5منظقه کدوم طرفاست ؟!:31:نقل قول:
+
بلی :31:
Printable View
5منظقه کدوم طرفاست ؟!:31:نقل قول:
+
بلی :31:
یخ سازینقل قول:
+
چقدر خسیسی تو. عوض کن دیگه :31:
نقل قول:نقل قول:
سلام همشهریهای عزیز.
دوستان نمیدونید چرا فقط بعضی از نسخه های ویندوز 7 64 بیت با چیز پی ان سازگاری دارند؟؟؟
الان من کانکت میشم ولی ریسیو ندارم در حالی که یکی از دوستان مشکلی نداره باهاش.
????????????
من استفادم دانلوده-سرویس نامحدود میخوام. من 5 گیگ محدود رو 1 هفته ای تموم کردم.میتونی راهنمایی کنی؟نقل قول:
اگه اوضاع جیبت خوبه 512 نا محدود بگیر. 93000 تومن ماهی . اگه داری پولشو شک نکن که بهترین انتخاب برات.نقل قول:
ممنون از اطلاعاتی که درمورد دامون دادین هوس کرده بودم برم اونجا!نقل قول:
نمیدونم چرا اصلا پاسخ رو واسه پستتون زدم!شرمنده...بگیر دیگه:31: او.........کی کننقل قول:
:39::16:نقل قول:
آدرسش که خودشه shatel.irنقل قول:
جریان کم کردن سرعت واسه سرویس های نامحدودشه که اعمال میشه.اگه یسره بزاری دانلود خودت بری بخوابی:31: سرعتتو کم میکنن که پهنای باندشونو به فنا ندی:21:. بعد که دوباره برگشتی به وبگردی و دانلود کم سرعتتو برمیگردونن به قبل
این حجمی که شما میخوای باید بیشتر از جیبت بزاری..وگرنه از من که بیشتر اهل دانلود نیستی!!!نقل قول:
من اولین بار(2 ماه پیش) 8 گیگ گرفتم!!! ماه بعدی نامحدود اندیشه. که اگه کامپیوترت 24 ساعت روشن بشه روزی میشه 2.5 گیگ یا 4.2 گیگ!!!! اولی 16000 تومن دومی 37000 تومن.
یا شاتل اگه طبق گفته سوسمار جون با 24000 تومن شبی بشه 4 گیگ دان کرد که خیلی خوبه.چون نامحدود اندیشه رو بگیری وب گردیدت مشکله.
بچه ها یکی بگه ماه رمضون تاثیری رو سرعت دانلود شبانه داشته سال های پیش؟همه شرکتانقل قول:
بعد اینکه چرا هیشکی از البرز سرویس نمیگیره؟
کسی میدونست سرعت دانلودشو واسمون بگه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟آخه آنلاین تمدید کنی 20 درصد تخفیف داره و تابستون یه ماه رایگان و جمعه ها 50 درصد ترافیک رایگان!!!:18:
بعدشم مرکز 6 رو تازه راه اندازی کرده شاید خلوت باشه سرعت داشته باشه
:2: بابا میخوام 512 بگیرم از اندیشه ولی مدرک ندارمممممممممم ای خداااااااااا مدرک میخام :21:
به نظرتون برم اونجا گریه زاری :27: بکنم قبول میکنن؟ :31:
خوشکل سلامنقل قول:
یکم وقت بزار یه 10 صفخه ای از این تاپیکو بخون بعد برو 512 بگیر.
طبق تجربه و نظر دوستان اندیشه ای سرویس 128 با 512 فرقی نداره!!!!!!!
ضمن اینکه خودم رفتم سرویس بالاتر از 128 بگیرم که گفتند نمیخواد چرا کارت دانشجویی آوردی همینطوری هم مشکلی نداشت!!!!! واست فعال میکردیم
خوب حالا شما اول مطمئن شو که 128 با 512 فرق میکنه(از اونایی که دارن بپرس نه از اندیشه.یا اگه آقای میرعلمی رو ببینی حقیقتشو بهت میگه) بعد برو اونجا بیخیالی بزن :25:بگو میخوام 512 بگیرم.
یه برگه تعهد داره که می تونی اون رو پر کنینقل قول:
در ضمن خودت هم نداری از اطرافیان ، دوستا ، بروبچ
از یکی بگیر خب
دادا اين و زنگ زدم پرسيدم ديروز . اينجوري نيست. اگه خيلي زياد و بدون وقفه دانلود كني مثلا براي 512 نا محدود اگه 71 گيگ به صورت مستمر دانلود كني سرعتتو نصف ميكنن.كه بهش ميگن نقض FUP. تازه گفت يه بارم تو هر دوره ميبخشنت اما اون RedLine گيگت و ميكنن 35 گيگ مستمر. سرويساي كمتر از ART 6 به نصبت اين RedLine شون پايين تره. زنگ بزن واحد فروششون برات توضيح ميدن.نقل قول: