اقا از لطف ممنون همینجا اگر کسی شهر داری یک دعوت نامه بفرسته برای ما بهتر تا تو یاهو 20000 ساعت منتظر جواب باشیم
Printable View
اقا از لطف ممنون همینجا اگر کسی شهر داری یک دعوت نامه بفرسته برای ما بهتر تا تو یاهو 20000 ساعت منتظر جواب باشیم
من متاسفانه با سایت آنلاین میشمنقل قول:
چند وقت پیش ( همین یکی دو روز پیش ) یکی منو اد کرد و میگفت چرا جواب نمیدی در صورتی که اصلا برام پی ام نمیاد :41:
من پی ام دادم ولی جواب نداید
مشکلی نداره اگز تند رفتم معذرت میخوام
میگه بگید چرا پست های من زیاد نمیه 0 است و عضو گیری در شهر ورد 9
بازیهای آنلاین و شبکه ای کلیه تاپیک ها و مباحث در مورد بازی های آنلاین و بازی های شبکه ای در این زیرشاخه صورت میگیرد [ شمارش پست ها : خاموش ]نقل قول:
میگه بگید چرا پست های من زیاد نمیه 0 است و عضو گیری در شهر ورد 9
==
به به silver mining [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] با لیبور 9 دو ساعت کار کردم 270 دلار داد لیبور بره بالا چی میشه دیگه
iron mining [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو هم باز کردم دو ساعت تقریبا 120 دلار داد
واقعا روی fine motor skill و resistance همزمانکار کنی هم میتونی هر چی کوئسته بزنی هم کارهای خفن با تجربه لاک و پول بالا باز میشه هم میتونی دوئل کنی . :biggrin:
silver minnig به جز پولی که میده عموما 1 سیلور هم میده که خودش 100 تا می ارزهنقل قول:
دوستان عزیز چه خبر؟ :31:
الان کدوم ورلد مشغولین؟ .....
الان چي شدم مگه؟!!نقل قول:
ما رو باش خيال مي كرديم فقط تريبال معتاد كننده نعشه كننده هست!!نقل قول:
كنت ممد و پروفسور بالتازا!!! چه شود!!نقل قول:
چه جالب!!! انتخاب شما ديگه چيه؟نقل قول:
براي عضو شدن در يك شهر:نقل قول:
1. بايد از فوندر شهري كه مي خواهيد در آن عضو شويد درخواست كنيد تا برايتان دعوت نامه بفرستد.
2. پس از اين كه دعوت نامه ارسال شد بر روي دكمه Town از منوي سمت چپ ! كليك كنيد. سپس بر لينك Show Invitions كليك فرموده تا صفحه جديدي باز شود.
3. در صفحه جديد بر روي دكمه اوكي كليك كنيد تا پيغام عضويت موفقيت اميز شما در شهر نشان داده شود!
الان خشک شدینقل قول:
الان چي شدم مگه؟!!
منتظر باشد شاید با ir-dgm برگشتم :دینقل قول:
كنت ممد و پروفسور بالتازا!!! چه شود!!
تصحیح میکنم : انتخابات *نقل قول:
چه جالب!!! انتخاب شما ديگه چيه؟
ورلد نه...!نقل قول:
دوستان عزیز چه خبر؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
الان کدوم ورلد مشغولین؟ .....
من هم ورد 9 تازه لیور 7 هستم
ممنون از عزیزان بابت راهنمایی
راستی یک سوال این عکس که بعضی قرار میدن از بازی تو امضا از کجا میشه تو بازی درست کرد که لیور و دویل میزنه