میگم متوسط معدل دانشجو های پیام نور تو رشته ای مثل برق چنده؟!
و چند با بالا خوبه؟
Printable View
میگم متوسط معدل دانشجو های پیام نور تو رشته ای مثل برق چنده؟!
و چند با بالا خوبه؟
امروز حسابداری 2 داشتم.تشریحی بود! همه میگفتند فقط از داخل کتاب میاد و بیرون از کتاب سوالی طراحی نمیشه. ولی از شانس من از 5 تا سوال دو تا از سوالها جز کتاب نبود. منم که وقت نمیکردم سر کلاس ها برم و فقط کتاب کمک آموزشی گرفته بودم:n28:
خیال کردی سر کلاس مگه چه کار میکنن؟میان از هر 5 تا مثالی که کتاب زده یکیش رو حل میکنن.
منم اوایل همیشه میرفتم دیدم چیز خاصی نمیگن و میشه راحت تو خونه خوندش الان دیگه خیلی کم میرم .اون روزایی هم که میرم همین جوری تفننی میرم.
به طور کلی هر چی معدل بالاتر باشه ، بهتره ؛ نمیشه عدد خاصی بگی ...نقل قول:
ولی من معتقدم تو پیام نور معدل کل 15 به بالا خوبه ... !
+ و اینکه تو سایت گلستان قسمت اطلاعات جامع دانشجو میری ته صفحه یه سری معدل زده مثل این عکس :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
میتونه یه معیاری برای سنجش سطح خودت باشه ....
خسته نباشینقل قول:
فکر نمیکنم سوالی خارج از چارچوب کتاب طرح بشه ... شما یحتمل کتاب رو کامل نخوندی ...
تا به الان که ترم 7 هستم سوالی خارج از کتاب ندیدم ...
شاید سوال رو به یه صورتی پیچوندن ... که شما خیال کردی خارج از کتاب طرح شده .. !
به گزارش پایگاه خبری دانشجویان پیام نور : ابوالفضل فراهانی در مراسم تودیع و معارفه معاون سابق و جدید اداری، مالی و عمرانی دانشگاه پیام نور گفت: تغییر مدیران درون یک سازمان امری طبیعی و بدیهی بوده و هست و هر تغییری قطعا به معنای ایجاد فرصتی برای بالندگی است.
سید محمد صدری استاد یار دانشگاه پیام نور می باشند که دارای مدرک دکترا با ۲۰ سال سابقه در دانشگاه پیام نور و عضو شورای تخصصی رشته فقه و مبانی حقوق اسلامی در پیام نور هستند.
وی همچنین از خدمات فرشاد ابراهیم پور معاون سابق اداری، مالی دانشگاه پیام نور قدردانی کرد.
خدا بخیر کنه این تغییرات رو ...
تنها خوبیی که کلاس میتونه داشته باشه اینه که مثلا تو کتاب یه موضوعی که فکر میکنی خیلی پیچیده هستش و نمیفهمی رو استاد یه مثال حل میکنه و بعدش میبینی این خیلی ساده بوده. در حالیکه تو کتاب هر چی میخوندی نمیفهمیدی. البته این مورد زیاد پیش نمیاد ولی پیش میاد.نقل قول:
دوستان چی کار کنم؟ نمره عملی و میان ترم آزمایشگاه فیزیک و تربیت بدنی رو هنوز برام وارد نکردن؟ الان وقتش تموم میشه.
برای من زده معدل رشته 12.66 یعنی میانگین نمرات دانشجو ها اینه؟!!نقل قول:
به طور کلی هر چی معدل بالاتر باشه ، بهتره ؛ نمیشه عدد خاصی بگی ...اطلاعات جامع دانشجو میری ته صفحه یه سری معدل زده مثل این عکس :
ولی من معتقدم تو پیام نور معدل کل 15 به بالا خوبه ... !
+ و اینکه تو سایت گلستان قسمت
میتونه یه معیاری برای سنجش سطح خودت باشه ....
من یه امتحان گرفته بودم 16 داشتم خودمو میکشتم الان معدلم 18.11 هست!
تا 3 دی زمان برای ثبت نمرات میان ترم وجود داره ... !نقل قول:
معدل رشته یعنی میانگین نمرات رشته ی شما تو اون دانشکده 12.66 هست .. !نقل قول:
اگه معدل کل شما 18.11 باشه که دیگه غمی نیست برادر :n02:
به گزارش پایگاه خبری دانشجویان پیام نور : ظرفیت پذیرش بدون آزمون بر اساس سوابق تحصیلی بهمن ماه ۱۳۹۲ برای این رشته های تحصیلی ۲۷۰ هزار نفر است که از این تعداد ۱۷۵ هزار نفر در رشته های پیام نور و ۹۵ هزار نفر در موسسات عالی غیرانتفاعی و غیر دولتی پذیرفته می شوند.
داوطلبان عزیز برای ثبت نام در این دوره می توانند کارت مربوط به ثبت نام الکترونیکی را از سایت سازمان سنجش در لینک های زیر خریداری کنند:
حتما در قسمت خرید کارت به قسمت های مربوط به ثبت نام در پذیرش بدون آزمون و ثبت نام در انتخاب رشته تکمیل ظرفیت آزمون سراسری سال ۹۲ دقت کنید.
داوطلبانی که در آزمون سراسری سال ۹۲ ثبتنام کرده (اعم از اینکه در جلسه آزمون حاضر بوده و یا نبودهاند) و همچنین متقاضیانی که در آزمون فوق ثبتنام نکرده اند می توانند در این مرحله تکمیل ظرفیت شرکت کنند.
داوطلبان و متقاضیان میتوانند از روز ۱ دی ماه ۹۲ لغایت ۵ دی ماه ۹۲ به سایت اینترنتی این سازمان به نشانی: sanjesh.org مراجعه و پس از پرداخت وجه مربوط به تکمیل ظرفیت (مبلغ ۳۵,۰۰۰ ریال) از طریق سیستم پرداخت الکترونیکی، نسبت به ثبتنام و تکمیل فرم انتخاب رشته (حداکثر ۵۰ کدرشته) به روش اینترنتی، اقدام کنند.