نقل قول:نقل قول:
اگه از لحاظ مادی مشکلی نیست سری SR بهترین انتخابه، ظاهر این نوت بوک بسیار زیبا و ظریفه.
sr490jbb
intel 2.5 3mb
3GB ram
250 hdd
4570 ATI
قیمت تقریبی 1450
نقل قول:نقل قول:
اگه از لحاظ مادی مشکلی نیست سری SR بهترین انتخابه، ظاهر این نوت بوک بسیار زیبا و ظریفه.
sr490jbb
intel 2.5 3mb
3GB ram
250 hdd
4570 ATI
قیمت تقریبی 1450
ربطی نداره.نقل قول:
کاربرد سری SR با fw فرق داره و دو نوت بوک در کلاسی متفاوت هستن.
سری TT که امکاناتش هم از SR و هم از FW بسیار کمتره اما قیمتش بیشتر!
دلیل گرونتر بودنشون هم ظرافت بیشتر و LCD گرونتر(نه بهتر)هست.
دليل اصلي در تفاوت قيمت بين اين دو سري قابليت جابجايي بالاتر سري SR نسبت به FW هست وگرنه كلا مقايسه اين دو اشتباه هستنقل قول:
اصولا هرچي لپ تاپ ها كوچكتر باشند قيمتشون بالاتر ميره
لپ تاپ میخام که نهایتا 1200 تا 1300 تموم بشه
بین دو برند hp و sony موندم
خودم از برند اچ پی خیلی خوشم میاد و محصولاتشو دوست دارم
برای اینترنت - بازی - فیلم - گاهی کارای گرافیکی میخام
میشه یه رده بندی کارت های گرافیکی لپ تاپ هارو بدید که بدونیم کدوم ها بهترن ؟ gf 9600 یا 4650 یا intel 4500 ؟
جنس بدنه هم مهمه که زود خش نیفته و از قیافه نیفته ! کیفیت قطعات سونی بهتره یا اچ پی ؟ گارانتی خیلی مهمه ؟ من دو سه بار پرسیدم اگه بخام از دوبی بیارم چقدر ارزون تر برام میفته که کسی جواب نداد !!!
چند تا مدل خوب برام از اچ پی و سونی معرفی کنید ( البته 1520 دل هم خوب بود مشخصاتش اما قیافشو درست ندیدم عکس واضحی ازش گیر میاد ؟ )
اچ پی الان سری های dv4 و dv5 رو تولید میکنه ؟
من درایور های لپ تاپ که بگیرم لازم دارم چون شاید بخام ویندوز دیگه ای روش بریزم ؟ میشه ویندوز 7 نصب کرد روی لپ تاپ ؟
آره یک مدلی نیست که صفحش یه کم از ۱۶.۴ کوچک تر و یکم از 13.3 بزرگتر باشه و سی پی یو بیشتر از 2.4 داشته باشه و مودم هم داشته باشه ؟نقل قول:
برای من هم صفحه نمایش بزرگ مهمه و هم قابل حمل بودن یه چیز مایه های ۱۵.۵ یا ۱۴.۱ و مودم
در نوع SR وقتی سی پی یو میره بالای 2.4 قیمت هم از ۲.۵ ملیون میره بالا تر :41:
نقل قول:
سری SR زیاد زیبا نیست از اون زیبا تر DV3-2027 و DV3-2025 هستش !
دوستان نظرتون راجع بع این دو تا چیه ؟
خر کار هستن ؟
نقل قول:
Vaio FW 490JBB
CPU: Intel Core 2 Duo Processor 2.5GHz 3MB Cache FSB1066
RAM: 4GB
HDD: 250GB
Display: 16.4 WXGA
VGA: ATI Mobility Radeon HD 4650 with 1GB dedicated
USA
Price: 1290000 Tomans
این قیمت با گارانتی نوتالیه. نمی دونم الان ایران رهجو این مدل یا شبیه اینو داره یا نه اگه داشته باشه بهتره از ایران رهجو بگیری که گارانتیش حرف نداره.
برای مقایسه کارت های گرافیک می تونی یه سر به اینجا بزنی:
ویندوز 7 رو می تونی روی لپ تاپ بدون مشکل نصب کنی. اکثر درایورها یا نیازی به نصب ندارن یا همون درایورهای ویستا هستن.کد:http://www.notebookcheck.net/Mobile-Graphics-Cards-Benchmark-List.844.0.html
نقل قول:
حمل و نقل زیاد که نه!!!
15.4 به زیر باشه.
اگه میشه چند تا مدل معرفی کنید.خیلی عجله دارم
سلام.ممنونم كه بالاخره حئاقل يه نفر جواب داد.نقل قول:
در مورد كارت گرافيك كه من توي بنچ مارك هاي notebookreview نگاه كردم 4570 ده رده بالاتر بود.حالا در بازي آيا واقعا دل بهتر عمل ميكنه؟
خب حالا فرض كنيم صفحه نمايش سوني بهتر باشه.از نظر داغ كردن اگه باهاش بازي كنيم مثل دل داغ نميشه بره رو sleep ?!!! يا بسوزه؟
ولي خب 1340 رمش DDR3 هست ولي سوني DDR2.
در مورد كيفيت ساخت هم من نميدونم سري SR سوني بدنه محكمي دارن يا نه؟
اگه اينارو كنار هم بذاريم مي بينيم واقعا انتخاب سختي هست. با توجه به اينكه من عجله دارم ميشه كمك كنيد و اين 2-3 موردو كاملا دقيق بگين هر كدوم چطوره؟
با سلام
یک مشاوره برای خریدن دو مدل لپ تاپ می خواستم
یک مدل برای کارهای بسیار سنگین. خصوصا بازی. قیمت و وزنش اصلا مهم نیست. سخت افزار پیشرفته ای داشته باشه
و یک مدل دیگه که وزنش کم باشه. برای برنامه های office مناسب باشه.
با تشکر