من كامپيوتر تهران ميخواستمنقل قول:
ولي اگه رتبم خوب نشد ميرم مشهد
با اين حرفت موافق نيستم كه ميگي : از چنین جایی چنین درصد هایی خیلی خوبه!
اينو ببين نظرت عوض شه :کد:http://gozine-2.ir/files/karname88/ry3-32.htm
Printable View
من كامپيوتر تهران ميخواستمنقل قول:
ولي اگه رتبم خوب نشد ميرم مشهد
با اين حرفت موافق نيستم كه ميگي : از چنین جایی چنین درصد هایی خیلی خوبه!
اينو ببين نظرت عوض شه :کد:http://gozine-2.ir/files/karname88/ry3-32.htm
تهران نمیشه . چون تهران میدونم از منطقه 2 باید زیره 500 بیاری تا بری تو .نقل قول:
ولی فردوسی مشهد برو حال کن !
تو رنکینگ جهانی فردوسی مشهد بعد از تهران است, هیچی هم از تهران کم نداره!
سلامنقل قول:
من فقط کتاب درسی تکیه گاه اصلیم بود ضرر نکردم
کتاب کمک آموزشی زیادی داشتم ولی کتاب درسی خیلی سره
کنکور 89 را چه طور دادی ؟نقل قول:
بچه ها تعداد صفحات به 2 به توان 10 (10^2) رسیده ها!
من که میگم بده یکی از بچه های سال بعد. یه مغازه داری هست توی خیابون 12 فروردین پاساژ 12 فروردین طبقه زیر زمین به اسم علائی توی پاساژ بپرسی راهنماییت میکنن ولی به قیمت کاغذ پاره ازت میخره نری اونجا فحشم بدی:46: فکر کنم 10 یا 20 درصد قیمت روی جلد میخره اونم به شرط تمیزی!نقل قول:
راستی بچه ها سایت زیر رو دیدن؟
کد:http://www.farhikhtegan-sharif.org/
مهمترين چيزي كه يه كنكوري كم تجربه نبايد تجربه بكنه اينه كه تجربه ديگران رو تكرار نكنه ! مخصوصا تجاربي كه منجر به نتيجه نگرفتن شدن.
من خودم چند تا از مهمترين تجربه هاي خودم رو براي كنكوري هاي 90 ميذارم اميدوارم مفيد باشه : (البته اگه قابل بدونين ):
1- صد در صد بايد آزمون هاي آزمايشي شركت كنين ترجيحا قلم چي باشه خيلي بهتره !
2- از همون روز اول به جاي اين كه شروع كنين درس خوندن چند هفته رو اختصاص بدين به برنامه ريزي و دقيق ترين و جزئي ترين برنامه اي رو كه ممكنه براي خودتون بنويسيد و سعي كنين برنامتون بيشترين قابليت انعطاف رو داشته باشه.
3- در انتخاب كتاب خيلي دقت كنين ولي وسواس به خرج ندين يك كتاب رو انتخاب كنين و همون رو تا آخر بخونين ولي دقت كنين كه اون كتاب همون بهترين كتاب موجود در بازار باشه. مثلا من خودم كتاب ديني همگامان رو نداشتم و خيلي هم تعريفشو شنيده بودم ولي نتونستم تو شهرمون گير بيارم خلاصه اين كتاب رو نخوندم و به جاش گاج رو خودنم ولي نتونستم نتيجه خوبي بگيرم شايد بگين به كتاب مربوط نيست كه نتيج نگرفتم ولي بايد اين رو بدونيد كه اگه شما بخوايد با گاج تو كنكور موفق بشين بايد دوسه بار اين كتاب رو به دقت بخونين ولي با همگامان همون يه بار خوندن كافيه در ضمن دقت كنين كه نبايد نزديكاي كنكور اگه ديدين يه كتاب بهتري مثلا براي ديني به بازار اومده نبايد كتابتون رو عوض كنين همون كتابي رو كه از اول خوندين اون رو مرور كنين.
4- برنامه ريزي كه ميكنيد به هيچ عنوان مبحثي نباشه و فقط ساعتي برنامه ريزي كنيد.
5- تمام درس ها رو با هم بخونين هيچ درسي رو كنار نذاريد حتي اگه باهوش ترين آدميزاد تاريخ زمين باشين آسونترين درس رو هم كنار نذاريد ! من خودم ميانگين كلماتي كه در دقيقه ميتونم بخونم واقعا براي هر كسي دست يافتني نيست ولي وقتي ديني رو گذاشتم براي دو سه هفته ي باقيمونده به كنكور استرس + خيلي چيزاي ديگه ! نذاشتن حتي بتونم يك درس از دين و زندگي رو بخونم.
بقيه تجاربم رو بعد كنكور آزاد ميگم بهتون (البته اگه احتياج داشته باشين). كنكورياي تجربي يادتون باشه حتما بعد از كنكور پزشكي آزاد به پست هاي من نگاه كنن بهترين روش براي خوندن زيست و بالا بردن درصد زيست شناسي تا سقف 100 % رو به صورت PDF آماده ميكنم و رو سايت ميذارم برين حالشو ببرين. امكان نداره اگه با روشي كه من ميگم بهتون زيست شناسي رو دو بار بخونين ولي 100 % نزنين ! من خودم با اين روش تو كنكور حدود 75 % زدم ولي به جان مادرم من همسال دوم دبيرستان هم سال سوم دبيرستان و هم پيش دانشگاهي درس زيست شناسي رو نتونستم خرداد ماه پاس كنم و همشو در شهريور به ترتيب با نمرات 10.25 ، 10.75 و 7.5 تونستم پاس كنم و قبول شم. در ضمن درصد زيست رو در حالي به اين حد رسوندم كه : 1- نميدونستم سلول يعني چي ! 2- فقط يك بار خوندم و مرور نكردم 3- با توجه به اينكه در همه درسها (همشون به جز زبان ) ضعيف بودم و حتي تو مدرسه هم در همه درسها مشكل داشتم و با اين شرايط ميخواستم خودمو برسونم به سطح سوالاي كنكور و درصداي لازم براي قبولي در پزشكي اون هم بدون كلاسهاي كنكوري ، مجبور بودم براي رياضي و فيزيك كه دروس زمان بر هستن وقت زيادي رو صرف كنم تا خودم بتونم ياد بگيرم و براي زيست و شيمي وقت بسيار كمي رو اختصاص ميدادم. خلاصه اينكه بهترين روش موجود در بازاره !:31:
من نمیدونم شما چرا اینقدر بدون دلیل حرف الکی میزنید؟نقل قول:
شما نتونستید نتیجه بگیرید باید اینجوری به گاج حمله کنید و در رابطه اش بد بگید!
من خودم سنجش آخر گاج + ادبیاتش رو داشتم شاهکار بود ... از کانون که خیلی بهتر بود
در ضمن شما یه سال کنکور شرکت کردین دلیلی نداره اینقدر اعتماد به نفسون بره بالا که بگی هر کی بخره خر شده!!
واقعا ادب ، از نوشته های این یوزر پیداست!نقل قول:
آخه میدونی تو جزو استعداد های درخشانی و باید کتاب های خودت را مصرف کنی!
کتاب های خودتم خوشخوان و اتمی و ... است!
قوته خواهرم؟
دوست عزیز اگر قرار باشه به کسی این حرفو بزنی باید به خودت بگی که نتونستی با کتابای گاج بسازی!
برای همه این حرفایی که بدون دلیل میزنی و قصد تخریب داری ، باید جواب پس بدی . پس مواظب خودت باش
===================
من یکی از دوستام میگفت برای آزاد خلاصه فرمول ها وحشتناک جواب میده!
کسی خلاصه ای چیزی از فرمولای فیزیک داره؟
نقل قول:کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=3925213&postcount=8