برای شما هم Vp-n از کار افتاده؟؟! مال من تا 1-2 روز پیش کار میکرد ولی الان کانکت میشه پینگ هم دارم ولی هیچ چیز باز نمیشه!!
Printable View
برای شما هم Vp-n از کار افتاده؟؟! مال من تا 1-2 روز پیش کار میکرد ولی الان کانکت میشه پینگ هم دارم ولی هیچ چیز باز نمیشه!!
همین تستهایی که در چند پست قبلتر در ساعات/سرورهای مختلف گذاشتم رو میتونید ببینید...برای سرویس یک مگه...نقل قول:
اگر منظورتون دانلود چند کانکشنه از سرورهای دوست! هست، 120 کیلو در شرایط عادی فیکسه...در ساعات اختلال و شلوغی و نویز و... هم که از 1 کیلو تا 60-70 کیلو...
این هم تست این لحظه با سرور لندن:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
که این اعداد مشعشع جای چندانی برای حرف باقی نمیزاره...
بله، پیش میامد...ولی الان شدیدتر...برای من هم همینطوره کمابیشنقل قول:
رای شما هم Vp-n از کار افتاده؟؟! مال من تا 1-2 روز پیش کار میکرد ولی الان کانکت میشه پینگ هم دارم ولی هیچ چیز باز نمیشه!!
سلام . توی پنل استان نهران نمیشه فهمید چقدر مصرف داشتم .
الان چه قندشکن یا روشی برای دور زدن بی دردسر اینترنت مخابرات بکار میاد؟
من تقریبا همه رو تست کردم ...الان فقط کریو خوب کار می کنهنقل قول:
این وضعیت سرعت و پینگ:
البته این برای تایم اوته حدود 300 در نظر بگیرید!
SSL گاهی درسته گاهی نه بیشتر کنده و مختله!
تایم اوت به شدت وجود داره!
تحریم شکن ها اکثرا کار میکنن ولی اختلال هم وجود داره UDP/time out
تغییرات فیلترینگ جدیده یا هرچی :n09: خیلی سایتها ناقص لود میشن عکس ها ویدیو ها و ... فکر میکنم مربوط به نویز خط یا پهنای باند یا شایدم ذهن بیمار باشه!:n08:
دیگه ساعت 4 صبح هم پینگ همچنان 300 ـه!:n15:
تا اطلاع ثانوی دانلود 24/7 تنها قابلیت اینترنت مخابراته :n19: خلاصه فعلا وزارت جلوگیری از ارتباطات دسته کلید با این درگیری با مخابرات فقط به کاربر ضرر زده!:n21:
خلاصه دزدی فقط زورگیری با قمه نیست!:n06:
بنده همینجا از یکی از سران نظام درخواست میکنم یه خاطره ای چیزی برای سرعت اینترنت هم مرحمت کنن! این وضعیت درست نیست آخه :n09:
اینا رو ولش کن مهم نیست که برای یه آپدیت 15 مگی 45 دقیقه علاف بشی یا سرچ گوگل کار نکنه یا یه فایل نتونی ضمیمه کنی یا یه ویدئو 144p بدون قطع و وصل شدنها اعصاب خورد کن ببینی یا تحریم شکنت وصل نشه به صفحه فیسـبوک وزیر نرمش قهرمانانه دسترسی نداشته باشی(البته بنده خدا بد نرمش کرد کمرش گرفت :n02:) یا ... مهم اینه که الان عیده الکی همینطوری با توجه به همه شرایط از خوشحالی غش کن ذوق مرگ شو :n08:
با این افت وحشتناک سرعت نت سرعت دانلود خوب مونده 129-130 فیکس!
مخابرات با اینکارش میخواد کاربراش رو راضی نگه داره!
این سرویس مخابرات بیشتر شبیه یه لاین FTP هست تا اینترنت!:n03:
من که سرعتم افتضاح شده،زنگ زدم میگه مرکز مخابراتیم مشکل داره،برم مرکز مخابرات چی بگم؟
Sent from my SGH-T989D using Tapatalk 2
ساعت 2:18 دقیقه اینترنت ملی شده و با هزار بدبختی این سایت هم باز شد ای لعنننننننننننننت به اینا ی شب خواستیم از یوتیوب استفاده کنیم
میخواستم تست سرعت بگیرم اما هر چی سعی کردم صفحه سایت اسپید تست کامل لود نشد تا تجربه اینترنت 1 کیلو بایتی رو با شما به اشتراک بذارم ، همین صفحه هم بعد 10 بار رفرش کردن باز ناقص لود شد
توجه داشته باشین که ساعت 2:30 نیمه شبه ، مشکل این حرومی ها پهنای باند نیست ، مشکل جای دیگه س و به زمان و نحوه ی تولدشون برمیگرده