آقا دم همه اونایی که این پخش 8019 رو پیشنهاد میدن گرم واقعا کارش خیلی درسته خیلیا:n16:
این پخش رو ما قبل اینکه بگیریم انقد تردید توی خریدش داشتیم که بیا و ببین هر جا پا میزاشتیم میگفتن پایونیر بخر فلانه پایونیر بخر بهمانه کنوود داغونه و ..... تا دلتون بخواد میگفتن
الان بعد از کلی جدل و یه جورایی سد شکنی کردن در برابر حرف مغازه دارها و .... با کلی زور برای جمع کردن 600 تومن پول الان این پخش رو خریدم واقعا معرکس من صدای پایونیر ها رو هم شنیدم ولی این یه چیز دیگس همچین این دل آدم حال میاد حالا با اینکه باندای من چینیه و آشغاله این حرف رو میزنم دیگه فکرش رو بکنید اگه این dsl 1073 بود که .....:n19:چنان صدایی بهم داده که جیگرم حال اومده انگار توی کنسرت آدم نشسته تنظیماتی که این پخش داره میشه گفت هیچ کدومش بیخودی نیست و تمام تنظیماتش به صورت شدید تاثیر گذاره توی صدا و هر سلیقه ای رو ارضا میکنه من نمیدونم پخش 9450 پایونیر صداش آیا بهتر از این هست یا نه ولی من به شخصه خیلی از این پخش خوشم اومده :n12: فکر هم نکنم 9450 همچین تنظیماتی داشته باشه که این پخش داره و خوبی این پخش اینه که واسه ما ایرانیا ساخته شده نه که فارسی هستش راحت همه جاش رو میشه بهش ور رفت بدونه هیچ ترسی حتی برای یه فرد مبتدی یعنی منی که واسه اولین بار بود باش کار میکردم با یه ساعت ور رفتن بهش همه چیزش رو یاد گرفتم تقریبا که چی به چیه و تونستم اون صدایی که حال میکنم باهاش رو ازش بگیرم
الان فقط یه سوال دارم این باندای جلوی پراید چند سانتی متری هستن؟:n02: و اینکه این باندا کوچیک حساب میشن یا متوسط ؟
و اینکه این قابلیت 3way که توی دفترچش نوشته چیه؟ و چطور فعال میشه؟:n05: