من خطم 10 مگ هست سرعت شبانه 60 نهایتا 70 کیلو بایت هست ....نقل قول:
Printable View
من خطم 10 مگ هست سرعت شبانه 60 نهایتا 70 کیلو بایت هست ....نقل قول:
آقای CmanDesign همون طور که گفتید من با همکاراتتون توی livechat صحبت کردم و مشکل رو مطرح کردم و ایشون هم اومد با teamviewer مودم رو چک کرد و آخر سر گفت مشکل از مرکز مخابراتیه و من گزارش رد میکنم که پیگیری کنند همکاران!
امروز هم خودم رفتم مرکز مخابراتی که با مسئولش صحبت کنم دوباره در مورد این مشکل.ایشون هم هفته ی پیش گفته بود که مشکل از مخابراته ولی این هفته زد زیر حرفش و گفت مشکل از کانفیگ مودمه!حالا به نظر شما من چیکار کنم ؟ صبر کنم ، مشکل خود به خود حل میشه ؟به نظرتون به بازرسی مخابرات یا 195 شکایت کنم درباره ی این مشکل ؟
سرعت شبانه من 600 کیلوبایت هست ! خیلی راضیمنقل قول:
سرویس مافوق حرفه ای 10 مگ
دم مخابرات گرم با این سرویس افتضاحش
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اون از وضع طرح بینهایت و پشتیبانی رویایی مخابرات اینم از طرح به اصطلاح حرفه ایی!!
من چقدر خوشحالم:n20:
یه هفتست سرعت روی 1 مگه توی این ساعتی که پست میذارم نهایتا 3 مگ هستش
امروزم 1 گیگ شارژمون الکی الکی پرید:n27:
خدایی من انتی ویروسو کل زندگیمو چند روزه اپدیت نکردم که حجمم کم نشه ولی برعکس یه روزه تموم شد:n35:داستانی داریم خلاصه...
تست پهنای باند سرویس 10 مگ حرفه ای
ساعات رایگان شبانه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شبانه مخابرات تقریبا سرعت دانلود بین 400 تا 600 کیلوبایت بر ثانیس و شبی 6 گیگ میگیره، البته از سرورا داخلی
نقل قول:
داداش با 2020 تماس بگیر ترافیک اضافه کن. تلفن گویا هست یکمی طول میکشه فقط پرداخت روی قبض انتخاب کن!
سلام به همه
من در حال حاضر از شرکت شاتل سرویس اکو 128 دارم . یه مشکلی که به تازگی بهش برخورد کردم این هست که این ماه من حدود 18 گیگ دانلود شبانه داشتم . دیشب در عین ناباوری دیدم سرعت دانلود شبانه از 80 که به طور مبانگین بود رسیده به 2.5 کلیوبایت امروز زنگ زدم پشتیبانی گفتن که چون مشترک پر مصرف هستید گروه شیرینگ شما عوض شده و باید تا یه مدت شبانه دانلود نکنید ( نه این که با این سرعت میشه دانلود کرد ) تا وضعیت به حالت قبل برگرده و متاسفانه مرزی هم برای مقدار ترافبک دانلود شده مشخص نکردن تا دوباره این مصیبت سرم نیاد . از طرفی اردیبهت سال دیگه دوره یکساله اسن سرویس تمام میشه میخواستنم بدونم ایا سرویس دهنده دیگه ای هست که این محدودیت احمقانه را نداشته باشه . برای شهر اصفهان میخواهم
مرسی