آره دادا برا من آرت 1 دارم سرعت دان قبلا2مگ زده بود الان800 شده :n28:
Printable View
آره دادا برا من آرت 1 دارم سرعت دان قبلا2مگ زده بود الان800 شده :n28:
نقل قول:من ECO-256 دارم ولی سرعت دانلودم 35KB هست قبلانا 250 و بعد 65 بود، حالا هم 35 . پس چرا برای شما کم نشده.؟؟؟؟!!!! :n13:نقل قول:
حتما من بد شانسم.:n27::n28:
دوست محترم؛نقل قول:
برای من هم کم شده!
بایستی راه حل برطرف کردن مشکل را پیدا کرد! ربطی به شانس ندارد!:n06:
دوست من؛نقل قول:
سرعت میانگین دانلود من، 226 میشود نه 236!!:n10:
هم اکنون که دارم برای شما مینویسم بالای سرعت 230 در حال دانلود هستم!
در ضمن من از اول ماه تا الآن 37 گیگ و 800 مگابایت دانلود کردهام!
تا صبح ببینیم چه مقدار به دانلودم اضافه میشود!
:n11:
صبح بخیر
دوستان؛ دیشب نتوانستم بیشتر از 890 مگابایت بگیرم!!:n13:
یعنی حداکثر سرعت 35 بوده است! و اول دیماه تا الآن حدود 38 گیگ و 700 مگابایت دانلود کردهام!
ولی باز هم برای امشب تلاش خواهم کرد.
خودتون که میدونید من هنوز محدود هستم و بایستی راه حلی مطمئن برای فرار از محدودیت پیدا کنم!
موفق باشید.
سلام منم راهای رسیدن به سرعت بالا رو دارم کشف میکنم :n02:
دیشب یه رکورد دان زدم و تونستم از 1 تا 8 1.6 گیگ بگیرم:n09:
منم اکو ۵۱۲ دارم ...سرعتم ۵۰ هستنقل قول:
دو هفتست سرعتا رو پایین آوردن
این هم اوضاع من .نقل قول:
[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]
به پشتیبانیشم زنگ بزنی هزار تا آسمون ریسمون می بافن و آخر توجیه می کنن. :n24:
ولی ظاهراً بقیه دوستان حسابی دارن با شاتل می تازن :n05:
اینم تست سرعت من برای EC0 128
تقریبا 4 سالی میشه دارم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
:n04::n04::n04::n04::n19:نقل قول:
شما کدوم شهر هستید؟؟؟
شب خوش
دوستان؛ شروع کردم با دانلود با سرعت حدود 220 ببینیم اگه مشکلی پیش نیاد تا صبح چقدر دانلود میکنم!؟:n13:
پس تا یعد
دوستان؛ فعلاً در یک ساعت اول، 820 مگابایت دانلود کردم!
تا صبح؟
ساعت 2:37 اینترنتم دیسکانت شد و دیگر سرعت دانلودم خوب نیست!
سرعت 8 کیلوبیت برثانیه!!
شب بخیر؛ کامپیوتر خاموش!
از رشت كسي اطلاع داره چرا سرعت شاتل نابود شده؟
قبلا با 128 با سرعت260 دانلود ميكردم الان با 512 سرعت 70 هست
از512 هم تو رشت بيشتر نميدن
سلام
یه راهنمایی ازتون میخواستم.
من اگر به اینترنت روزانه وصل باشم مثلا ساعت 12 شب تا 2 شب خود به خود از ساعت 1 شبانه رایگان حساب میشه یا باید قطع کنم و دوباره وصل بشم؟
مرسی
شب بخیر
دوستان شاتلی؛
من در دیماه با اینکه محدود بودم حدود 40 گیگ دانلود کردم!:n20:
هنوز هم محدود هستم و سرعت دانلود حداکثر 8 است!
ولی تصمیم دارم ببینم تا پایان بهمن با این محدودیت چقدر میتوانم دانلود کنم!
قیمت شاتل در مقایسه با مخابرات خیلی زیاده پشتیبانی انچنانی هم نداره که بگیم داره پول خدماتشو میگیره
تنها جاییکه جوابتو درست حسابی میدن پشتیبانی مرکزی تهران است
فقط شاتل نیست داش کل ایران افت پیدا کردهنقل قول:
آره از ۵۱۲ بیش نمیدن
اتفاقا ازاد شده الان مخابراتش 1 مگ میده به خونه چه برسه شرکت شما پول بده همه چیز درستهنقل قول:
سلام
دوستان سرویسم ارت 1 هستو دو روزه سرعتمو شاتل از 100 برده به 50-60 نمیدونم به خاطر اینکه تو 12 روز 25 گیگ دانلود داشتم یا کلا واسه بقیه هم پایین اومده سرعت؟
شما هر لحظه که بخوای میتونی با کارشناسای شاتل صحبت کنی و از این نظر مشکلی نداره تازه سرعت دانلود 1 مگ مخابرات 120 اما شاتل کمترین سرعت دانلودش 250 هست.نقل قول:
نه لازم نیست خودبخود شاتل ip ت رو عوض میکنه و میره رو رایگان.نقل قول:
مخابرات کلا داغونه...یعنی از پایه...نه پاسخگویی درست درمون داره نه ارائه خدمات حداقلی...نقل قول:
ولی شاتل نسبتا خوبه...من الان 4 ماهه شاتل گرفتم 512 5 گیگ بدون شبانه...اگه دانلود زیاد نداشته باشید اصلا کم نمیاد!من فقط آهنگ دانلود میکنم و پیج باز میکنم...ولی سرعت فوق العادس...کنتر از 200 ندارم و ماکس به 300 هم رسیده ولی رو رنج 250 هست نرمالش...
ولی خداییش خوبش اینه که سرعتت کم نمیشه الکی و ترافیکتم الکی نمیپره!ولی مخابرات هر دقیقه دغدغه اینو داری که این سرعت ثابته که دانلود بذاری نذاری!پیش بینی میکنی 3 ساعته دانلود تموم شه صب بلند میشی میبینی رو 40%ـه!!!
درود دوستان؛
امشب رو با قدرت شروع به دانلود کردهام!:n20:
ببینیم تا صبح چند گیگ میتونم از شاتل دانلود کنم؛ با توجه به اینکه من مدتی است که محدود شدهام!:n15:
پس تا صبح:n11:
salam bax kasi midune chejuri mishe modemo ru sleep gozasht ke khodesh khamush beshe?
shaba ke mizaram dl beshe o mikhabam nemikham amvajesh tu otagh bemune o pakhsh she
:n16:
سلام
سرویس ART1 سرعت دانلودش چنده و یک ماه حداکثر چه قدر میشه دانلود کرد
دوستان تو این چند روز کسی مشکلی با V-P-N داشته؟
من چند روزه که وقتی Connect میشم یا اصلا Send و Receive ندارم یا اگه داشته باشم در حد 4-5 کیلو بایت. در صورتی که قبلا رو 130 بودم... :n03:
من که با سوووووسککککس هیچ مشکلی ندارم همین الان هم دارم استفاده میکنم.....نقل قول:
نقل قول:
خب بزار امواجش پخش بشه مگه چی میشه ؟:n02:
شب بخیرنقل قول:
دوستان دیشب 5 گیگ و 250 مگابایت دانلود کردم!:n10:
امشب هم قصد دارم ادامه بدهم.
صبح خبر حجم دانلودم را اطلاع میدهم.
تا بعد...
صبح بخیر
دوستان؛ دیشب از ساعت ا تا 8 صبح رکورد جدیدی در دانلود از شرکت شاتل زدم!:n20:
به مرز 6 گیگ نزدیک شدم! 5 گیگ و 880 مگابایت دانلود رایگان از شاتل مهربان!:n26:
دوستتون دارم:n11:
منم این مشکلو دارم باز! قبلا اینجوری شده بود ولی برگشت به حالت اول! ولی از دیروز افتضاح شده! با Tor که اصلا کانکت نمیشه! سوسک و وی پی ان سرعتش تقریبا صفره! البته یک دقیقه خیلی خوبن و سرعت بالا ،ولی یهویی صفر میشه!:n03: یکی از دوستام تو شاتل بهم گفتش از مخابراته! مرکز مخابراتی ما دارن تغییرات اساسی ایجاد میکنن اینجوری شده! سایتای خارجی که اصلا باز نمیشه ! بزور با چند بار رفرش باز میشه!:n03:نقل قول:
سلام
سرعت دانلود با تك كانكشن چنده ؟
بچه ها من امروز بعد از سه سال برگشتم به شاتل . فعلا یه ecolite گرفتم ببینم چجوریاست . دو تا موضوع رو میخواستم بپرسم .
اول اینکه این سرویس شبانه رایگان داره ؟ یعنی امشب بزارم واسه دانلود ؟ بعد اینکه شبا سرعت معمولا تا چند میره . اون زمان که از شاتل رفتم به زور به 20 میرسید .
دوم اینکه این سرویس های ارت از لحاظ سرعت چجوریه ؟ منظورم همون سرویس 128 که ماهی 28 تومنه . بعد اینکه من تقریبا ماهی 20 تا 30 گیگ فقط مصرف دارم . یه وقت محدود نمیکنن ؟ من قبلا 512 مخابرات داشتم که جمع شد و سرعتش 60 تا میرفت تقریبا . میخوام ببینم این به اون میارزه یا نه .
خوب خدارو شکر فکر کونم مشکل این چند روز شاتل حل شده چون 2باره برگشت به حالت قبل
یعنی علم اینقدر پیشرفت کرده برای مودم؟! قبلا که همچین چیزی نبود الان هست؟نقل قول:
قبلا یکی از بچه ها مدار ساخته بود که برقشو قطع میکرد لزومی نداره مهم نیست اصلا امواجش ضرر خاصی نداره
صبح بخیر
دوستان؛ دیشب تا صبح دانلود خوبی نداشتم!:n15:
سرجمع 3 گیگ و 440 مگابایت دانلود کردم!:n13:
دوست دارم به رکورد بالای 6 گیگ برسم!:n19:
ولی دست از تلاش بر نخواهم داشت!:n25:
بلی ! می دانمنقل قول:
تو میدانی که من میدانم ؟ :n02::n10::n24::n25::n26:
bi zarare bizararam nistنقل قول:
tanq:n06:
سلام دوست عزیز :n01: سرویس Ecolight دانلود رایگان شبانه نداره چون با توجه به اسم و قیمتش سرویسی هست برای مشترکین کم مصرفنقل قول:
در مورد سوال دومت هم من خودم ART1 یا همون 128 رو دارم . سرعتش خیلی خوبه نسبت به 128 بودنش ! :n02:
یه چیزی بین 70 - 80 در حالت عادی می تونی دانلود کنی به شرطی که بچه خوبی باشی و اینقدر دانلود نکنی که محدود شی:n10::n09:
تك كانكشن منظورتون همون لينك مستقيم و غير مستقيمه ؟نقل قول:
بستگي داره چه جور تك كانشكني باشه ، (مثلا اينكه بعضي تك كانشكنا مثل لينك هاي مستقيم هستند )
ولي لينك هاي تك كانشكني معمولي رو در نظر بگيريم روز 70-130 و ساعات رايگان بين 5 تا 15 :n27: