سرویس یک مگ روزانه مرکز مخابرات صابری وحید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
سرویس یک مگ روزانه مرکز مخابرات صابری وحید
واسه من که داغونه:n21::n21::n21::n04::n04::n03: شما چطور؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/
[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]
10 دیقه بعد
[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]
دوستان الان 3 هفته ــست اینترنت میزون ندارم :n03: 3 بار زنگ زدم پشتیبانی هیچی بلد نیستن فقط میگن نویز داری
بابا من سرعتم در عرض 10 ثانیه از 450 میاد روی 20 دیگه بالا نمیره یه فایل 200 مگی 1 ساعت طول میکشه یعنی چی هرچی بهشون میگی هی میگن نویز داری یا آقا باید بیایین روی Team Viewer سیستمون ایراد داره باید چک بشه
این 3 هفته کلاً 10 گیگ دانلود شبانه نداشتم رسماً به شعور آدم توهین میکنن
جععه 70 تومن دادم سرویس 30 گیگ تمدید کردم امید داشتم درست شه اما هر روز بدتر میشه
,واقعا ادم بعضی سرعتا رو میبنه غبطه میخوره و بعضی ها رو میبنه غصه میخورهنقل قول:
سویس 2مگ داری؟
وضع منم مثل تو خرابه از اول خراب بودددنقل قول:
دلمون ب این 9 مگ خوشه
من 512 محدود هستم راضیم برم 1مگ بگیرم ولی گفتند نگیر چون پهنای باند مرکزتون کمه
خوب پس درست شد. سراسری بود گویا .
آره دو مگ هسنقل قول:
گیگا جاننقل قول:
شما اون تی پی لیک مشکی رو که برودکام هستش یا پارس انلاین تست نکردی ؟یا پارس جواب میده؟
من بهار و تابستون وضع اینترنم خیلی خوب بود با 500 دانلود میکردم بدون افت سرعت و پینگ خوبنقل قول:
اما از 29 شهریور نمیدونم چه غلطی کردن کلاً گند زدن سرعت از 500 اومده 30 پینگ از 60 اومده 100-120
مشکل از مرکز ما نیست چون یکی از بچه های هم محله های وب داره با 900 دانلود میکنه نمیدونم اینا چیکار کردن
کدوم مدل ؟نقل قول:
در هرحال , ببین زیاد درگیر این قضیه چیپست نکن خودتو چون شما دوتا مشکل اساسی تر داری :
اول اینکه در محل شما تنوع کالا محدودیت داره و متاسفانه نمیتونی هرمدلی را که اینجا بهت پیشنهاد شد فردا بخری .
دوم اینکه مرکز شما حتی سرویس 1 مگ رو هم نمیتونه بده و گفتن روی 512 بمون
با این تفاسیر حتی مودم 700 تومنی سیسکو هم بخری کمک چندانی به شرایط شما نمیکنه . بنظر من اول با پیگیری بیشتر مشکل نویز خط
و امکان گرفتن سرویس بالاترو مهیا کن بعد میتونیم کلی راجع مدلهای مختلف مودم و مزایاشون گپ بزنیم .
نه واسه من کریو هیچ مشکلی نداره و یک بار شب زدم دانلود واسه شبانه تا صبح قطع نشده بود..اگه خواستید ادرس سایتی که کریو میگیرمو بهتون بدم.نقل قول:
این دو مودم تی پی لینک چیپستش چیه ؟
8817
W8901N
و کیفیتشون چطوره؟
نقل قول:
اولی ترند چیپه که اون یکی دوستمون هم داره و مشکل داره باهاش و روی خطوط فاصله دار با مرکز یا نویزدار توصیه نمیشه .
دومی نسخه قدیمی تر 8951nd هست . که خوب این یکی شکیل تر شده و ساپورت بهتری داره. این سری چیپست شون رالینک هست
که راه حل بینابین برودکام و امثال ترندچیپ هستش البته 150n هست که همون 54mb محسوب میشه برای چه مصرفی میخوای چی تو والویته ؟
512 محدود...همین الان دو هویی :n02:
برای من وصل میشه ولی سرعتم صفر میشه و یه صفحه رو به زور باز می کنه و هر چند دیقه یه بار قطع میشه!نقل قول:
اولی چند سال پیش گرفتمنقل قول:
دومی چند ماه پیش
میخواستم کیفیتشون رو بدونم چطوریه
اون دومی میگن قدیمیه چنجا رفته بودم همون مدل تی پی لینک فقط داشتن
سلام خدمت دوستان
من امروز رفتم از پارس آنلاین درخواست رانژه دادم
میخواستم بدونم سرویس شبانه از چه ساعتی هست و وضعیت سرعتش چطوره؟ و آیا برای سرویس شبانه یوزر و پسورد جداگانه داره ؟
ممنون میشم راهنمایی کنید
ساعات رایگان از 2 تا 7 هست . نه نیازی به یوزر پسورد جدا نداره .
اشتباه شد منظورم دی لینک2750 مشکی بودشنقل قول:
امروز که رفتم پاساژ این مدلو نداشتن ولی2740مشکی داشت یه جا دو انتن هم بود این مدل برودکام هستنش؟
بعدش از تیپیلینک مدل8961 رو داشتند اون چطوره برودکام هستش؟
داداش ویندوزت چیه؟؟؟؟؟؟ هنوز با 2000 کار میکنی؟؟؟؟:n08:نقل قول:
تست تک کانکشن بزار
دوستان داشتم پست های قبلی رو میدیدم یه چیزی توجه ـم رو جلب کرد:n02:
من تقریبا یه 6-7 ماهی(شایدم بیشتر)میشه مودم 2750 دی لینک خریدم میخواستم ببینم میشه آبدیت کرد مودم رو یا نه؟بعد آبدیت بشه آیا تفاوتی هم داره یا نه؟
ویندوزم 7 هست فقط به خاطر اینکه نمیکشه مودشو تغییر دادم به قدیمی :n16:نقل قول:
حدس زدم ویروس می تواند شبکه پارس آنلاین اختلال ایجاد می شود نظرت؟نقل قول:
سلام
1مگ محدود 4 گیگ پارس انلاین
تو روز سرعتش چنده؟ ساعت رایگان چی؟
2 مگ چی؟
دوستانی پارسی
یه اعلام وضعیت بکنید
کیا سرعتشون خوبه ؟؟؟؟؟
سلام وستان.
چند روزه از صبانت اومدم پارس انلاین! دانلود تورنت تعطیل شده، راه حلی نداره؟
دوستان لطفا از دانلود شبانه عکس بزارید
به خدا خسته شدم از دست این صبا دزد
میخوام بیام پارس
بچه های کرج هم اگه هستن از دانلود شبانه عکس بزارن لطفا.
مدل دقیق مودم همراه با پارت نامبر رو از روی کارتن مودم نگاه کن از این لینک فایل آپدیت رو بگیرنقل قول:
فکر نکنم فرق زیادی بکنه ولی انجام بدی بهتره
روی بعضی از isp ها حالت شبانه پورت تورنت را میبندند .نقل قول:
دوست عزیز مناطق مختلف با هم دیگه فرق دارند . من مخابرات شبانه 200 دانلود میکنم و دوستم منطقه دیگه شبانه 50 هر 2تا هم سرعت 1مگ داریم .نقل قول:
منم همین مودم رو 2740U HW/V1 رو گرفتم نمیدونم برودکام هست یا ری ال تک سرچ هم کردم هیچی نتونستم بفهممم فقط باید یکی باز کنه خودش نگاه کنه ولی مودم خیلی خوبیه من ازش خیلی راضی هستم وایرلس بسیار قوی داره رادیو پاور رو روی 10 درصد که میزارم قشنگ خونه رو آنتن پر جواب میده روی 25 درصد طبقه بالا رو هم پر جوای میدهنقل قول:
آنتن وایلرس هم دو تا 5 دسی بل هست با گارانتی ایزی من گرفتم 85 تومان به نظر من از 2750 سفید بهتره
نقل قول:
دانلود دیشب من
از ساعت 5 تا 7 قطع شده بود با قطع و وصل مودم درست شد
سرویس 2 مگ مرکز انقلاب مشهد
از نظر نوییز خط چطوره؟مقایسه اش میکنی با 8817 فکر کنم داشتینقل قول:
ولی جالبه 2750سفید فک فراوونه
اگه من مشکام با لن حل شد تی پی 8960میگیرم وگرنه مجبورم یا 2750سفید بگیرم یا 2740 مشکی ولی نمیدون بازکدومش بهتره
سلام دوستان
حالا که بحث مودم هست میشه بهترین مودم ساده بدون وای فای و usb فقط یک پورت (چون میخوام به روتر وصل کنم) با چیپ برودکام بهم معرفی کنین؟
ممنون
من خطم خیلی داغونه از لحاظ snr زیاد با هم دیگه فرق ندارن فقط att توی 2740 یه مقدار خیلی کمی بهترهنقل قول:
تورنت خیلی اوضاعش داغون شده خیلی از ترکرها از کار افتادهنقل قول:
^^^^^^^^^^^^^نقل قول:
این 2520z2 d-link dsl هست ولی نمیدونم برودکام هست یا نهنقل قول: