کسی جواب منو نمیدهنقل قول:
Printable View
کسی جواب منو نمیدهنقل قول:
اگه نخوای دانلود کنی فکر نکنم کم باشه 3 گیگ
اقا اگه فیلتر شکن(چه نرم افزاری مثله Freegate و چه تحت وب) استفاده کنیم میفهمند یا نه؟؟؟
یعنی دانلود هامو بزارم از 1شب تا 7 صبح اگه بخوام یه فایل 1 gb دان کنم با 512 و 128 چند ساعت طول میکشهنقل قول:
سرعت 128 ارت با 128 اکو فرق داره؟
نه نمیفهمننقل قول:
تازه اگه هم بفهمن چی کار میخوان کنن؟!!!@؟؟؟!@!@
آرهنقل قول:
یعنی دانلود هامو بزارم از 1شب تا 7 صبح اگه بخوام یه فایل 1 gb دان کنم با 512 و 128 چند ساعت طول میکشه
بهترین کار اینه که از 1 تا 7 دانلود کنی
در پست های قبلی اعتراض کرده بودم که دریافت آبونمان 3 هزار تومانی مخابرات غیرقانونی است و حکمش توسط وزیر نیز به مخابرات ابلاغ شده.
از دوستان خواستم در این مورد اطلاع رسانی کنند و به شاتل اعتراض کنند که چرا کماکان این 3 هزار تومان را می گیرید؟
شاتل پس از اعتراضات ما در صفحه مربوط به قیمت های سرویس ART قید کرده:
1000 تومان هزينهي آبونمان مخابرات در قيمتهاي جدول بالا لحاظ شده است.
اما نمی دانم چرا قیمت ها همان قیمت های قبلی است و برای مثال برای من که آرت - 3 دارم همان 43 هزار تومان قید شده و قیمت کاهش نیافته است.
یعنی شاتل تا به حال آبونمان مخابرات را برای ما یک هزار تومان (نه سه هزار تومان) محاسبه می کرده و ما خودمان خبر نداشتیم و حالا بعد از اعتراضات اخیر مجبور شده در سایت خود دقیقاً به یک هزار تومان اشاره کند؟!!
من اینگونه فکر نمی کنم، نظر شما چیست؟
سلام
ایا برنامه ای هست که در صورت قطع شدن اینترنت بلافاصله بعد از وصل شدن ان به صورت اتوماتیک دانلود رو ادامه بده؟
بله، سرعت آرت بيشتره،نقل قول:
اکو 128 بين 16 تا 18 هست ولي آرت بيشتره و طوري که قبلاً دوستان گفته بودن فکر کنم حدود 20 -22 باشه.
اولاً اينکه يه تاپيک جدا واسه نرم افزارهاي دانلود هست. :46:نقل قول:
ولي جواب شما:کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=269540&page=44
با idm ميشه. تو قسمت Queues (ليست هايي دانلود) (پايين، سمت چپ) اگه تنظيمشو روي Periodic synchronization قرار بدي چند خط پايينتر يه گزينه هست Start again every که خودت مشخص ميکني که چند دقيقه يکبار دوباره شروع کنه.
البته من روي one-time downloading تنظيم کردم، چون تا حالا قطعي نداشتم + تو حالت Periodic synchronization چندبار اتفاق افتاد که فايلارو تکراري دانلود کرد.