چک دیسکو زدم این پیغام رو داد.نقل قول:
the disk check cloud not be performed because windows can't access the disk
Printable View
چک دیسکو زدم این پیغام رو داد.نقل قول:
the disk check cloud not be performed because windows can't access the disk
سلام
من یه هارد یک ترا wd my pass دارم دیروز وصلش کردم به تلوزیون الان دیگه ایکونش تو مای کامپیوتر نمیاد و نمیتونه شناساییش کنه
راهی هست که بشه بدون از دست دادن اطلاعات درستش کرد؟
ممنون
سلام هارد رو به سیستم متصل کردید از disk managment سیستم عکس بدید...نقل قول:
فایل سیستم پارتیشن 931 گیگابایتی این هارد دیسک برای ویندوز نامشخص هست و همچنین این پارتیشن فاقد letter هست .نقل قول:
اول از همه پیشنهاد میکنم روی یک سیستم دیگر هم تست کنید . اگر روی سیستم دیگر هم به همین شکل بود میبایستی این پارتیشن را با فایل سیستم NTFS فرمت کنید تا بتوانید مجدداً از آن استفاده کنید ولی از آنجایی که اطلاعات مهمی دارید توصیه میکنم قبل از فرمت کردن با استفاده از برنامه های مختلف سعی کنید اطلاعات را بازیابی و روی فضای دیگر ذخیره کنید . برای شروع نرم افزار EaseUS Data Recovery Wizard Professional را تست کنید ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) .
سیستم نمیتونه مونت کنه هارد شما رو، قبلا این مشکلو داشتم یادمه با mini tool prtition حل شدنقل قول:
Sent from my iPad using Tapatalk
سلام
یه هارد 40 مکستور دارم توی بایوس دیتکت میشه، ولی نمیشه روش ویندوز نصب کرد.هارد به هارد هم میکنم توی بایوس دیتکت میشه ولی در ویندوز دیتکت نمیشه و در قسمت disk management هم چیزی نشون نمیده.
نرم افزار Hd tune هم نشناختش.
نرم افزار های low level format هم نمیشناستش.
توی تاپیک گشتم آقای EXTREME گفته بودین که از بافر هارده.
اگه از بافر باشه باید چیکار کنم؟
:9:
سلام
من 6 ماه پیش یه هارد اکسترنال hv620 خریدم! ای دیتا![ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مشکلی تا همین چند روز پیش نداشتم به هیچ عنوان!
اما چند روزیه هاردم موقع کار کردن صدای دنگ مانند میده مث آدم شیمیایی که سرفه میکنه!
اولش فکر کردم از بدسکتوره! با crystal disk info و hd tune تست کردم کوچکترین اشکالی نداشت هارد چه از لحاظ بدسکتور چه ارور و...دمای هارد هم معمول 36 درجست!
جالبی اینه که فقط موثع کار سنگین -کار با نت-گیم و موارد مشابه پشت سر هم این صدا رو میده بعد هنگ میکنه تا ریستارت یا دراوردن هارد از سیستمم درس نمیشه!
حالا جالبه کوچکترین برخورد-ضربه یا شوکی هم بهش وارد نشده تا الان!:|
گارانتی 3 ساله اونگ داره گارانتی خوبی که هست ولی میترسم به اسم چیزایی که گارانتی ساپورتشون نمیکنه پشتیبانی نکنن
الان به نظرتون بدم گارانتی؟میترسم هارد رو تعویض کنن یا موردی مثل این که اطلاعاتم از بین بره!
از یک طرف میترسم ببرم تعمیرگاه دیگه بعدا درست نشه اونوقت گارانتی هم نتونم استفاده کنم
توصیه شما چیه؟
نقل قول:
الان تب health نرم افزار hd tune همه چی اوکی هست؟
یک دور هارد رو دیفرگمنت بکنید و حتما روی یک سیستم دیگه تست کنید اگر بازم مشکل پابرجا بود بدید برای گارانتی
نقل قول:
متاسفانه یامد رفت عکس بگیرم بله کاملا همه چیز اوکی بود برنامه رو پاک کردم دوباره نصب کنم گفتم شاید اینطوری مطمئنتر باشه ولی الان هرکاری میکنم نصب نمیشه ارور file wrong name or label میده هرکاریم میکنم نصب نمیشه:n13:حالا باز سعی میکنم شد میذارم عکس
البته این تست رو با crystal disk info هم انجام دادم گفتم بذارم خالی از لطف نیست معتبره به هر حال
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با hd tune هم وضعیت مشابه بود هیچ مشکلی شناسایی نمیشد!