دوستان توی سرویس 128 نامحدود سرعت دانلود چنده؟
و اینکه آیا بعد از دانلود حجم خاصی سرعت کم میشه؟اگر آره,چقدر کم میشه؟
ممنون
Printable View
دوستان توی سرویس 128 نامحدود سرعت دانلود چنده؟
و اینکه آیا بعد از دانلود حجم خاصی سرعت کم میشه؟اگر آره,چقدر کم میشه؟
ممنون
من از 8817 راضیم خیلیاهم گفتن خوبه منها منم احتیاج ب وایرالس دارمنقل قول:
این چیزی که شما مگه مممکنه یعنی مومدم معمولی وای فای میشه
چقدر هزینه داره؟
عزیز میشه عکس از استاتیوس مومت بذاری با دو مدم؟نقل قول:
دوستان جریان این سرعت دانلود چیه که مثلا میره بالا تا 50-60 دوباره میاید پاین 1-2 دوباره میره بالا یادمه چند نفر گفتن راه حلی براش پیدا شد
از شکننده هم استفاده کردم باز همی طوریه
من چند روزه که صبا رو تخلیه کردم و اومدم پارس
سرعت دانلوده شبانم حدود 60 70 تا بیشتر نیست میخواستم بدونم واسه شمام اینجوریه؟؟؟؟؟:n03:
من 2 مگ گرفتم محدود
کدوم شهر . مرکز ؟
دوست عزیز خوب کاری کردی من هم صبا نت بودم اومدم اینجا من سرعت 2 مگ دارم با 4 گیگ حجم شب دومه دارم دانلود میزارم هر دو شب شبی 3.9 گیگ گرفتم :n02: اگه مثل صبا نشه نونم تو روغنه :n10:نقل قول:
پارس آنلاین گندش را درآورده!!!صبح ساعت 5 که مودم را روشن کنم!!!حداقل نیم ساعت طول میکشه وصل بشه و چراغ مودم سبز بشه!!!ساعت7:30 هم همینطور!!!ولی بعد از ظهر سریعتر(2-3 دقیقه) وصل میشه،دلیلش چیه؟
معمولاً این حالت موقع دانلود از سرورها(IPها)یی که دانلود ازشون زیاد انجام شده و رفتن تو بلکلیست اتفاق میافته. فرقی هم نمیکنه سرور (IP) دانلودها باشه یا سرور (IP) متعلق به اون فی.ل.ترشکن.نقل قول:
در مورد شما هم احتمالاً همین طوریه. یعنی هم اون سایت اصلی و هم اون سرور فی.ل.ترشکنی که استفاده میکنی هر دو تا جزو بلکلیست رفتن.
راه حل خاصی هم نداره؛ جز این که یه v.p.n یا فی.ل.ترشکن یا پر.ا.کسی پیدا کنی که هنوز جزور بلکلیست پارسآنلاین نرفته باشه.
تازه کل اینا به شرطیه که مرکز مخابراتی شما محدودیت پهنای باند نداشته باشه. و گرنه فرقی نمیکنه.
هم آره، هم نه.نقل قول:
منظورم اینه که واسه بعضیا این جوریه. واسه بعضیا نیست. بستگی به مرکز مخابراتی و میزان کمبود پهنای باند تو اون مرکز از یه طرف و سایتهایی که دانلود ازشون میکنی و قرار داشتنشون تو بلکلیست، از طرف دیگه داره.
سرعت روزانهات اوکیه؟
من سرویس 2 مگ حجمی دارم (مرکز مخابرات کاشانی). قبلنا، یعنی تا 3 ماه پیش وضعیت خوب بود. روزانه سرعت تا 950 کیلوبایت میرسید. شبانه رایگان هم از اکثر سایتها، چه داخلی چه خارجی، بد نبود. یعنی ساعت 2:00 از حدود400 کیلوبایت شروع میشد تا ساعت 7:00 به حدود 900 کیلوبایت میرسید. میشد شبی 8 تا 10 گیگ دانلود داشت.
اما از ماه رمضون به بعد به تدریج سرعت کم شد. یعنی شبانه از حدود 100 کیلوبایت شروع میشه تا 400 - 450 کیلوبایت هم میرسه. اما این مربوط به سایتهاییه که هنوز تو بلکلیست نرفتن. وگرنه از سرورهای معروف مثل اکسپرس یا آپلودبوی که من قبلاً عمده دانلودم از اونا بود، سرعت از 200 کیلوبایت بیشتر نمیشه. یعنی کلاً شبانه از نصف هم کمتر شده واسه من. البته روزانه هیچ مشکلی نیست. هنوز هم تا 950 کیلوبایت میره بالا.
اینم بگم یکی دو هفتهای هست که یه مقدار اوضاع بهتر شده. اما نه در حدی که بگم مشکلم حل شده. الآن میتونم از سرورهایی که هنوز تو بلکلیست نرفتن، بین 5 تا 5.5 گیگ شبی دانلود کنم.
وضعیت شما اما ناامیدکننده است. احتمالاً هم شما داری از سرورهای محدود شده دانلود میکنی و هم مرکز مخابراتی شما کمبود پهنای باند شدیدی داره.
دان استریمت روی چند بسته شده؟؟نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان، کسی اطلاع داره که این نوع جدید فیلترها تو ایران هم هست یا نه؟
گویا این نوع جدید جایگزین میکرو فیلترهای قدیمی شده و تأثیر شگرفی بر بهبود نویز خط داره!
Throw away those ADSL microfilters! If you’re looking for a really cost-effective way to substantially increase your broadband speeds, then an ADSL faceplate (also known as a filtered faceplate) is it! It’s a real shame that so many broadband users are unaware of what an ADSL faceplate is, how easy it is to install, and the substantial impact it can have on broadband speeds. It really is a ‘must have’.اینجا گفته که:
«میکرو فیلترهای قدیمی رو بندازید دور!
اگر به دنبال افزایش کم هزینۀ سرعت اینترنت خود هستید از ADSL faceplate یا filtered faceplate استفاده کنید.
این مایۀ شرمساریه که اغلب کاربران isp ها از وجود ADSL faceplate بی خبرند و نمیدونن که با نصب آسان این فیلتر میتونن سرعتشون رو به میزان قابل توجهی افزایش بدن.
این چیزیست که حتماً باید اونو داشت!»
سپاس
اینارو دقیقا کجای خط باید وصل کرد؟برای منی که یه خط جدا دارم که فقط به مودم وصله اینا تاثیری داره؟نقل قول:
روز به روز نویزم داره بدتر میشه:n03:
سلام دوستان.من اینترنت نامحدود 1 مگ مخابرات با سرعت دانلود 140KB ! دارم.برای اینترنت دوم قصد خرید این POL-256-5G بسته رو بر روی خط دیگه ای دارم
حالا سوالم اینه ! سرعت دانلود در 2 تا 7 شب؟ در طول روز ؟
در منطقه نارمک - مداین تهران دوستان میذونند پوششش خوب هست و یا نه ؟
در آخر همین سرویس رو پیشنهاد میدهید یا ISP دیگری . من به خاطر دانلود در شب این اینترنت رو قصد خرید دارم و در طول روز از محابرات استفاده میکنم.
خوب اگه واسه دانلود میخوای چرا سرویس 256 میگیری 1 یا 2 مگ بگیر البته وقتی مطمئن شدی که توی مرکز شما سرعت خوبه .... شرکت دیگه هم میگن فن آوا خوبه در مورد اون هم تحقیق کن مخصوصا واسه شبانه میگن خوبه
من صبحها یعنی ساعت 8نا حدود12 سرعت اقریبا خوبه ب300 هم میرسه
اما ظهر و بعاز ظهر میاد روی 60-70
شبانه هماین چند وقت تست نکردم چون میخوابم
خطم 512 هستش که روی 9مگ گذاشته شده با اس ان ار حدود8
اگر 2 مگ بگیرم بنظرتون اوضاع بهتر میشه ؟چون پشتیبانه میگفت فعلا نگیر تا پهنای باند درست بشه خودم میگم 8ابان که تموم شد مدتش 1کاهه دومگ بگیرم برای تست
به نظر من یک ماه رو بگیر شاید بهتر بشهنقل قول:
البته واقعا به پهنای باند بستگی داره توی مرکز ما یکم پهنای باند اضافه شده البته خودشون میگن هنوز کمبود وجود داره ولی از 6:30 به بعد سرعتم میره روی 14 مگ تقریبا
این مال همین امروز :
فقط بدیش اینه که وقتی ترافیک میاد زیر 1 گیگ هی قطع و وصل میشه
منم می خوامنقل قول:
خطم افتضاحه
Downstream Upstream SNR Margin :9.5 7.0 db Line Attenuation :63.5 31.5 db Data Rate :2048 512 kbps Max Rate :3040 728 kbps CRC :501 648
با پارس حرف زدم میگه منطقتون تحت پوششه اما فعلا سرویس نمیدیم :lنقل قول:
خو ب دوستان کسی میدونه چرا من به محض اینکه کابل لن رو وصل میکنم مودم چراغ لینک چشمک زن میشه و بعدش max rate خط میادایین.کابل لن هم مشکل نداره با دوتا کابل امتحان کردم:n13:(قبل از اون با وایرلس مکش ریت خط 1.5تا2 مگ بیشتره)
با تشکر از همه
چون تعداد جواباتون زیاد بود نشد نقل قول کنم و اینجا جواب میدم
سرعتم تو آپلود بوی دیشب تا 100 200 متغیر بود و بعضی سایتای دیگه هم 60 70 سرعت روزانه هم بین 300 تا 400 متغیره خطمم روی 4 مگ بسته شده دان استریمم حدود 9 آپ هم 23 هست
مرکز مخابراتی هم رجایی کرج
قربون مخابرات برم که ما رو از پارس بی نیاز کرده اخر ماه هم میرم پارسو جمع میکنم:n05:(تازه اون پایین هم سامانه مخابراته که مال موقعی که ترافیک فینیش شده بود)
دوستان الان کدوم شرکتها به غیر از پارس شبانه برای مثال سرعت دانلود تا 1mb\s میدهند؟ تو همین رنج قیمتها و کیفیت..
واسه من که همش تایم اوت میده سایتم بزور باز میشه :n22::n22::n22:نقل قول:
اوضاع دوستان چطوره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/
دوستان راهی برای جلوگیری از کاهش سرعت دانلود سراغ دارین ؟ ( روزانه )
من تابستون بعضی وقتها سرعت دانلودم میومد روی 30 (مثل الان ) و با پـــراکــســی یا سرویس های افزایش سرعت دانلود شبانه راحت 350-400 میگرفتم اما از پاییز دیگه این روش جوابگو نیست
دانلود دیشب 3 گیگ
سرعت میانگین 200
سرویس 2 مگ مشهد مرکز انقلاب
دوستان یه سوال داشتم،مودم 2750 سفید دارم از وقتی گذاشتمش رو adsl+2 یکم دیرتر لینک دریافت میکنه و دیرتر میتونم بهش کانکت بشم(قبلا 1 دقیقه ای مودم کامل همه چراغاش سبز بود ولی الان شده 1:40 اینا)طبیعه آیا؟
yes.............نقل قول:
عزیزان عزیز آپلود رایگان هست ؟ :n13:
دوستان چطور بفهمم خط رو چه بستن 9 مگ یا 6 یا4
الان 2 مگ 4 گیگ رو خریدم سرعت دانلود همون 200 هست.درست مثل سرویس 512 10 گیگ که داشتم
دلیلشم میدونی؟نقل قول:
از status مودمنقل قول:
فک کنم تا حالت عادی هر کدوم که سریعتر پیدا بشه وصل میشه ولی الان فقط به adsl 2+ (فک کنم)نقل قول:
دوستان از دیشب تا حالا هر چند دقیقه یه بار نتم قطعی کامل داره مال شما چی این مشکل هست؟
دوستان رمز وای فای رو چه جور عوض کنم ؟ :n02:
لازمه از پنل پارس آنلاین هم عوض بشه ؟
یعنی پارس انلاین به کسی تایم اوت نمیده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:n04::n04::n04::n04::n04::n04:
سلامنقل قول:
مدل مودم را بفرمایید تا دوستان راهنمایی کنند.
رمز وای فای ارتباطی با شرکت ارائه دهنده adsl ندارد.
نخیر نیازی نداره که از پنل پارس عوض بشه. فقط کافیه وارد تنظیمات مودمتون بشید و به قسمت وایرلس برید. البته من نمیدونم مودم شما مدلش چیه ولی اوصولا اسم تب باید وایرلس باشه.نقل قول:
نقل قول:
مدل تلنت هست.نقل قول:
اینجا باید عوض کنم ؟
کاش یه عکس کامل تر میزاشتید. شما تو قسمت وایرلس security دارید. اگه این قسمتو دارید میتونید خیلی راحت پسوردشو عوض کنید.نقل قول: