سلام
منم تشکر میکنم از شما که وقت گذاشتید و یه نگاهی به سیستمک ما کردین
این که تنظیم نیست رو بزارید به حساب اینکه من تو قم هستم چون واقعا نه کسی حرفه ای اینجا سیستم میبنده ! و هم کسی نیست که من صدای سیستمش رو بشنوم و ببینم تفاوت این سیستم و اون سیستم چیه.
شاید خودتون بدونید اینجا چیزی به اسم RMS نشنیدن. میرم میگم آمپ قوی چی داری؟ میگه یه دونه JVC دارم میگم مدلش چیه میگه 1800 وات :n02:میگم مدلش چیه نه واتش میگه نمیدونم!!!
نمایندگی کنوود رفتم میگم 7016 داری؟ میگه اون 718 پسرم نه 7016 :n02: میگم 718 که اسپیکره من پخش 7016 رو میگم !!! میگه آهان اون هنوز تو بازار نیومده ! میگم بابا اون چند ساله اومده دیگه قدیمی شده!!!
چه جوری انتظار داری سیستمم تنظیم بشه وقتی کسی اینجا نیست راهنماییم کنه؟ خودمم که وقت و حوصله این کارا رو ندارم!
من اونجا هم به شما عرض کردم ساب رو خودم اینجوری تنظیم کردم چون من بیس زیاد رو دوست دارم . یعنی اگه راه داشت اسپیکر هم نمیذاشتم فقط با ساب حال میکردم:n02:
برای همین از روی آمپلی مونو گین Bass Boost رو زیاد کردم که این کار درستی نیست و همچنین از رو پخش حالت های Bass رو زیاد کردم که بازم کار درستی نیست ولی چه کنیم که من و دوستانم اینجوری میپسندیم ولی کم کم دارم این حالت رو تغییر میدم و بیشتر به سمت کیفیت میرم
اسپیکر ها هم خودتون فرمودید که آمپ 6500 پایونیرم 60 وات هست و اسپیکر هام 110 وات RMS نیاز دارن
سیم کشی و BIG3 هم که ناقص هستش (که آقا حمید در جریان هستند چون حضوری خدمتشون رسیدم و خودشون دیدند) اونم گردن شهرمون ، مثلا 1 هفته گشتم که پیش بهترین باطری ساز قم برم که چند بار این کار رو انجام داده ولی بازم نشد.
من فعلا دست نگه میدارم ، ایشالله برای ماشین بعدیم که تو راهه میام تهران و با کمک آقا حمید و آقا محمد و بقیه دوستان پیش یه باطری ساز یا نصاب میریم و BIG3 و نصب رو انجام میدیم تا همه چی زیر نظر اساتید باشه
اینجوری خیال خودم هم راحت تره
آقا محمد بازم از شما تشکر میکنم . من شرمنده شما هستم که بد موقعی بود و نتونستم از شما پذیرایی کنم . شرمنده
من عکس برای شما میذارم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ولی با این تنظیمات هم خیلی از سیستمم راضی هستم چه برسه وقتی برق رسانی و سیم کشی و تنظیمات کامل بشن:n02:
از روی پخش
Bass Boost از 2 حالت رو ی حالت 2 است
Highway-Sound:روی حالت 2
Supreme روشنه
Position تو قسمت فاصله اسپیکر و ساب ، فاصله اسپیکر رو 1 متر و ساب رو 1.7 متر گذاشتم
X’
Over: تنظیم HPF رو روی 120 هرتز و 12db- گذاشتم