شاید برخوردشون خوب باشه ولی اطلاعتشون افتضاحه...همین امروز از طرف می پرسم سرعت دانلود شبانه چقدره؟ می گه نمی دونم ، تست نکردم!!نقل قول:
Printable View
شاید برخوردشون خوب باشه ولی اطلاعتشون افتضاحه...همین امروز از طرف می پرسم سرعت دانلود شبانه چقدره؟ می گه نمی دونم ، تست نکردم!!نقل قول:
اگر طرح زرین را انصراف دادید که بزودی از پنل شما حذف میشه...نقل قول:
طرح جدید منقضی نمیشه تا وقتی که خود مخابرات از اون طرح به دلایلی نخواد استفاده کنه...اگر هم مثلا یک سال دیکر منقضی شد باید طرح جدید ثبت نام کنید.سرعت دانلود در حال حاضر قابل پیش بینی نیست اگر خطوط شما DLC نباشد و پورت روی 5مگ بسته شود با IDM سرعت 640 کیلوبایت بر ثانیه را دریافت میکنید.
اتفاقا خط ما DLC هست!:n28: الان شما چه سرویسی استفاده می کنی؟نقل قول:
اگر خوش بین باشی روی 3مگ بسته میشه در غیر اینصورت روی 2مگ بسته میشه که سرعت تا 240کیلوبایت بر ثانیه میره... منم طرح حرفه ایی ها را استفاده میکنم...نقل قول:
درود بر شمانقل قول:
سرعت طرح حرفه ای شما شبها بخصوص 9 به بعد چقدره ؟ البته منظورم روی Speedtest هست و سرور خارجی
درود دوست عزیز...نقل قول:
9به بعد اصلا قابل استفاده نیست و امکان باز کردن صفحه Speedtest وجود نداره فقط ساعت 1به بعد کیفیت سرویس مناسب میشه... فکر کنم شما مرکز مخابراتی استقلال باشید درسته؟
درود و تشکر از پاسخ شمانقل قول:
من مرکز شهید قندی هستم . و واقعا از 9 شب به بعد حتی پینگ گوگل هم همش تایم اوت میشه
و دیگه بقیش هم مشخصه . ولی صبح تا ظهر عالیه . هم پینگ هم سرعت دانلود . دقیقا مشخصه که پهنای باند کم دارند
من فقط بخاطر دانلود شبانه روی مخابرات هستم وگرنه 1 دقیقه هم نمیموندم .
دقیقا همینطور هست که گفتید صبح تا حدود ساعت 1کیفیت مناسب است اما بقیه ساعت اصلا قابل استفاده نیست...نقل قول:
تنها کاربرد سرویس های مخابرات فقط دانلود شبانه است... مخابرات خیلی اذیت میکنه یکی از دلایلش این هست که به درستی به بخش خصوصی واگذار نشده با تجهیزات فرسوده و زیر ساخت کاملا نامناسب برای همینه شرکت های خصوصی تحت فشار هستند و در یکسری موراد کاملا انحصاری عمل میکنه.
دانلود شبانه چقدر؟نقل قول:
سرعت داتلود روزانه و شبانه تفاوتی ندارد...نقل قول: