دوستان یه نفر میشه توضیح بده که چطوری میشه این ایکونها رو گرفت؟ برای ایکون اولی نوشته ۳ تا برد تو aram یا showdown داشته باشی من ۳ تا برد دارم ولی باز نشده
Printable View
دوستان یه نفر میشه توضیح بده که چطوری میشه این ایکونها رو گرفت؟ برای ایکون اولی نوشته ۳ تا برد تو aram یا showdown داشته باشی من ۳ تا برد دارم ولی باز نشده
برا اولی باید 3 تا برد تو مپه howling داشته باشی که بهت پیشناهاد می کنم snowdown بری چون زودتر تموم میشه،برای دومی باید یکی از اسکینای snowdown رو بخری و تا پایان snowdon showdown حداقل 1 بار ازش استفاده کنی یعنی یکی از اسکینای snowdown این چمپا sivir,singed,lulu برای سومی هم باید به صورت تیمی بازی کنی و بازی رو ببری برای 4 امی هم باید به یکی secret gift بدی و اگه همه اینارو انجام دادی 5 امی برات آزاد میشه ،دقت داشته باش که درجا ایکونا نمیان 1 چند min طول میکشه بعد 1 دور offline و online شو درست میشهنقل قول:
یعنیـــــــــــــــا اعتماد به نفس بعضی ها تو حلقم
برو بچ ایرانی عزیز که علیرقم تو همین فروم هم هستند((حالا اسم نمیارم)) اینوایت دادن رفتیم تو چمپ سلکت آقا مید بر داشتند رفتیم تو بازی میگه
فقط فید ندید خودم کری میکنم مین 10 نشده سورس آقا شده 0/6/1 بلــــــه حالا اینا هیچی
بهش میگیم چرا انجوری شد میگه کورید؟؟؟ گنگ شدم!!!!!
حالا آخر بازی 5/12/7 شده به یارو که میزنه تو سرش میگه مردی بیا 1v1 طرف هم گفت نه ممنون تو خیلی پرو تشریف داری منا میزنی
یعنیـــــــــــــــا اون لحظه من به جاش خجالت کشیدم:n08:
نقل قول::n09: به نشانه تایید...
والا پول که ندارم ریوت پوینت بخرم فرند لیستم هم همه آفلاین اند پس فقط میمونه ایکون اولی ۵ تا برد تو showdown دارم ولی ایکون باز نشده باید ۳ تا برد پشت سر هم باشه یا فرقی نمیکنه؟نقل قول:
نه فرقی نداره فقط 3 تا برد،اگه 3 تا برد داری حتما ایکونش میاد نگران نباشنقل قول:
کسشی میدونه چند تا Honor بگیری روبان قرمزه رو میگیری ؟:n16:
سه تا برد دارم اما آیکونه را نداده فک کنم باید سه تا برد پشت سر هم باشه؟!؟!!نقل قول:
نه فرقی نداره فقط 3 تا برد،اگه 3 تا برد داری حتما ایکونش میاد نگران نباش
نه داداش مشکلی نیست حتما" نباید پشت سر هم باشه .نقل قول:
باید یکم صبر کنی و یه relog حتما" میاد .
به دوره زمانی بیشتر بستگی داره،مثلا در طول 1 هفته فلان قد honor بگیری روبان قرمز اگه فولون قد بگیری سبز و به همین صورت،ولی خوب تعداد دقیقشو نمیدونم،ولی بدیش اینه که همین روندو باید ادامه بدی مثلا اگه روبان گرفتی 1 مدت honor نگیری روبانت می پره،الان دیگه کسی به honor توجه نمیکنه کیفش فقط ماله اون اولا بود که اومدنقل قول: