سیستم نمره 9.50 رو 10 میده؟:n29:
Printable View
سیستم نمره 9.50 رو 10 میده؟:n29:
سلامنقل قول:
دقیقا اطلاع ندارم ...
در حال پیگیری هستم ! در صورت یافتن پاسخ مطمئن به اطلاع میرسونم !
سلامنقل قول:
9.50 به بالا رو 10 میده ( یعنی 9.51 ) ولی خود 9.50 رو نه !
به گزارش پایگاه خبری دانشجویان پیام نور : دانشجویانی که پاسخ نامه چاپ شده دریافت می کنند فقطقسمت های ۲ و ۳را می بایست تکمیل نمایند و نیازی به تکمیل سایر قسمتها ندارند ولی دانشجویانی که پاسخ نامه خام دریافت می کنند باید همه قسمت های شماره گذاری شده را با دقت تکمیل نمایند در غیر این صورت مسئولیت دیر اعلام شدن و یا اعلام نشدن نمره بر عهده دانشجو می باشد.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کادر شماره ۱ – مربوط به اطلاعاتی شامل : نام و نام خانوادگی دانشجو ، نام درس ، رشته تحصیلی ، نام مرکز آموزشی ، نام حوزه ، تاریخ آزمون ، ساعت آزمون ، شماره صندلی و نام استان می باشد .
کادر شماره ۲ – دانشجو می بایست خانه مربوط به کد سری سوال را طبق کدی که در بالای برگه سوال درج شده تکمیل نماید .
کادر شماره ۳ – در این قسمت دانشجو می بایست اطلاعات خود را با خودکار ( ترجیحاً رنگ آبی ) تکمیل نموده و امضاء نماید .
کادر شماره ۴ – در این قسمت عکس مربوط به دانشجو چاپ گردیده است . لذا در صورتی که عکس مندرج مربوط به دانشجو نباشد باید مراتب را با مراقب خود در میان بگذارد .
توجه مهم : دانشجویانی که فاقد عکس در سیستم گلستان می باشند و برگه پاسخنامه آنها بدون عکس می باشد می بایست هر چه سریعتر نسبت به تحویل عکس خود به آموزش مرکز خود تحویل دهند.
کادر شماره ۵ – در این کادر می بایست حتماً مهر مخصوص دایره امتحانات مرکز تان درج گردیده باشد در غیر این صورت دانشجو موظف است مراتب را با مراقب خود در میان بگذارد.
کادر شماره ۶ – در این کادر بارکد رایانهای مربوط به هر دانشجو که برای هر داوطلب منحصر به فرد می باشد درج گردیده است و اصلی ترینمعیار ماشین علامت خوان جهت قرائت پاسخنامه می باشد . لذا از تانمودن یا مخدوش نمودن این بارکد جداً خودداری کنید.
کادر شماره ۷ – در این کادر باید دانشجو گزینه های مربوط به پاسخ هر سوال را با مداد مشکی نرم تکمیل نماید .
اقا من امروز رفتم تمتحان دادم و یادم رفت کد برگه سوال رو وارد پاسخ نامه بکنم.چه اتفاقی میفته؟
سلامنقل قول:
اول یادآوری کنم که حتما و حتما در امتحان های بعدی کد سری سوال رو فراموش نکن
دوم اینکه ، به گفته ی مسئولان امتحان ، اگه کد سری سوال رو نزنی برگه امتحانت از همه دیرتر تصحیح میشه ( کمی تا قسمتی شایعه )
لازم به ذکر که بگم در موقع تحویل برگه در صورتی که کد سری رو نزده باشی ، توسط ناظر امتحان کد سری سوال زده میشه ! پس جای نگرانی نیست !
ترمهای پیش خودم یکبار فراموش کردم بزنم ، مشکلی پیش نیومد !
اگر کدها یکی نباشن یکم برات دردسر به وجود میادنقل قول:
تا اونجایی که من دیدم اکثر کد برگه ها تو سال های اخیر یکی ــه مگر عمومی باشه
پ.ن : خوش به حال خودم اولین امتحانم 5 دی ــه :n02:
به گزارش پایگاه خبری دانشجویان پیام نور : علیرضا دل افکار با بیان اینکه امتحانات پایان ترم دانشگاه پیام نور از صبح امروز شنبه ۳۰ آذرماه ۹۲ آغاز شده و تا ۲۶ دی ماه ۹۲ ادامه دارد، ادامه داد: پنج میلیون و ۹۰۵ هزار دانشجو در فرایند امتحانات پایان ترم دانشگاه پیام نور شرکت می کنند که از این تعداد، آزمون پنج میلیون و ۳۲ هزار دانشجو به صورت تستی و آزمون ۸۸۰ هزار دانشجو به صورت تشریحی برگزار می شود.
وی گفت: همچنین آزمون ۸۵۰ هزار دانشجو به صورت بدون کاغذ در تمام مراکز استانهای کشور برگزار می شود؛ برگزاری آزمون با این شیوه با یک شیب ملایم در سال های آینده برای تمام آزمونهای تستی، تسری می یابد.
معاون آموزشی دانشگاه پیام نور همچنین از احتمال تشریحی شدن امتحانات پایان ترم مقطع کارشناسی ارشد این دانشگاه خبر داد و اظهار داشت: به منظور افزایش کیفیت آموزش و ارزیابی بهتر تحصیلی، به احتمال زیاد مصوبه برگزاری تشریحی تمام امتحانات پایان ترم مقطع کارشناسی ارشد دانشگاه پیام نور صادر می شود.
به گفته دل افکار، در صورت موافقت با این پیشنهاد تمام امتحانات پایان ترم نیمسال بعدی تحصیلی در مقطع ارشد به صورت تشریحی برگزار خواهد شد.
دردسرش چی هست؟
اگه برام غیبت رد کنم مشکلی ندارم ترم بد پاسش میکنم
امتحان ادبیات بود.
هیچی, از قضا امروز 21 دسامبر 2013 هم هست, و دنیا نابود میشه.نقل قول:
اون چیزی که ما از ترم قبل فهمیدیم, این مورد شما مهم نیست و اشکالی نداره.
ممکنه دیر اصلاح بشهنقل قول:
غیبت که رد نمیکنن
محض اطمینان جلسه امتحان بعدی از مسئول آزمون موضوع رو جویا شو تا اون موقع هم نمرات رو نگاه کن چون تستی بود 2-3 روزه نتایج رو میدن شاید اصلا مشکلی پیش نیاد