دقت کردین هایوب دو هفته هست که رفته رو مسیر Omantel و پینگ و تک کانکشن افتضاحتر شدن؟! :n21:
کلا ۲۰ روز از طرح ۶ ماههای که به اشتباه از هایوب گرفته بودم مونده دارن کاری میکنن همین ۲۰ روز رو هم بیخیال بشم زودتر تخلیه کنم . . . :n34:
Printable View
دقت کردین هایوب دو هفته هست که رفته رو مسیر Omantel و پینگ و تک کانکشن افتضاحتر شدن؟! :n21:
کلا ۲۰ روز از طرح ۶ ماههای که به اشتباه از هایوب گرفته بودم مونده دارن کاری میکنن همین ۲۰ روز رو هم بیخیال بشم زودتر تخلیه کنم . . . :n34:
بچه ها چطور تو این تاپیک راجع به فشفشه های هدیه برای کسایی که اینستاگرام های وب رو فالاو میکنن چیزی کسی نگفته؟؟؟
من رفتم امروز سه گیگ فشفشه هدیه گرفتم
مبارکتون باشه :n01:نقل قول:
ای کاش هایوب به جای ۳ گیگ حجم، ۳ ساعت اینترنت با کیفیت مناسب (پینگ و تک کانکشن خوب) هدیه میداد اونوقت با سر میرفتم دنبالش :)
این فشفشه هایی هم که داره تو صفحه اینستاگرامش میده خیلی با حاله
به نوعی میشه گفت صندلی بازی به شیوه نوین
میاد روزانه پنج تا فشفشه سه گیگی یه روزه میذاره
و میگه هر کی زودتر این پست رو دید و یکی از فشفشه ها رو وارد کرد مال اون میشه :n08:
خوبه که کیفیتشنقل قول:
البته برا من تقریبا یه هفته میشه که عالی شده
فکر کنم از بس داد بیداد کردم سرشون و تهدید کردم که جمع میکنم خطم رو
گرفتن پورتم رو عوض کردن
الان یه هفته س اس ان آر م روی 18 هستش
فرستاده شده از Nexus 5ِ من با Tapatalk
اگر زحمتی نیست یک تست دانلود از سایت testmy.net بزار مثل این تستی که من الان گرفتم:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این تست ساعت ۲ بامداد گرفته شده که برای منی که سرویس ۸ مگ دارم بدون دانلود شبانه بهترین و خلوت ترین زمان هستش . . .
البته امشب سرعتم پایینه
ولی تو روزای دیگه اینطور نیست
سرعت دانلودم راحت بین 450 تا 500 هست
حتی تا دو ساعت پیش همین بود سرعتم
ولی الان سرعت کم شده فکر کنم به خاطر بارندگیه
در مورد تست اول اگر حجم رو به جای 256KB مثلا 1.5MB انتخاب میکردید نتیجه بهتری به دست میود . . .نقل قول:
موضوع اینجاست که کاربرد من و شما از اینترنت متفاوت هستش . . .
شما سرعت دانلود (با IDM احتمالا) برات مهم هست و برای من سرعت مرور وب و ریموت دسکتاپ و ... (= سرعت تککانکشن، همون سرعتی که تو تست اول شما به دست اومده)
سرعت دانلود من هم با IDM بالای ۶۰۰ هست ولی وقتی حرف وبگردی و فایرفاکس به میون میاد سرعت تککانکشن و پینگ مهمتر هستن که مدتیه کیفیتشون به شدت افت کرده . . .
سرعت آپلود از دانلود بالاتره!!!!!!! :n08:این های وب چه شرکت جالبی شده :n02:نقل قول: