نقل قول:
ممنون بهروز جان .
دوستان تا 3 درخدمتيم
Printable View
نقل قول:
ممنون بهروز جان .
دوستان تا 3 درخدمتيم
سلام پاپی
گاو پیشونی سفید یعنی چی؟
اول تخم بود یا مرغ ؟
باد صبا چیه ؟ ربطش با عشق و عاشقی چی بید؟
اسب دریایی نر بچه دار میشه یا ماده ؟
اگه فسیل پیدا کنی میدی به من ؟
بای
bb سلام بپسرم خوبي بابا ؟؟
سلام پاپی
گاو پیشونی سفید یعنی چی؟
همون پنبه دزد دستش به ريش ميكشه رو كه يادت مياد؟ خوب فكرشو بكن همونپنبه به ريشش آويزون باشه و اينور و اونور بره . البته اين مثال كلي تره. مثلا من توي اسپم گاو پيشوني سفيدم هر جا پست بدم بابك خان متوجه ميشه كه اون تاپيك قابليت ترش رو داره . و آكوآ متوجه ميشه كه پستم بايد حذف بشه .
اول تخم بود یا مرغ ؟
اول تخم مرغ:27: قبلا گفتم اول خروس بوده :21:
باد صبا چیه ؟ ربطش با عشق و عاشقی چی بید؟
قديم ترها به بادي كه از شرق به طرف شمال در حركت بوده ميگفتند و منظور باد صبحگاهي بوده.
و در ادبيات كهن ما شامل پيام خوشي و خبر خوب ونشاط بوده كه خوب ربطش هم با عشق و عاشي همان خبر خوش است
اسب دریایی نر بچه دار میشه یا ماده ؟
اسب دريايي نر
اگه فسیل پیدا کنی میدی به من ؟
باشه . اتفاقا شوهرخالم تو همين كارهاست بهش ميگم يكيشو برات پست كنه :46:شهاب سنگ به كارت مياد ؟
بای
ممنون دوست خوب :11:
خب من اومدم
1- آيا درسته > [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
2- چجوريه که ميتوني تو خيابون دو نفر رو همزمان ببيني ؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
3- گفتي تو دوران دانشگات عاشق شدي ... سوال من اينه ؛ دانشگاه شما که مختلط نبود وهمه پسر بودن ، يو عاشق کي شدي ؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
4- برا اينکه صندلي نشين بشي ميزان صميميت چند درصد با بهروز رو کارساز ميدوني ؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
5- حاجي ميدوني اوسکول به کي ميگن برو پايين
.
.
.
.
.
.
.
حاجي ميدوني اوسکول به کي ميگن برو بالا ...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
6- نظرت در مورد داستانهاي جنايي و رمانتيک چيه ؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
7-
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
سلام
این سری آخر سوالاتمه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
میدونم دوست داشتی یکی این سوالو ازت بپرسه ولی هیچکس نپرسیده! اشکال نداره من میگم چند سالته؟! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فکر میکنی صندلی نشین بعدی کی باشه؟
حالا که داره صندلی نشینیت تموم میشه چه حسی داری؟
بازی کامپیوتری مورد علاقه؟
سحر بیدار شدی یا خواب موندی؟
تاحالا شیشه شکستی؟
چه وقتایی بیشتر عصبانی میشید؟
آهنگ مورد علاقه؟
چرا وقتی کم میاریم میگی کم نمیارم؟
گفتم خوشحال شی یه دفعه ی دیگه ازت بپرسم چند سالته؟!
این شخصیت آواتارت چیکارس؟
شما قصد تعویض آواتار نداری؟
اگه خدایی نکرده زن بگیری بازم پی سی میای؟
نظرت راجع به سوالای من تو این یه هفته چیه؟
نظرت راجع به من تو این یه هفته چیه؟
و سوال آخرم اینه که چندسالته؟
ببخشید دیگه سوالام ته کشیده بود
باز هم ممنون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Braveheart عزيز سلام بابايي
خب من اومدم
1- آيا درسته > [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خوب تا حدي درسته ولي من روي مديريتش چشم داشتم نه همكار [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خوب اولها من هم مثل تو نميتونستم اما كلاس يوگا رفتم و تمركزي كار كردم الان با يك چشمم مثلا آقاي X رو ميبينم با چشم ديگم همه ي خانومها رو [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
3- گفتي تو دوران دانشگات عاشق شدي ... سوال من اينه ؛ دانشگاه شما که مختلط نبود وهمه پسر بودن ، يو عاشق کي شدي ؟
يك دختره اي اشتباهي اومده بود تو دانشگامون درس بخونه من + جمع كثير دانشجويان+ اساتيد+همكاران + معاونين =:40: همون يك دختر :27: البته فقط اومد آب خورد و رفت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
80 درصد صميمت +20 درصد پاچه خواري = صندلي نشيني ( اينم شوخي با بهروز اميدوارم ناراحت نشه :46:)
ولي اول همه ميان رو صندلي و بعد رفاقت با بهروز اوج ميگيره :40:( اين شامل اون 20 درصده نيست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
.
.
.
.
.
.
.
به اين :( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )_________________
حال درو براش باز ميكنيم و :
:( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] _________________
6- نظرت در مورد داستانهاي جنايي و رمانتيک چيه ؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خوبه فقط اگه قاطيش كنند بهتر ميشه . دقيقا موضوعات فيلمهاي پليسي ما :18:
7-
نقل قول:
نوشته شده توسط حاج خانوم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حاجي کوجايي پس ، شيردل داره اذيتم ميکنه ها ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شيردل مهربون باش . اذيتش نكن مواظبش باش تا دوتا حاج خانوم ديگه بيارم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شكلك هات دچار نقص فني هستند [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون :11:
radbehnam عزيز سلام بابا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
این سری آخر سوالاتمه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
میدونم دوست داشتی یکی این سوالو ازت بپرسه ولی هیچکس نپرسیده! اشکال نداره من میگم چند سالته؟! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نه اين نبود بايد ميپرسيدي هوي چند سالته ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه سوال آخرت بود جواب ميدادم
فکر میکنی صندلی نشین بعدی کی باشه؟
بگم خودتي بهروزو لو دادم پس نميگم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حالا که داره صندلی نشینیت تموم میشه چه حسی داری؟
احساس غرور :2: نه ببخشيد فكر كنم يك كم پام درد ميكنه از بس رو دوزانوم نشستم و جواب دادم . [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
همش تو فكر هديه اي هستم كه شماها ميخواهين بهم بدين :27:
بازی کامپیوتری مورد علاقه؟
سوكر 6-رزيدنت اويل 4 :18:
سحر بیدار شدی یا خواب موندی؟
من تا ساعت 2.30 فوتبال بودم تا رسيديم خونه همون سحر بود :31: اين سحر كي هست چند سالشه ؟:27:
تاحالا شیشه شکستی؟
تا دلت بخواد . شيشه ي دل يكي رو هم مثل اينكه شكستيم :41:
چه وقتایی بیشتر عصبانی میشید؟
وقتهاي عصبانيت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] خيلي كم ولي بعضي وقتها از دنده ي چپ پا ميشيم و.......
آهنگ مورد علاقه؟
شب و روز پيش مني تو هنوز پيش مني تو هنوز تو سفره ي دل درويش مني : چاوشي
چرا وقتی کم میاریم میگی کم نمیارم؟
خوب دروغ كه نميگم نميارم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
گفتم خوشحال شی یه دفعه ی دیگه ازت بپرسم چند سالته؟!
خيلي خوشحال شدم ودست وپامو گم كردم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این شخصیت آواتارت چیکارس؟
هنرپيشه :18:
شما قصد تعویض آواتار نداری؟
چرا ميخوام همينو بذارم فقط يك كم تيره ترش كنم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه خدایی نکرده زن بگیری بازم پی سی میای؟
با زنم دوتايي مياييم فروم رو تخريب كنيم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نظرت راجع به سوالای من تو این یه هفته چیه؟
نظرت راجع به من تو این یه هفته چیه؟
خيلي خنديديم .نه ببخشيد خيلي خوبه معلومه دوست داري مچمو بگيري [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و سوال آخرم اینه که چندسالته؟
اگه اول ميپرسيدي جواب ميدادم اينطوري بي احترامي شد به سنم
ببخشید دیگه سوالام ته کشیده بود
باز هم ممنون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون بازهم عالي بود :11:
عزيز سلام بابايي
سلام حاجي مکه مدينه ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خب من اومدم
خوب تا حدي درسته ولي من روي مديريتش چشم داشتم نه همكار [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
روي صاحب صندلي شدن چي ؟ جاي بهروزو مثلا بگيري ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خوب اولها من هم مثل تو نميتونستم اما كلاس يوگا رفتم و تمركزي كار كردم الان با يك چشمم مثلا آقاي X رو ميبينم با چشم ديگم همه ي خانومها رو [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ايول چشم y ات [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با اين وضعيت آيا سرعت مخ زنيت هم دو برابر ميشه ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
يك دختره اي اشتباهي اومده بود تو دانشگامون درس بخونه من + جمع كثير دانشجويان+ اساتيد+همكاران + معاونين =:40: همون يك دختر :27: البته فقط اومد آب خورد و رفت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پس بخاطر همون دختره بود که چند ترم تو دانشگاه بيشتر موندي ؟ که شايد دوباره بياد آب بخوره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
80 درصد صميمت +20 درصد پاچه خواري = صندلي نشيني ( اينم شوخي با بهروز اميدوارم ناراحت نشه :46:)
مگه دوباره ميخواي بياي رو صندلي ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ولي اول همه ميان رو صندلي و بعد رفاقت با بهروز اوج ميگيره :40:( اين شامل اون 20 درصده نيست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
چند درصد وابسه به جنسيت ميدوني موضوع رو ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
.
.
.
.
.
.
.
به اين :( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )_________________
:( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] _________________
باز برو پايين ، ولي با جلال بيا بالا ، ته چاه گير کرده :دی
7-
شيردل مهربون باش . اذيتش نكن مواظبش باش تا دوتا حاج خانوم ديگه بيارم
باشه حاجي ، من هواي حاج خانومو در نبودت خواهم داشت ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شكلك هات دچار نقص فني هستند [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
درسته که ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون که به سوالا خوب جواب ميدي :دی
Bravehear عزيز باز سلام
عزيز سلام بابايي
سلام حاجي مکه مدينه ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خب من اومدم
روي صاحب صندلي شدن چي ؟ جاي بهروزو مثلا بگيري ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نه ولي روي مديريت انجمن ترش واسپم رو به شدت در فكر دارم.جاي بهروز كه نه اخه من بيام خودم از خودم ميپرسم وخودم هم جواب ميدم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ايول چشم y ات [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با اين وضعيت آيا سرعت مخ زنيت هم دو برابر ميشه ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نه ببين با فكم با مرده حرف ميزنم و با چشم و ابرو با دختره . اگه بخوام با سه نفر اين كارو بكنم بايد دو تا مخ داشته باشم كه يكيشو بزارم واسه طرف ديگه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پس بخاطر همون دختره بود که چند ترم تو دانشگاه بيشتر موندي ؟ که شايد دوباره بياد آب بخوره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اين كه چيزي نيست از معاونت فرهنگي شهرداري آدرس تمام آبخوريهاي مشهد رو گرفتم و بهشون سر ميزدم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مگه دوباره ميخواي بياي رو صندلي ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نه ميخوام تمديدش كنم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چند درصد وابسه به جنسيت ميدوني موضوع رو ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
10 درصد ....البته من پسرم و ............ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
.
.
.
.
.
.
.
باز برو پايين ، ولي با جلال بيا بالا ، ته چاه گير کرده :دی
حالا كه اذيت كردي بيا
_______ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] _________________
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
7-
شيردل مهربون باش . اذيتش نكن مواظبش باش تا دوتا حاج خانوم ديگه بيارم
باشه حاجي ، من هواي حاج خانومو در نبودت خواهم داشت ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منم به حاج خانوم ميگم هواتو داشته باشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
درسته که ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون که به سوالا خوب جواب ميدي :دی
ممنون كه سوالات خوبي ميپرسي : بي
قابلي نداشت :دینقل قول: