کاکو کدام مرکز مخابراتی؟با چه سرعتی؟من الان 5 روزه سرعت از 50کیلو بایت بالاتر نمیره !!!!!نقل قول:
Printable View
کاکو کدام مرکز مخابراتی؟با چه سرعتی؟من الان 5 روزه سرعت از 50کیلو بایت بالاتر نمیره !!!!!نقل قول:
احتمالا به این خاطر که seed و latch پایینی رو انتخاب کردینقل قول:
کسی هست که سرویسش رو بالاتر از 4 مگ بسته باشن ؟! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته به غیر از سرویس 6 مگ . [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ابوذر هستم داداش بعضی شبا سرعت دانلود تا 800 هم می ره ولی دیشب مثلا 8 گیگ شد دانلود کنم متغیره سرعت دانلود روز هم بین 830 تا 1 مگ متغیرهنقل قول:
نه مطمئن ام تا چند شب پیش درست داشت دانلود میکرد اما سرعتم رفت بالا ولی تورنتم خراب شد اگه میخوای امتحان کنی فایل تورنت برات پ.خ میکنمنقل قول:
فکر نکنم فقط مشکل من باشه
یکی از دوستان همین تاپیک هم لطف کرد تست کرد همین مشکل داشت
من الان یه بار دیگه همون فایل که دادی رو تست کردم شروع کرد به دانلود می خوای شما هم یه تست دیگه بزننقل قول:
پس از اشکال از طرف مننقل قول:
ممنون باید دنبال راه حلش بگردم
مشکل ترکر ها که درست نشد اما با زدن تیک dht چند سید اضافه شد و شروع به دانلود کرد
با تشکر از دوستانی که راهنمایی کردند
دوستان کسی هست که مرکز رجائی شهر(گوهردشت) کرج داشته باشه و سرعت شبانه برای 6 مگ چقدر هستش؟
کسی تو مشهد صبانت داره ؟ مرکز مخابرات استقلال
در صبانت
حجم آپلود نامحدود است در ترافیک رایگان کلا یا آپلود هم حجمی است و از حجم کم میکند؟و
محدودیت آپلود رایگان دارد؟