عالیه ولی به شرطی که یه چیزایی از عربی بلد باشی.نقل قول:
عالیه ولی به شرطی که یه چیزایی از عربی بلد باشی.نقل قول:
دوستان یه کتاب برای آموزش تجزیه و ترکیب سراغ ندارید؟ یک کتاب کم حجم میخوام چون به عنوان مثلا کتاب تجزیه و ترکیب ایادفیلی میگن خوبه (خودم ندیدم) اما حجمش خیلی بالاست
سلام دوستان حلل المسائل شیمی آلی 1 جان مک موری رو میخواستم
با تشکر
اگه اشتباه نکنم انتشارات تخته سیاه یه کتاب مختص تجزیه و ترکیب داره ، مولفش هم شرفی هستنقل قول:
نقل قول:
هندسه2 ابوالقاسمی مثل کتاب جبروواحتمالش کتاب اندیشه سازان بود که به مبتکران واگذار شده ، زمان واگذاری بهترین بود اما چون آپدیت نشده شاید کتابای دیگه مثل الگو یا فار یا دریافت مناسب تر باشن .
نقل قول:
تقریبا مثل کتاب فیزیکش محوریتش بیشتر بر آموزش بوده تا تست
نسبت به کتابای دیگه ویژگی مهم آموزش اش بنظر من روون بودن قلم مولفشه ،
یه ویژگی دیگه شم اینه که تو کتاب تجربه تدریس وجود داره ، و صرف مطلب خشک علمی نیست و مثل جزوه ی کلاسی میمونه
تست هاشم البته خیلی کم نیست
ولی اگه کسی بخواد بیشتر تست کار کنه بنظرم در کنار کتاب تست بیگی الگو که تستهاش معرکه است ولی آموزش نداره ، عالی میشه
ممنون دوست عزیز،چندمین باره داری مارو از نظرای مفیدت بهره مند میکنینقل قول:
ایشالله موفق باشی
کتاب هندسه پایه دریافتم دیدی؟درمقایسه با اون چطوره؟
راستی کتاب دیف الگوروهم به پیشنهادت گرفتم،تا اینجا که به نظرم خوب میاد
آقا این میکروبانک جدید دیفرانسیل گاج رو کسی دیده ؟ چه جوریاس ؟!
دیف 1 فار گرفتم زیاد باهاش جور نبودم.پیش 2 چی خوبه ؟
بر و بچه های تجربی به نظرتون یه دونه کتاب تست برا زیست کافیه ؟
من فقط همون تانک پرسش های چهار گزینه ای ارام فر رو گرفتم البته برا هر فصل به تعداد کافی تست داره و فکز کنم واقعا وقت ندارم که دیگه بخوام یه کتاب دیگه هم بزنم چون الان 5 فصل اول زیست دوم رو تموم کردم تازه:n03: اما از اون ور همش استرس دارم نکنه کم باشه ؟؟
البته برا ژنتیک یه کتاب جداگونه برای همین ارام فر رو دارم زیست گیاهی هم از همین ارام فر گرفتم