دوستان قندون از روز جمعه برای من مشکل پیدا کرده و خیلی سرعتش کم شده.
برای شما هم همین طور هست؟
Printable View
دوستان قندون از روز جمعه برای من مشکل پیدا کرده و خیلی سرعتش کم شده.
برای شما هم همین طور هست؟
خدایی من خیلی از مخابرات راضی بودم. خطمو رو 5 بستن. بیشتر از اینم خطم نمیکشه که زنگ بزنم. شبانمم اون اولش که بیدارم دیگه کمتر از 2 نمیشه. طرح بی نهایتم فعال بشه عالی میشه!!
بله بسیار بد شدهنقل قول:
برا منم رو 5 مگ بستن نامردا خطم تا 20 مگ میکشه نمیدونم چرا اینکارو میکنن زنگ هم میزنم جواب برت و پلا میدن....نقل قول:
نقل قول:
جالبه منم سرعتم با طرح یک ماهه رو هشت مگ بود رفتم شش ماهش کردم حالا میبینم رو پنج مگ بستن. عجبا! تازه متوجه شدم چیکار کردن.
یه مشت بی سواد نا کار بلد تو مخابرات کار میکنن.اکثرا خانم هستن.نقل قول:
مثال؛زنگ زدم میگم سلام چرا سرعت دانلود من اینقدره؟یعنی الان طرح 10 مگ را 5 بستن خطم راحت تا 30 مگم میکشه.
جواب کارشناس مخابرات(زن)؛خوب خیلی خوبه که الان باید سرعت دانلود ت 160 کیلو باشه.
حالا چیکار کرده؟اومد 5 مگ را به کیلوبایت کرد بعد تقسیم به دو تا 8 کرد بعد خواست بیتشم کنه....یعنی اینقدر باسواد ندیدم به عمرم.
نقل قول:
اتفاقا در برخورد هایی که با پشتیبانی داشتم مخصوصا خانم ها هم روابط عمومی بهتری داشتند و هم اطلاعات کافی در مورد مشکلات احتمالی که پیش میاد البته در گذشته اینجوری نبوده... این نکته را هم در نظر داشته باشید پشتیبانی هیچ کاره خاصی نمیتوانید برای شما انجام بده با این افراد از نزدیک ارتباط داشتم واقعا در اوج محدودیت به سر میبرند اینم یک نوع سیاست های اشتباه مخابرات است...نقل قول:
سلام دوستان ، من این طرح که نمی دونم اسمش چیه رو فعال کردم! نوشته طرح مخصوص حرفه ای ها....واسه یه ماه فعال کردم!
حالا سوالم اینه که:
1-من زرین رو غیر فعال کردم و نقدی پول طرح جدید رو دادم ، حالا این طرح که تموم شد اون طرح زرین قبلی من چی میشه؟
2-سرعت دانلود رایگان شبانه چقدره؟
3-به من گفت چهارشنبه دوباره حضوری مراجعه کن تا یوزر و پسورد بهت بدیم ، این شارژ طرح زرین که الان دارم چی میشه؟
طرح زرین شما سر جاش هست اگر لازم نداری برو حضوری انصراف بده...نقل قول:
نیازی نبود غیر فعال کنی ازش استفاده کن تا تمام بشه.
سرعت دانلود بستگی داره پورت شما را روی چند مگ ببندن..
من همین کارو کردم ، همونجا یه فرم داد و من انصرافم رو نوشتم از طرح زرین...می خوام ببینم این طرح جدید رو که گرفتم ، وقتی منقضی شد اونجا طرح زرین اتوماتیک فعال میشه؟نقل قول:
سرعت دانلود از چند تا چند هست؟