معدل دانشگاه و معدل دانشگده و رشته برای چی هست کدومش اون معدل اصلیه که تو مدرک درج میشه؟
Printable View
معدل دانشگاه و معدل دانشگده و رشته برای چی هست کدومش اون معدل اصلیه که تو مدرک درج میشه؟
اینا هیچ کدوم معدل شما نیست ، معدل کل ، در قسمت اطلاعات جامع دانشجو در قسمت بالا درج شده ( پایین نام نام خانوادگی )نقل قول:
نقل قول:نقل قول:
خب به نقل از پیام نورنا
بله می توانید.
ولی دانشگاه پیام نور دیگر پذیرش در کاردانی به کارشناسی ندارد و باید در کارشناسی پیوسته شرکت کنید. که اگر مدرک پیش دانشگاهی داشته باشید ، دروس مربوط به کاردانی شما که شرایط تطبیق رو دارند می توانید تطبیق دهد. در صورت نداشتن مدرک پیش دانشگاهی ، مدرک کاردانی شما به عنوان مدرک پیش دانشگاهی تطبیق خواهد خورد.
به گزارش پایگاه خبری دانشجویان پیام نور : ابوالفضل فراهانی ، رئیس دانشگاه پیام نور ، درباره تصمیمات تازه دانشگاه پیام نور در خصوص جذب حقالتدریس با مرتبه مربی تاکید کرد: با توجه به اینکه بیش از سایر مرتبه های علمی، تعداد مربیان فوق لیسانس حق التدریس در دانشگاه پیام نور بیشتر است، تصمیم داریم مربیان دارای مدرک فوق لیسانس از این به بعد در پیام نور تدریس نکنند.
وی ادامه داد: به زودی پذیرش حق التدریس ها با مرتبه استادیاری در دستور کار پیام نور قرار میگیرد.
به گفته رئیس دانشگاه پیام نور توان علمی برخی از مربیان حق التدریس فوق لیسانس به اندازه ای نیست که پاسخگوی نیاز دانشجویان پیام نور باشد.
فراهانی در ارتباط با تحصیل مربیان خاطرنشان کرد: زمینه های تحصیل همزمان مربیان در دانشگاه پیام نور فراهم شده است.
من این ترم پایان نامه دارم اما میگن که قانون جدید اومده که حتما باید این ترم تحویل داد و گرنه باید شهریشو ازدوباره پرداخت کنی تا تکمیل شه(درصورتی که ترمای پیش اینگونه نبود)
این خبرصحت داره؟ اطلاع دارید؟
دوستان این تربیت 1 رو یکی راهنمایی کنه چطوری بخونم
از اون مهم تر فرهنگ و تمدن که خیلی حجیمه ممنون میشم
دانشگاه ملی شنیدم همچین قانون اومده یکی از دوستام گفت اگه اون ترم نتونی تموم کنی باید یکمیلیون واریز کنی برای ترم بعد ،ولی پیام نور نمیدونم از همون قانون استفاده میکنن یا نه باید از مدیر گروهت بپرسینقل قول:
سلامنقل قول:
در حال پیگیری ...
سلامنقل قول:
تربیت بدنی که یه کتاب کم حجم داره ، آسونه و زیاد سخت نیست ! اگه حوصله و وقت خوندن کل کتاب رو نداری ، بهت پیشنهاد میکنم
که 8 دوره نمونه سوال ترم های پیش رو بخونی که سوال مشابه توش زیاد پیدا میشه و به راحتی یاد میگیری ...
+
در مورد فرهنگ و تمدن باید بگم ، یکم درس سنگینیه و به خصوص فصل 3 که اسم زیاد داره ؛ میتونی فصل 3 رو نخونی و بقیه فصل ها
رو مطالعه کنی ، با خوندن نمونه سوال تو روند یادگیریت سرعت میبخشی ... نمونه سوال زیاد کار کن ...
امکان داره جایی بری برای استخدام و به خاطر معدل ازت ایراد بگیرن و بگن مثلاً کمه؟!
الان که چک کردم دیدم اکثر جاها شرط معدل داره حداقل 14 یا 15.
بالاخره دیگه رقابته معدل بالا ها تو اولویت هستن.
کسی که نمیتونه رقابت کنه نباید بیاد و الکی پول و وقتش رو بزاره و اخرشم هیچ چی.