من ثبلا هم پرسیدم الان یادم نمیاد ...
میخوام از مخابرات بزنم بیرون باید به کجا مراجعه کنم ؟!
همین تو سایتش بزنم ؟! زنگ بزنم پشتیبانی یا ...
ممنون.
Printable View
من ثبلا هم پرسیدم الان یادم نمیاد ...
میخوام از مخابرات بزنم بیرون باید به کجا مراجعه کنم ؟!
همین تو سایتش بزنم ؟! زنگ بزنم پشتیبانی یا ...
ممنون.
دوستان چطور توی سایت بیست نت میشه دید در روز چقدر دانلود داشتی؟
این پنلی که من میبینم خیلی شلوغه چیزی ازش نمیفهمم.
متاسفانه مردم ما همین هستند به یه چیز تقریبا مفت که می رسند خودشون رو میکشن چند سال پیش رو یادم هست ایرانسل اومد تو بازیهای جام جهانی 2010 تبلیغ اینترنت نامحدود زد ملت ریختن اونجا به چند ماه نکشید نامحدود رو برداشتن و حجمی شد من چند روز بعد از اینکه مخابرات نامحدوداش رو نصف کرد رفتم سراغ حجمی چون خیلی کم دانلود میکنم چرا من نوعی باید تاوان کابرای بی ملاحضه رو بدم الان هم سرعتم اصلا نصف نمیشه و قیمتش هم برام به صرفه تر هستنقل قول:
خب کسی که اینترنت نا محدود میخواد باید چیکار کنه ؟ شرکت بیخود و بیجا میکنه میاد نامحدود رو محدود میکنه اصلا به هیچ احدی ربط نداره که من چقدر دانلود میکنم پول دادم میخوام دانلود کنمنقل قول:
دزدی که شاخ و دم نداره نامحدود رو محدود کنن چون کاربرا دانلودشون زیاده ؟خب اگه دانلودشون کم بود که محدود میگرفتن ارزون تر هم هست
ما بدبختی مون اینه که همیشه مردم رو مقصر میدونیم اقا از این مردم ما کم توقع تر هیچ جا نیست مگه چی میخوایم ؟ میگیم اقای ای اس پی وقتی میگی 1 مگ نامحدود یعنی نامحدود . یعنی هر چی خواستی دانلود کن .
ای اس پی اگر نمیتونه نامحدود رو تضمین کنه بیاد تو سایت بزنه نمیتونیم ساپورت کنیم نه اینکه روز به روز تبلیغش رو بیشتر کنه
TAPATALK
کاربر بی ملاحظه؟نقل قول:
وقتی یکی سرویس نامحدود میگیره یعنی میخواد دانلود زیاد داشته باشه و راحت باشه.
شما همون اول وقتی میخواستی سرویس بگیری باید فکر اینجاشو میکردی.
هیچوقت هیچکس برای پیج باز کردن سرویس نامحدود نمیگیره.
نامحدود رو گذاشتن برای کسایی که نگرانی بابت حجم مصرفیشون نداشته باشند نه اینکه طرف بیاد 24 ساعته بزاره دانلود!! کاربری که اطلاع داره اینترنت توی ایران 1 به 8 هست باید ملاحضه دیگر کابرها رو هم بکنه آب هم 24 ساعته برقراره شما باید 24 ساعته شیرو باز بزاری ؟موفق باشیدنقل قول:
عزیز جان وقتی من دارم هر دوماه 120 هزارتومان پول میدم هرچقدر دلم میخواد باید استفاده کنم اصولا نامحدود اسمش روش هستنقل قول:
من نمیدونم شما کارمند ای اس پی هستی یا نه ... اما بدون دوست من اینترنت ایران 1به هشته به کاربر ربطی نداره مشکل کشوره .. وقتی من پول میدم میخوام استفاده کنم حقمه
اب هم اگر کسی لازم دلشته باشه شاید مجبور بشه 24 ساعته استفاده کنه ... اب هم نامحدود نیست کانتر داره مثل اینترنت محدود مخابرات
عجب گیری کردیما ! به جای اینکه از خودمون طرفداری کنیم داره طرفداری isp ها میکنه !
وقتی بعد از یه مدت محدود میکنی اسمش رو تزار نامحدود !
امحدود نمیتونی ارائه بدی از توی تعرفه هات بردار.
نه اینکه زور بگو.
عزیز من. وقتی موقع ثبت نام طرف میگه وضعیت نتی که من ارائه می کنم برخلاف همه جا، 1 به 1 هست باید روی حرفش بمونه نه اینکه وسط قرارداد بزنه زیریش. البته اینجا ایرانه و این چیزا عادی !!!نقل قول:
1 به 1 روی سرویس محدود هست برادر، شاتل اینطوریه.نقل قول: