عزیز دل، شما اونقدر نویز نداری که وقتی SNR بیاد زیر 10، لینک بپره، منم وقتی آسیاتک بودم، دو ماه SNR برام روی 6 یا 7 بود ولی چون نویز طرفا 29 بود، مشکلی نداشت. ولی ایشون چون نویز بالایی دارن، اگر SNR بیاد زیر 10، احتمال زیاد لینک میپره.نقل قول:
Printable View
عزیز دل، شما اونقدر نویز نداری که وقتی SNR بیاد زیر 10، لینک بپره، منم وقتی آسیاتک بودم، دو ماه SNR برام روی 6 یا 7 بود ولی چون نویز طرفا 29 بود، مشکلی نداشت. ولی ایشون چون نویز بالایی دارن، اگر SNR بیاد زیر 10، احتمال زیاد لینک میپره.نقل قول:
لطفا یه چیزو برام روشن کنید! نویز مگه با snr مشخص نمیشه؟!نقل قول:
خب من الان snr خطم روی 22 هست، پس چرا بعضی از دوستان میگن نویز خطم بالاس!؟
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk
رفیق همچین چیزی امکان نداره اینا با بستن 9مگ مشکل دارن کلا ایران زیر ساخت هاش مشکل داره اون وقت برای شما 17 و22 مگ گذاشتن به هیچ مکان پذیر نیست اگه شده میشه عکس قرار بدی تا ما هم باور کنیم واقعا عجیبه:n04:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
عزیز ماله من زمانی که روی 2 مگ مثه ماله شما بسته شده بود snr=40 بود
ماله شما خودشه بکشه تا 6 مگ را جواب بده
راهنمایی بیشتر خواستی ایدی منو ادد کن
۱. مودم شما مدلش چیه؟ شما مطمئنی که تو جدول status مودمتون snr رو با واحد db نمایش میده؟! خوب نگاه ببین ننوشته 0.1db ؟ در این مورد یکی دو صفحه قبل هم مطلبی نوشته بودم!نقل قول:
از نظر تئوری snr برابر با 40 یه مقدار عجیبه! توضیحات این صفحه رو بخون متوجه میشی، اونجا که رنج snr رو طبقه بندی کرده رو ببین برای snr بیشتر از 29db نوشته outstanding که معنیش میشه برجسته، یا فوق العاده و یا به زبون خودمونی "تقریبا دور از دسترس"! یعنی snr در شرایط ایده آل تازه میشه 29!
اصلا یه لطفی کن یه عکس از status مودمت بذار.
۲. آیدی شما رو تو چه برنامه ای اد کنم؟ y7mail نمیدونم چیه؟!!!
هم tp link - d linkتست شده یکی هست بله dbنقل قول:
ایدی یاهو هست با یاهو مسنجر ادد کن بلدی که
شما یه نگاه به صحفه اول این تاپیک بنداز
لطفا یه عکس از status مودمت بذار.نقل قول:
یادش بخیر، یاهو مسنجر:D
تقریبا 10 سال پیش رو سیستمم نصب بود و چندبار ازش استفاده کردم. اونموقه ها فقط با دامین yahoo شناسایی میشد! واسه همین متوجه نشدم که این یاهو هست.
عرض کردم چن بار هم تکرار کردم این عکس ماله زمانی بود که های وب داشتم فعلا ایرانسل دارم تا چن روز دیگه پارس انلاین میگیرمنقل قول:
بله درسته، پس هروقت پارس گرفتی یه عکس بذار لطفا.نقل قول:
راستی بابت معرفی اون تاپیک بررسی نویز هم ممنونم. فکر کنم از این به بعد اونجا سوالات نویز رو مطرح کنم بهتره.
فقط یه چیزی: تو صفحه اول همین تاپیکی که خودتون معرفی کردید هم درواقع اطلاعات همون سایتی که من گذاشتم نوشته شده، درواقع دوستان انجمن همون صفحه رو ترجمه کردن و گذاشتن تو پست اولش!
اگه دقت کنی تو پست اول ذکر شده که snr بالای ۲۹ خیلی خیلی خیلی خوبه! دقیقا همون چیزی که من بالاتر نوشتم!
بهرحال، snr فوق العاده ای داره خطتت، خوشبحالت :D
بابا پدر مارو در آوردن
ی ماه 2 مگ نامحدود خریدیم یا هی سرعتش کم میشه یا قطع میشه.
تازه زنگ زدم اول میگه از کجا دانلود میکنی من گفتم سرور ایرانی گاهی سرعت بالا و... خلاصه گفت مشکل از سروره و ....:n27:
سروش جان منم منظورم همین بود که اگه دان استریمو زیاد ببندن و snr پایین بیاد طبیعیه ولی اگر بر اثر نویز بیاد پایین اون موقع دردسر سازهنقل قول:
عزیزم کی گفته ایران مشکل زیر ساخت داره البته مشکلو که هست ولی نه اونقدر که نتونه سرعت 20مگ بده تو سرعتای بالای 25مگ اره مشکل داره:n06:نقل قول:
اینم عکس اونوقت که رو 20مگ بسته بود
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینجا رو 17مگ بود
البته بعدش گذاشتن رو 1مگ در صورتی که 2مگ گرفته بودم و با هزاران دردسر حق خودم(2مگ) بهم دادن به قول معروف نه به این شوری شور نه به این بی نمکی