جایه تعجب نداره تابوده همین بودهنقل قول:
بزارخوش باشن دلشون به همینا خوشه درحالیکه میدونند واقعیت نداره.
امیدوارم خدایه عزابی بفرسته ماروازدسته اینانجات بده.
Printable View
جایه تعجب نداره تابوده همین بودهنقل قول:
بزارخوش باشن دلشون به همینا خوشه درحالیکه میدونند واقعیت نداره.
امیدوارم خدایه عزابی بفرسته ماروازدسته اینانجات بده.
یه سوال الان من برم اسپلیتر نو بخرم باید هم برای تلفن هم برای مودم بخرم یا برای مودم کافیه؟(تلفن و مودم یکجا نیستند)نقل قول:
یکــ اسپلیتر بگیر .نقل قول:
معمولا هم هر اسپلیتر یک ورودی کابل اصلی تلفن داره و دو تا خروجی ( یکی برای مودم یکی هم برای تلفن )
شما چون تلفن و مودم یکجا نیستند اسپلیتر رو بزن به همون جایی که تلفن هستش کافیه . فقط دقت کن بزنی توی سوکت تلفن نه مودم .
الان از اونجایی که نمیشه زمانی شارژ کرد و باز مجبوریم کوچ کنیم به یه طرح دیگه
طرح های جدیدشون دانلود شبانه دارن؟
طرح های پاییزه دارن نقره ای و طلایی اما من که نقره ای گرفتم پهنای باندم ۱مگه کلی زنگ زدم هنوز درست نکردن و لی شبانه همون ۱ مگ سرعتش بد نیستنقل قول:
دوستان واقعا درک تون میکنم /
الان رفتم توی سامانه و چک کردم دیدم واسه منم گزینه تمدید یا شارژ ماهانه دیگه نیست .
فقط امکان شارژ گیگ رو داره .
اینجوری که نمیشه . خیلی از شما دوستان ضرر خواهید کرد . ( تایم زمانی کم و حجم زیاد )
باید به خاطر این موضوع هم یک غش و قلق به پا کنیم .
( البته من که حالا حالا شارژ زمانی دارم ولی این دلیل نمیشه بخوام از این دیکتاتوری مخابرات کوتاه بیام )
سرعت دانلودم شبا می شه 20 خدایا بگم چی بشه این ملک جعفریان............
DC شدن خودکار ندارید شما ؟
نت خودش دی سی میشه :| .. بدون خیچ اروری ( حالت بریج )
منم خودکار DC می شم.
در حالت مودم
خدایا شکرت که هر بلایی سر ما مردم میاد حقمونه و از ماست که بر ماست!
هنوز به سال نکشیده که این طرح طلایی رو که گرفته بودم الان می بینم به کلی نابود شده هیچ امکان تمدید زمانی وجود نداره:n04: یعنی هر چی کاربرا از این طرح های مسخره تو این چند ماه به اجبار گرفتن پر زد رفت حالا باید برن طرح جدید! خوب بی همه چیزها اقلا زودتر اعلام کنید شاید یکی رفته بود همین چند روز اخیر 10 20 گیگ یه جا شارژ کرده بود (برای کم شدن هزینه) حالا این حجم رو چیکار کنه بیاد بریزه تو حلق ملک جعفریان و اون مخابرات سیرناشدنی؟! اگه اسم این کلاهبرداری نیست پس چیه؟ حتمن باید برای هر چیزی قشون کشی کرد، مگه مردم مثل شما بیکارالدوله و علافند؟ چرا هر سال با آغاز زمستون یه بامبول تازه درمیارید؟ نمیشه حداقل برای یه سال این طرح های آبکی تون ثبات داشته باشه؟...
بخدا من که موندم دیگه چی بگم!