متاهل، پدر نظامی، سرپرست خانوار، تحت نظر بهزیستی و پارتینقل قول:
Printable View
متاهل، پدر نظامی، سرپرست خانوار، تحت نظر بهزیستی و پارتینقل قول:
ببخشید اگر برادر معافیت کفالت مادر رو داشته باشه و الان بخواد ازدواج کنه.برادر دوم میتونه معافیت کفالت مادر رو بگیره؟
یا از این طریق میتونه شهر خودش بیفته؟
ببخشید اگر برادر معافیت کفالت مادر رو داشته باشه و الان بخواد ازدواج کنه.برادر دوم میتونه معافیت کفالت مادر رو بگیره؟نقل قول:
یا از این طریق میتونه شهر خودش بیفته؟
سلام
*بر اساس قانون، یگانه فرزند سالم ذکور و بالای ۱۸ سال پدر نیازمند مراقبت، از انجام خدمت سربازی معاف است.*
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من فعلا در حال تحصیل در مقطع کارشناسی هستم و از معافیت تحصیلی استفاده میکنم میخواستم بدونم که آیا معافیت کفالت میتونم بگیرم . پدرم از کار افتاده است ، مادر بنده در قید حیات است و خواهری هم ندارم و بردار کوچکترم هنوز به 18 سال نرسیده ولی تا موقعی که من اعزام برم و تحصیلم تموم بشه 18 سال رو رد میکنه. سوالم اینه من میتونم الآن برای معافیت کفالت اقدام کنم ؟ آیا منظور از یگانه فرزند ذکور بالای 18 سال این است که که اگر فرزند ذکور پایین 18 سال در خانواده باشد هم میشود معافیت کفالت گرفت؟
سلام بله با گواهی اشتغال به تحصیل اقدام کنید برادر کوچکتر هم تا به ۱۸ سال نرسه میتونید برای معافیت قدام کنیدنقل قول:
فقط باید ثابت کنید که پدرتون از کار افتاده هستند و نیاز به مراقبت دارند
سلام ببخشید با مدرک لیسانس میشه پروژه گرفت ؟؟
دوستان کسی جواب این سوال منو نمیدونه؟نقل قول:
سلام
دوستانی که نیروی زمینی ارتش خدمت کردند، چند ماه طول کشیده کارت برسه به دستتون؟ آیا فرایند صدور کارت با داشتن کسری بیشتر طول میکشه؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] من زمان خدمت، برای پذیرش نیروهوایی کلی تحقیق کردم، فقط باید فرزند پدر نظامی باشی که نیروی هوایی باشه.
برا من با داشتن کسری در نیروی زمینی 9 روز طول کشید کارت برسه.نقل قول:
سلام دوستان
برای انتقالی در ارتش (پدافند) تک فرزند (7 ماه خدمت) مراتب به چه صورتی هستش؟
بايد درخواست انتقالى بدهيد و با تاييد فرماندهى منتقل مى شويد شرط خاصى ندارد فقط بايد حدود پنج يا شش ماه در يگان خدمت كرده باشيدنقل قول:
ببخشید تک پسر بودن،حتما در انتخاب مکان یگان تاثیر داره؟؟؟نقل قول:
در درخواست انتقالى تاثيرى نداردنقل قول:
اهان ولی اگه توی اموزشی فرم تک پسری یا تک فرزندی رو پر کنیمنقل قول:
احتمالش هست حتما استان محل زندگیت خدمت کنی؟
بله اما يك شرطى هم دارد كه ارگانى كه در ان هستيد در استان خودتان هم يگان داشته باشد يك مثال ان نيروى دريايي است كه تمركز يگانى ان بيشتر در شمال و جنوب است و كمتر يگانى در استان هاى مركز يا شرق ايران دارد مگر چند مهامنسرا در شهرهاى مختلفنقل قول:
ممنون دوست عزیز(متاسفانه دکمه تشکر رو پیدا نکردم)
نقل قول:
بالاخره تموم شد:n12::n12: امروز هم باچالش گرفتن امضا
همرو گرفتیم دادیم رکن گذاشت تو پوشه ولی هیچ برگه ای بهمون ندادن گفت تموم شد ۲الا۳هفته هم کارت میاد نیومد بیاین اینجا:n09:
زنده باد آزادی:n12::n12::n12:
مبارکه تازه اول راه بدبختیا شروع میشه!!نقل قول:
باید یه برگه رهایی بدن البته ندادن هم مشکلی نیست، دادن برگه رهایی هم وظیفه نیرو انسانی هست و کار رکن نیست.
خدمت الان ۲۱ ماهه یا ۲۴ ماه ... هر کی یچیزی میگی !!؟؟
٢١ ماه در حالت معمولى كه مناطق بد اب و هوا يا مناطق مرزى از ان كم مى شود و در حالتى كه فرد امريه بگيرد خدمت ٢٤ ماه مى شودنقل قول:
دوستان یه سوال من شش ماه کسری بسیج گرفتمو برام ثبت شده اما تو سایت پلیس +10 هنوز نرفته باید چکار کنماونجا ثبت بشه ؟ [emoji848]
چون یگانمون میگن باید برگه تاییده پلیس +10 بیاری
Sent from my SM-G930F using Tapatalk
یک هفته حدودا طول میکشه تا در پلیس +10 ثبت بشه، اگه نشد برو همون جا که کسری رو گرفتی بگو نامه پلیس +10 رو بفرستن چون یک رونوشت میفرستن تا ثبت بشه بعضی وقت ها یادشون میره یا دیر میفرستن.نقل قول:
من توی منطقه محروم خدمت میکنم که 19 ماه مدت خدمتش هست الان 8 ماه از خدمتم میگزره و 6 7 ماه هم کسری دارم آیا این دو ماه کسری که خود پادگان داره به من همش رو میدن ؟؟ یا ماهی 3 روز کم میشه از کسری خود پادگان ؟ (چون کسری دارم خودم )
یکی از سربازا برگه تسویه داشت با سه ماه کسری بسیج که توی برگه تسویش 60 روز کسری منطقه محروم هم زده بودن
بله اگر یگانتونو تغییر ندید کل کسری بهتون تعلق میگیرهنقل قول:
سلام من میخوام دانشگاه برم کنکور دادم قبول شدم ولی برام معافیت تحصیلی ثبت نشده و یک سال هم بزرگسالان درس خوندم نوزده سالمه بنظر شما غیبت خوردم؟ بدون معافیت تحصیلی میتونم وارد دانشگاه بشم؟
سلام من 19 سالمه میخوام دانشگاه برم ولی معافیت تحصیلی برام ثبت نشده و یک سال بزرگسالان درس خوندم الان غیبت خوردم؟ بدون معافیت تحصیلی نمیشه دانشگاه رفت؟
اگه بزرگسالان روزانه خونده باشید بله میتونید ولی اگه شبانه بوده باشه متاسفانه وارد غیبت شدیدنقل قول:
سلام بچه ها یکی از دوستانم یکی از آشناهاش براش کسری بسیج گرفته میخواد ببینه مراحل انجامش چه جوریه ؟ آشناش گفته که تا 3-4 ماه برات کسری جور میکنم اصلا اینکار ممکنه ؟
سلام بچه ها یکی از دوستانم یکی از آشناهاش براش کسری بسیج گرفته میخواد ببینه مراحل انجامش چه جوریه ؟ آشناش گفته که تا 3-4 ماه برات کسری جور میکنم اصلا اینکار ممکنه ؟
من نیروی دریایی ارتش خدمت میکردم (( 20 روز پیش ترخیص شدم :n02: ))نقل قول:
منطقه ما خدمت 18 ماه بود (( خدمت کل 21 ماهه هست ))
تا برج 10 قانون اینطور بود که اگه شما 6 ماه کسری بسیج می آوردی از 18 ماه کم میشد و باید 12 ماه خدمت میکردی
ولی بعد از برج 10 قانون جدید اومد به ازای هر ماه خدمت تو منطقه 5 روز از خدمت اصلی کم میشه
یعنی خدمت قانونی تو منطقه 18 ماه بود (( آموزشی هم جزو منطقه حساب میاد )) که با ضربدر 5 میشد 90 روز و در واقع همون 3 ماه کسری میشد
حالا اگه شما 6 ماه کسری می آوردی 6 ضربدر 5 باید 30 روز بیشتر خدمت میکردی
18 ماه خدمت منهای 6 میشد 12 به اضافه 1 ماه اضافه خدمت طبق قانون میشد 13
یکی از بچه ها فکر کنم 10 ماه کسری آورد 50 روز اضافه موند :n02:
یکی 5 ماه اورد و 25 روز اضافه موند (( خروجش اول فروردین بود :n02: که چون تعطیل بود میشد 30 اسفند با 25 روز اضافه تا 25 یا 28 فروردین موند (( 2 3 روزی اضاف داشت ))
باید ببینید این قانون تو منطقه شما اجرایی شده یا نه
نقل قول:
ستاد کل بسیج آشنا داشته باشه روزانه میتونه بگیره:n02:
آشنا داریم ستاد کل خدمت میکنه با ه تلفن سرباز رو از جنوب میفرسته شمال
آشنا داری کل هنرش اینه سفارش کنه طرف 5 دقیقه بیشتر دوش بگیره :n02:
سلام داداش نه منظورم اینه این رفیق ما که آشنا داره و بهش گفته براش کسری جور میکنه همچین چیزی کلا مگه ممکنه ؟؟! یعنی بدون فعالیت براش فعالیت بزنه ؟ بعد کسی متوجه نمیشه ؟نقل قول:
سلام باید پرونده داشته باشه در حوزه و ناحیه سپاه، اگر نباشه میشه پرونده سازی! اگر حفاظت یا بازرسی متوجه بشن اونوقت.......... اون ها خوارکشون این چیزاس ار قواعد اخلاقی قانونی خارج نشید.نقل قول:
من سرباز فراري هستم ، ميخوام خدمت رو بخرم ، ثبت نام كردم براي خريد خدمت بعد يك ماه جواب اومد نقص پرونده ، حالا بايد برم ميدان سپاه سازمان نظام وظيفه،
اگر برم دستگيرم ميكنن؟
این رفیقم پرونده میگه دارم فقط فعالیت نداشته و این آشناش میگه واسش ثبت فعالیت میزنه این هم مشکل ساز میشه واسش ؟نقل قول:
دوستان دوره تربیت تعالی چطور دوره ای هست ؟ کیا برگزار میشه برای سربازای سپاه ؟ الزامیه بریم ؟ ما قرارگاه خاتم الانبیا هستیم هم باید لباس بپوشیم ؟
Sent from my SM-G930F using Tapatalk
سلام. دوستان من شنیدم فقط از استان محل سکونت و یا استانی که توش متولد شدیم باید خودمون رو معرفی کنیم به نظام وظیفه. می خواستم بدونم اگه کسی بخواد به دلایلی از یه استان متفرقه (که تا حالا توش زندگی نکرده) خودش رو معرفی کنه به نظام وظیفه آیا راهی واسش هست؟
سلام. دوستان من شنیدم فقط از استان محل سکونت و یا استانی که توش متولد شدیم باید خودمون رو معرفی کنیم به نظام وظیفه. می خواستم بدونم اگه کسی بخواد به دلایلی از یه استان متفرقه (که تا حالا توش زندگی نکرده) خودش رو معرفی کنه به نظام وظیفه آیا راهی واسش هست؟
خب در اینصورت بله میشهنقل قول:
شنیدن کی بود مانند دیدن! اشتباه به عرض رسوندن؛ میشهنقل قول:
اشنا پیدا کنی حتی میتونی معاف هم بشی ! هیچ مشکلی ایجاد نمیشه مگر اینکه در اینده از مدیران رده بالا و سران مملکت بشی که مثل مدرک های تقلبی ، سربازیتم لو بره وگر نه برای افراد عادی نهنقل قول: