[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
Printable View
آقا این مبین نت گل :11: . مبین نت عشق :40:مبین نت عسل :40: مبین نت شیرینی :40: آخه چرا اینقد از مبین جون بد میگید... من دوشبی میشه که دارم شبی بالای 1.5 گیگ تا شایدم 2 گیگ دانلود میکنم اونم با چه سرویسی 1 مگ !!!!! روزا که خوبه از 80 تا 140 سرعت دانلود دارم . ساعت 2.15 شب که میشه به سختی حتی صفحه باز میکنه دیگه چه برسه به دانلود ولی یه ساعت بعد همین که شد 3.30 حالاست که بهم حال میده سرعت دانلودش تقریبا از 40 تا 80 گاهی تا 90 هم میره :18::18::18: !!! یعنی اینقد تعجب کردم که :18: شدم . نمیدونم این دوروزه چی شده که سرعت اینقد کشیده بالا البته شایدم از همون اول اینطوری بوده چون 3 .4 روز اول تا میدیدم شبا سرعت افت کرده زد حال میخوردمو کامپیوترو خاموش میکردم ولی این دو شب اخیر که یه کم تحمل کردم و کامپیوتر روشن بود یهو دیدم بعله سرعت بعد از 3.30 میره بالا من تازه یه هفتست که مبین نتی شدم و واقعا ازش راضیم من فکر میکنم این که بعضی جاها سرعت بالاس وازش تعریف میشه وبعضی جاها سرعت آشغال دلیلش منطقه ایه که توش زندگی میکنید .. حالا خدا کنه که این وضعیت برای من ادامه پیدا کنه و حداقل یه کم شاد باشیم امیدوارم که وضعیت شما هم هر چه زود تر بهبود پیدا کنه و شما هم با مبین نتتون حال کنید .
حواسم نبود ببخشید
آره اصلا کشکن!تو چرا نارحت میشی؟نقل قول:
داداش پس این لینکی که زدی با اون آدرسای داخلش کشکن !!!!
شر منده داداش اشتپ شدنقل قول:
شما با سرعت 1 مگ باید بصورت استاندار 3 گیگ بگیرید نه 1.5نقل قول:
من خودم 512 دارم که باهاش 1.5 تا 1.9 گیگ دانلود میکردم ولی این 1 ماه رمضان اوضاع دانلود افتضاحه
گزارش اتصال به روشن خاموش شدن سیستم شما بستگی نداره،به روشن خاموش شدن مودمتون بستگی دارهنقل قول:
کدوم شهری داداش خرسند من؟نقل قول:
داداش اون روزي رو ميبينم كه مياي همينجا ميگي پشيموني .. منم اون اولا كه مبين نت گرفته بودم ازش راضي بودم, 20 روز اول 30 گيگ دانلود كردم تو شب, جوري شده بود كه خيالم راحت بود حتي اگه سرعت هم عالي نباشه حداقل شبي 1 گيگ رو ميگيرم ولي چنان سرعتش افت كرد كه پشمام ريخت , شبي سيصد مگ دانلود ميكردم بايد كلاهمو مينداختم هوا . تا همين هفته اخير كه بالاخره سرعت بهتر شد واسه چند روز و ميشد شبي يك گيگ گرفت ولي الان بازم داغون شده و به زور شبي ميشه 400 گرفت.نقل قول:
سلام دوستان. برای اینکه بفهمم سرعت اینترنت مناسب است یا نه باید چه IP رو پینگ کنم؟
ممنون
سلام
طرفای ساعت 3 تا 3:30 پس از نیمه شب، معمولاً آیپی یا فرکانس عوض میشه و اگه مودم را روشن و خاموش نکنید، سرعت بشدت افت میکنه.
و لی بعد از روشن و خاموش کردن، سرعت بهتر میشه.