سلام کسی از منطقه محلاتی داره؟ وضعیتش چطوره مخصوصا نامحدود و همینطور وضعیت فیلترشکنا؟
Printable View
سلام کسی از منطقه محلاتی داره؟ وضعیتش چطوره مخصوصا نامحدود و همینطور وضعیت فیلترشکنا؟
افتضاحه برادر.من خودم همیشه با نرم افزارهای تورنت دانلود میکردم از وقتی اومدم مخابرات تورنتها رو فقط با لیچر دانلود میکنم.(مگر در یک حالت که هم نسبت سید به لیچ بالا باشه و هم تعداد سیدها زیاد باشه ، هر دو شرط لازمه.در غیر اینصورت 3 نصفه شب هم سرعتت اگه 64 باید باشه احتمالا 10 کیلو بشه).از ما گفتن بود:n16:نقل قول:
محله شما رو نمیدونم ولی توی چند جای تهران وی-پی-ان و پرا-کسی سا-کس کار نمیکنه ولی نرم افزارهای فیلت-رشکن راحت کار میکنند.همیوتیوب و همفیسبوکنقل قول:
اونرو گذاشتم بد نیست اینهم ضمیمه کنم:نقل قول:
در ساعات جهنمی مخابرات...
داخلی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خارجی
خط بسته شده در:
Downstream Line Rate (Kbps:....
1055Upstream Line Rate (Kbps: 319
خوب حرفی بغیر از شیرینگ بالا و اختلالات عمدی و سهوی باقی نمیمونه...
------------------
کسی میدونه چه جور محدودیتی اعمال میکنند که قالب سایتهای مثل IMDB.com و kickass.to و... حتی با برنامه های رد تحریم و SSL و... بالا نمیاد؟
kickass.to رو نمیدونم ولی منم IMDB.com رو با آسیاتک مشکل داشتم فایل های عکس و ویدیو و فلش رو استریم نمی کرد:42:نقل قول:
شما از آی تانل استفاده کن هیچ مشکلی نداره:n01:
ممنون...منظورم اینه که چه روشی رو بکار میگیرند، مستقیم آدرس رو بلاک میکنند؟ (خوب این روش که خیلی باید در کیفیت نت تاثیر منفی بزاره که گذاشته... اگر اینطور باشه)نقل قول:
بعد چه تاثیری داره که هاست مدیا رو میندن ؟ IMDB که فیلـتر هم نیست محتوای سایتی مثل KAT هم با وجود این موضوع هم کامل قابل استفاده است، مشکلشون چیه؟! و روشی که بکار میبندن؟
اینطور نیست که عکسا رو دنه دونه فیلتر کنن.در مورد این سایتهایی که اشاره کردید همه عکسا روی یک مسیر قرار گرفتن اونا میان اون مسیر رو مسدود میکنن و به این صورت همه چیزهایی که تو اون مسیر هست فیلتر میشه. عکس css اسکریپت ... همه چینقل قول:
یکی به این حسن کلید بگه اگه راست میگی برو با گوگل قرارداد ببند بیاد اینترنت ایران رو تامین کنه ، اونوقت ما میگیم کارت درسته :n09:
گوگل جان ، آ قربون پسر بیا یه چند تا از اون بالن هات بفرست بالای سر ما بلکه از شر این زیرساخت (کت) خلاص بشیم :n02:
اصن ما مردم ایران حاضریم به عنوان موش آزمایشگاهی جهت این پروژه با گوگل همکاری کنیم ، شرف داره به گرفتن فیلترنت از زیرساخت اونم با این کیفیت هاشون . همه جا از مخابرات گرفته تا ایرانسل و آسیاتک و فلان نت و غیره دارن از این خراب شده پهنای باند دریافت میکنن همشون هم افتضاح یکی زده روی دست اون یکی
بله عزیز منم همین بود که گفتم هاست میزبان مدیا...برای مثال برای IMDB سایتmedia-imdb.com و برای کت هم kickass-static اگر درست یادم باشه میزبان بود...منظورم اینه چرا و چگونه در مسیریابها اینکارو میکنند؟...که برخی تونلها و برنامه ها رد نمیکنند؟نقل قول:
که اگه کسی میدونه توضیح فنیش رو بگه...
+راستی با SSL اجباری برخی عکسهای IMDB باز میشه که الان متوجه شدم...
راهنمایی از دوستانی که سرویس 1 مگ مخابرات دارند. سرعت دانلودتون بطور متوسط چقدره؟