کلا" تمام شیلترینگ گوگل از کار افتاده فکر کنم بخاطر اون باگ ssl گوگل تغییراتی داده که مشکل برای شیلترینگ به وجود اومده :n10:نقل قول:
Printable View
کلا" تمام شیلترینگ گوگل از کار افتاده فکر کنم بخاطر اون باگ ssl گوگل تغییراتی داده که مشکل برای شیلترینگ به وجود اومده :n10:نقل قول:
تعجب میکنم برا شما فیلتر نیست برا من که صفحه باز کردن خیلی کند شده سایتا هم فیلترن سایت imdb هم باز نمیکنه(از امروز اینجور شده) اصلا تا حالا واسم پیش نیومده که فیلتر بپرهنقل قول:
و سرانجام سیم-بان مخابرات تشریف اورد و اون باکس رو از اون وضعیت وحشتناکش خارج کرد و یه نظم درست حسابی بهش داد:D
اما نویز تغییری نکرد!
حتی مودم رو بردم پایین آپارتمان جفت جعبه تقسیم سیم تلفن ها اونجا هم وصلش کردیم نویز همونی بود که بالا تو خونمون بود.
دیگه والا نمیدونم چه کنم!
راستی، در یه مورد میگم نکنه سر کاریم؟!!!
منظورم مقدار snr هست. چون تو بعضی مودم ها (مثل d-link) واحد snr دسی بل نیست، بلکه 0.1db هست! یعنی snr ی که مودم من نشون میده باید در ۱۰ ضربش کنیم تا واحدش با مقداری که d-link ها نشون میدن برابر بشه.
به تصاویر زیر نگاه کنید:
این status مودم خودم (tp-link) روی خط یکی از واحدهای آپارتمانمونه (مودمم رو بردم خونه ی اونا تست کردم ببینم وضعیت خط اونا چجوریه که اونم خوب نبود، اونا از آسیاتک سرویس میگیرن):
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و این یکی status مودم خودشونه که d-link هست (البته بین دو تا تست تقریبا نیم ساعت فاصله زمانی بود):
حداقل خودم تا حالا در اشتباه بودم و وقتی دوستم گفت snr من روی 135 ه الکی تعجب کردم و بهش غبطه خوردم! چون درواقع 13.5 بوده :D
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk
خیلی وضع خطت داغونه اگه این کارا رو کردی و درست نشده یا مشکل زیر زمینیه یا از خود مخابرات اگه مشکل زیر زمینی باشه که چند روز مدام باید بری مخابرات تا بیان درستش کنن اگر هم مشکل از مخابرات باشه که میتونن همونجا سریع واست درستش کنن بهتره بری مخابرات منطقه تون و ازشون بپرسی مشکل از کجاست چون خودشون 100%میدونن مشکل از کجاستنقل قول:
مدولاسیون مودم هم بهتره رو g.dmit بزاری تا وضع خطت بهتر بشه
مرسی دوست عزیز، ولی اینا status دو مودم مختلف با خط همسایه بود!نقل قول:
الان که چک کردم بنظرم خط خودمون یه مقدار اوضاعش بهتر شده، ببینید:
بعد از تعمیرات پایین، این اولین باره از تو خونه status میگیرم. پست قبلی که نوشتم نویز هیچ تغییری نکرده تستش مال چند ساعت پیش بود.
البته نمیدونم، شایدم چون الان شب دیروقته snr اینقدر بهتر شده! شایدم کلا بهتر شده، نمیدونم والا.
فردا ظهر هم چک میکنم نتیجه رو میگم.
شما یا مشکلت از طرف مخابرات هست از طرف خودت هست که به مسایل سیم کشی -شبکه-اینترنت-مودم تخصص انچنانی نداری بهتر ه از یه کسی دارای تخصص حرفه ای هست کمک بگیرینقل قول:
یه مشکل کوچیک میتونه باعث بشه که نویز ت داغون بشه
این عکس ماله زمانی هست که های وب داشتم
[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]
اگر وضع خطت همینطور ثابت موند زنگ بزن پشتیبانی تا دان استریمتو زیاد کنن چون الان اگه رو 9مگ ببندن مشکلی واست پیش نمیاد های وب هم که به راحتی دان استریمو زیاد میکنهنقل قول:
میرم مخابرات طرف از پشت کامپیوترش نمیدونم چی میبینه! میگه نه اتفاقا خطتت سالمه و مشکلی نداره! این آقای سیم بان هم که اومد از Adsl سر در نمیاورد و خرابی سیم رو فقط "خش خش" تو صدا میدونست!!!نقل قول:
دیگه نمیدونم متخصص از کجا باید گیر بیارم. هرکسی هم بیاد لابد کلی پول میخواد که من دیگه نه حوصلشو دارم و نه پولشو.:(
دیگه خسته شدم بس که بخاطر یه اینترنت اینقدر دوندگی کنم و انرژی بذارم :banghead:
درضمن هر مشکلی هم هست از سمت مخابرات و یا هایوبه. چون مودم رو تو حیاط سر خط هم که وصل میکنم نویز همینه.
راستی! مگه snr باید چند بشه دیگه؟ الان بین ۲۰ و ۲۵ متغیره، یعنی بازم کمه؟!
آخه تو انجمن های خارجی نوشتن ۱۱ تا ۲۰ بدک نیست، ۲۰ تا ۳۰ خوبه و ۳۰ به بالا عالیه!
مرسی.نقل قول:
خودمم در همین فکرم :)
منتظرم یکی دو روز ببینم اوضاعش چطوری میشه، بعد همین کارو که شما هم فرمودی انجام میدم.
البته بعضی از دوستان میگن هنوز نویزم خیلی بالاس!!!
الان اگه وضعیت خطت همینجور ثابت مونداگه خطتو رو 9مگ ببندن مشکلی پیش نمیاد در این صورت snr پایین میاد(ممکنه تا 5هم برسه) ولی طبیعیه پایین بودن snr اگر بخاطر زیاد بستن باشه طبیعیه کلا هر چی خطی رو بیشتر ببندن snr هم پایینتر میاد من خودم خطم تا 20 مگ میکشه و گاهی اوقات هم تا 22مگ قبلا هم رو 17 مگ بسته بودن و snr همیشه زیر 10 بود ولی لینک نمیپرید و مشکلی نداشتمنقل قول: