وضعیت در حال حاضر:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
وضعیت در حال حاضر:
اینم ویدیو اولی و دومی از دانلود ها وسطی از سرور خارجی!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! لعنتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتت تتتتتتتتتتتتت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هرچقدر مودوم را خاموش و روشن میکنم آی پی جدید نمیگیره!
خوب ...به قطع و یقین اگر با دایل آپ کانکت بودم سرعتم به 5-6 کیلو میرسید لااقل ...من که امشبم رفتم برای شارژ سیم کارت شما چطور؟
:n21:
من از دیشب تا حالا به هیچ کدام از درسهای دانشگام که ارتباط مستقیم به اینترنت داره، نرسیدم.
از افتضاح هم اونورتر رفته اوضاع. از اواخر دیشب این کابوس شروع شده و تا الان که 6 صبح هست ادامه داره.
سرعت سایتهای با سرور خارجی به پایین ترین حد ممکن رسیده و حتی Frame قالب سایتها هم لود نمیشه.
سرعت دانلود دیشب تا حالای من از سایتهای خارجی: حداکثر 15 کیلوبیت در ثانیه (حدود یک پنجم سرعت مودمهای قدیمی 56K دایل آپ)
اما سایتهای داخلی رو با حداکثر سرعت ممکن باز میکنه که به درد هیچ یک از ماها نمیخوره.
این یعنی کم فروشی آشکار و غش در معامله که از لحاظ دین اسلامشون هم ناپسند و نکوهیده محسوب میشه.
یعنی اینکه به مردم ظاهرا "اینترنت" بفروشی اما در حقیقت بهشون در زمینه ارتباط داخلی کشور "اینترانت" سرویس بدی و بس!
فقط اتحاد و همبستگی میتونه باعث بشه به حرف حق ما گوش بدن. دارن میلیاردها تومان بابت هیچی مثل راهزن ها اخاذی میکنند.
مردم شجاع استان هرمزگان هم در برابر تجریه استان سکوت نکردند و هر روز مسالمت آمیز اعتراض میکنند. ما هم باید متحد بشیم.
مخابرات خیلی جالبه...با اینکه سرویسم نامحدوده ولی از ساعت 1 شب تا 6 صبح سرعتم میشه 20-30 کیلوبایت دانلود...خنده داره! سرویس نامحدوده ولی شب تا سحر سرعتش کم میشه...
تازه فهمیدم...چون یه بازی 6 گیگی رو گذاشم واسه دانلود ..شبا سرعت دان از 60 کیلوبایت میرسه به 18 - 30 بیشتر نمیشه و تا وقتی ساعت 6 صبح میشه سرعت میشه 60 کیلوبایت 1 کیلو بایتم کم نمیشه...
خیلی جالبه سرویس نامحدود و این چیزا:n13:
یه چیز بگم در حد لالیگا جالب...
اقا ما دیروز رفتیم دفتر نمایندگی رایتل سیمکارت دیتا بخرم...بعد با طرف سر صحبتمون باز شد ..همون فروشنده...بعد گفتم که آقا بهترین اینترنت مخابراته قبول داری؟ گفتش نه!!! من برات آسایتک نصب میکنم با سرعت 700 کیلوبایت دانلود کنی یه فیلم رو توی 10 دقیقه
بگیری ..گفتم درسته ...اما پول حجمش چی؟ اونجوری باید ماهی 400 هزار تومن پول حجم بدیم...گفتم من 512 مخابرات دارم سرعت دانلودم 60 اما ماهی حداقل 20 گیگ دانلود میکنم...بعد طرف حرف خودشو میزد نه آسیاتک بهتره...سرعتش بیشتره..
آره آسیاتک برای کسی که بخاد پولشو بریزه دور و خیلی پولدار باشه خوبه بخاد ماهی 200 هزار تومن حجم برخه خوبه...
بعدش همین دیگه..اینا فقط تو فکر سرعتن..این نمایندگیهای فروش...اصل کار حجم و پینگه و کیفیت پایدار ارتباطه...و تک لینک فول دانلوده...که خداروشکر مخابرات 512 من سرور فرانکفرت 160 میل تاخیر داره..سرور تهران 40 میل...
بعد به فروشنده گفتم پینگش چه طوره گفتش 150 گفتم با چه سروری؟ سرور ایران یا اروپا...بعد یارو دیگه هنگ کرد گفت با سرور خودمون :n13:..بنده خدا تو عمرش یه پینگ تست نگرفته فقط تو فکر سرعت دانلود
تو دلم گفتم این چی میگه ...
بعد اون فروشنده کناریش که حرفهای من و رفیقش رو شنید که تخصصش فروش مودم 3g بود اومد جلو گفت من سرویس آسیاتک خودم نصب میکنم با سرور واشنگتن پینگش 190 ! گفتم ایول این سرویس خوبیه اما از کدوم مسیر؟ بعد جفتشون هنگ کردن..رفتن پای مشتریهاشون...
تو دلم گفتم بند خدا آخه هر لایتنسی از مسیر خاص خودش میره از مسیر روسیه داریم از مسیر چین داریم..میشه با کوتاهترین مسیر یه سرویس مناسب انتخاب کرد که لاست پکیت دیتا کمتری داشته باشه.
پینگ رو ببینید !! :n09: تا 96 هم میاد :n02:.
امروز که عالی...256 - هفت تیر - الان تست پینگ رو میذارم براتون
-حرفهای شما درست ولی شما انتظار داری هر کاربری این چیزها رو بدونه...به کار چه که کدوم مسیر لاست کمتری داره...پول داده تا در آدرس بار که تایپ کرد google.com بدون قروفر بره.....من کار شبکه میکنم...در یک اداره اگر ارتباط کاربر کند شد اگر بهش بگم CMD رو باز میکنی و...همینجاش آنچنان با دهن باز نگاهم میکنه انگار میخام قورتش بدم. ما batch فایل میسازیم برای هر دستورCMD که آقا دستش از ماوس حرکت نکنه خدای نکرده بخوره به کیبورد:n02:نقل قول:
ببین عزیزجان اصلا و ابدا این چیزها به کاربر ربط نداره، ما مشترکان ISPها از ناچاری آی پی عوض میکنیم، مسیر عوض میکنیم، فلانکار و بیسارکار رو میکنیم...وب سرفینگ شده یک عملیات محیر العقول که نیاز به رد کردن دوره های تخصصی داره:n09:
-در مورد این حجم نامحدود همین دیشب چند نفر من جمله خودم حتی در حد دایل آپ هم نبودیم... هیچکس هم حتا نتونست تستی بزاره! ولی من دانلود از اکسپرس و رپیدباز رو وقتی با تایم اوت روان فرسا ب صفحه هاشون میرسیدم بعله با سرعت بالای 80-90 میگرفتم...
خوب نتیجه این شد موبایلم رو وصل کردم ، لینکهای دانلود رو میساختم و وبگردیم رو میکردم بعد مجدد قطع میکردم و با ADSL میرفتم و دانلود میکردم:n09:
خوب این که شد مرض برای من... یعنی رسمن همه مشترکهای مخابرات باید دو کانکشنه بشن تا بتونن خدای ناکرده از همه دنیای اینترنت استفاده کنند.
دیگه این مخابرات تعریف کردن نداره که مشتری هم براشون جور کنیم و مردم رو هم بندازیم به دردسر...
پکت لاس بخاطر سیاست غلط bandwidth shaping هست که احتمالا توسط یه بیسواد به اجرا گذاشته شده و هنوزم که هنوزه درستش نکردن و چند صد هزار کاربرو مسخره خودشون کردن :|
اگه خطم فیبر بود ۱ثانیه هم این سرویس آشغال رو تحمل نمیکردم.