سرعت شبانه برای من چند شبی است که نصف شده (از 400 به 200 رسیده) و سرعت روزانه هم در بیشتر طول روز نصف (از 400 به 200 رسیده) و بعضی اوقات صفر میشه! بستگی به ساعت اش داره!
از چند تا سرور هم امتحان کردم مشکل از هایوب هست!
Printable View
سرعت شبانه برای من چند شبی است که نصف شده (از 400 به 200 رسیده) و سرعت روزانه هم در بیشتر طول روز نصف (از 400 به 200 رسیده) و بعضی اوقات صفر میشه! بستگی به ساعت اش داره!
از چند تا سرور هم امتحان کردم مشکل از هایوب هست!
این هم تست هایوب با سرعت یک مگ :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حدود ده دقیقه طول کشید تا صفحه سایت لود شد و این تست را گرفتم!
سرعت الان خیلی پایین هست و 42 نفر هم در صف انتظار پشتیبانی هستند!
بعد از 15 دقیقه پشت تلفن بودن پشتیبانی گفت که مشکل سراسری هست و معلوم نیست کی درست بشه!
حتی تو یاهو هم نمیره یه ایمیل چک کنیم
سرور های ایران فقط بهتر باز میشن که بازم افت سرعت دارن
خدای من نت پوکیده سرعتم شده ۱۰kb خدا ......................... بکنه
من برای باز شدن هر سایت باید 10 دقیقه صبر کنم ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
همین پست رو هم بعد از 10 دقیقه تونستم بفرستم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تو اینستاگرام شرکت های وب زده بود
الان مشکل برای من تقریبا حل شده و امیدوارم دیگه کمتر این مشکلات زیرساختی به وجود بیادکد:مشترکین عزیز استانهای بوشهر، چهار محال، فارس، کرمان، یزد، اصفهان
افت سرعت های متعدد امروز به علت قطعی لینک زیرساخت میباشد و پیگیر هستیم هرچه سریعتر رفع شود
پنج شنبه تست سرعت گرفتم از های وب و اون موقع چون نمیدونستم مشکل از زیرساخته درخواست سطح خدمات دادم
دیروزم ه تعطیل بود . امروز باهام از های وب تماس گرفتن و موضوع را پیگیری کردن
بازم دمشون گرم خودشون پیگیری کردن
---
مشکلات بعضی وقت ها برای همه شرکت ها هست ولی پشتیبانیشون بد نبود
دوستان سرویس من اصلان نوسانات نداشت خیلی بد شده!!!!
الان سرعت ثابت نمیده تهران هستم یکی پیگیر شه ولشون کنیم دیگه درست بشو نیست
من از نزدیکای یک شب دیگه صدا خوب نمی شنوم . های وب تک کانکشن خوبی نداره چون همه کاربراش بوسیله فشفشه 24 ساعته در حال دانلودن و همیشه پهنای باندش کم میاد.نقل قول:
Sent from my iPhone using Tapatalk
سلام من الان شاتل هستم می خوام چابک 1 مگ (2 تا 8 صبح رايگان) رو بگیرم چندتا سوال داشتم
1- سرعت دانلود روزانه و شبانه آسیاتک حدودا" چدره؟
2- آیا بیشتر از مقدار مشخصی تو ساعات رایگان دانلود داشته باشی مثل شاتل سرعت رو محدود می کنه ؟
سرعت دانلود شبانه سرویس 1 مگ چنده ؟