1- بله با برگ سبر اقدام کنیدنقل قول:
2- ببین یه سیستمی دارن که فقط نظام وظیفه خبر داره چی به چیه ولی چون من خودم میخواستم ارتش بیفتم راجبه برج 12 تحقیق کردم که سرباز لیسانس اکثرا میفتن ارتش.
Printable View
1- بله با برگ سبر اقدام کنیدنقل قول:
2- ببین یه سیستمی دارن که فقط نظام وظیفه خبر داره چی به چیه ولی چون من خودم میخواستم ارتش بیفتم راجبه برج 12 تحقیق کردم که سرباز لیسانس اکثرا میفتن ارتش.
7روز پایان دوره گرفتم 6روزم میمونه تمام خدمت
:n12::n12::n12::n12:
درکل 46روز گرفتم 5روز تشویقی 1روز تعطیلی:n10: زنده باد چگوارا وسومالی
کاری که در نگاه اسان ولی درعمل سخت بود :n33:
تبریک میگم . حس گرفتن برگ رهایی یک چیزیه که تو عمرم تجربش نکردم ولی بعد از چند ساعت به خودت میگی خوب حالا از کجا شرع کنم! :n14:نقل قول:
مرسی ممنوننقل قول:
امیدوارم شما وتمام کسانی که گرفتار شدن در دام ابن سربازی هم به این حال هوا برسن :n12:تموم میشه باید سنگ باشی شرم وبزاری کنار وهمه چی رو با دل باز بپذیری وتحمل سرسخت داشته باشی
ولی هیچ وفت خیانت ها نامردیاشو یادم نمیره خودم یه روزگاری کلی اینجا برا پست دفترچه سوال میکردم پادگان جوادنیا یادش بخیر:n12:
بلاخره کارت ما هم اومد[emoji23][emoji23][emoji58][emoji58]
Sent from my HUAWEI NXT-L29 using Tapatalk
از بچه های شاهرود که تهران خدمت میکنند (نیروی زمینی ارتش) کسی هست که بخواد با شاهرود جابجا کنه؟؟
اگرم از دوستان کسی تو ارتش آشنا داره لطفن بگه با چه مبلغی؟
همه حس رهایی واسه چند دقیقه بیشتر نیست. به قول این دوستمون حالا از کجا شروع کنم
سلام من دفترچه فرستادم زده ۹۶/۱۰/۱ استان کرمان هستم به نظر شما کجا امکانش هست بیوفتم ؟؟
فرستاده شده از ALE-L21ِ من با Tapatalk
هر جايي ممكنه ارتش و نيروي انتظامىنقل قول:
منم اعزامی ۹/۱۹ هستمنقل قول:
از استان قزوین
کجا ممکنه بیفتم؟؟
سلام دوستان
من الان هفت ماه خدمتم و مشغول خدمت. چند وقت پیش پدرم رفت دنبال کسری جبهه اش که ببینه چند ماه میتونه برا ما کسری بگیره . پدرم دوسال سربازی رو تو جبهه بوده یعنی ۲۴ ماه که اگر سه ماه اموزشی رو حساب نکنیم میشه ۲۱ ماه . ولی بهش گفتن شما چون بیشتر از هشت ماه ثابت تو یک منطقه نبودی دو ماه بیشتر کسری به پسرت تعلق نمی گیره درحالی که من روی هغت ماه کسری حساب کرده بودم! :n29: الان من چطور میتونم سایر مناطقی ک پدرم توی اونها خدمت کرده رو پیدا کنم.چون پدرم خودش میگه تمام اون ۲۱ ماه رو تو منطقه عملیاتی بوده! به نظر تون مراجعه به بنیاد شهید و امور ایثارگران کمکی میکنه؟
خدمت در سپاه محل سکونت چه شرایطی داره؟
نه كمكى نمى كندنقل قول:
پدرتان بايد بتواند مدركى نشان دهد كه در متطقه عملياتى بوده حالا اين مدرك روزبايد از يگانى كه در ان دوران خدمت مى كرده تهيه كنند كه نشان دهد در چه مناطقى بودند
سلام و عرض ادب خدمت دوستان
من تاریخ اعزامم 96/10/1 هست ( مدرک لیسانس) احتمالا کدوم نهاد میفتم؟
بستگی داره لیسانس چی داشته باشی ، احتمالا همون ارتشی میفتی
لیسانس مهندسی شیمی از استان خوزستان هستمنقل قول:
همه جا ممکنه بیفتینقل قول:
نقل قول:
شیمی رشته خوبیه ، خارج از ایران خیلی کار داره ولی فکر نکنم ارتش شیمی بخاد ، اونا مهندس مخابرات و برق و غیره میخوان . شیمی کار داشته باشن از کره شمالی مهندس میارن
یاد دوستم افتادم که اونم مهندسی شیمی میخوند... هر وقت بهش میگفتن شیمی میخونه عصبی میشد میگفت شیمی نه، مهندسی شیمی، ما کلا 12 واحد بیشتر شیمی نمیخونیم... رشته ما شیمی نیس :n02:نقل قول:
اگه با رشته معلوم میشه... من لیسانس دامپزشکی هستم، اعزامم هم اول آبان افتاده.... معلوم میشه کجا میوفتم؟
ما دکتر دامپزشک داشتیم کارش آسون بود صبح میومد یه سر به دام طیور ارتش میزد بعد میرفت خونشنقل قول:
اگه تو هر پادگانی بیوفتی اوضات کویته .نقل قول:
ما دوتا دامپزشک داشتیم . جفتشون تو بهداری بودن لباس شخصی میومدنو میرفتن عین سربازای پزشک .
دوستان کسی می دونه که کسری ثبت شده تو سیستم نظام وظیفه رو میشه تغییر داد یا نه ؟ مثلا من اگر دوماه کسری ثبت شده باشه برام و بعدش به هر دلیلی کسری جبهه ام افزایش پیدا کنه میشه اون کسری ثبت شده قبلی رو تغییر داد؟
با سلام خدمت دوستان
میخواستم راجب به پروژه کسری خدمت من رو راهنمایی کنید.من دانشجو ارشد عمران- مدیریت ساخت هستم و فقط پایان نامه واسم مونده که اخذ نکردم. میخواستم ببینم باید چجوری برای اخذ پروژه اقدام کرد ؟
با تشکر
سلام دوستان بزرگوار ،ممنونم که وقت میذارید و سوالات بچه ها رو جواب میدید.
من سال 90 وارد مقطع کارشناسی دانشگاه شدم و در تاریخ 28/4/96 فارغ التحصیل شدم. ضمنا بخاطر اشتباه معاونت وظیفه عمومی سه ماه هم غیبت دارم(از شون پرسیدم خودشونم علتشو نمیدونن) حالا الان تصمیم گرفتم که غیبت رو توجیه کنم و دفترچه رو پست کنم . سوالم اینه که الان اگه غیبتم توجیه نشه میتونم کاری کنم که سپاه بیفتم یا نه؟ و اگه بخام این کار رو بکنم قبل از پر کردن دفترچه باید باشه یا بعد از پر کردن دفترچه یا احیانا بعد از آموزشی؟
-
غیبت ها که تا 22 بهمن امسال بخشیده شده نباید غیبت داشته باشید.نقل قول:
دوست عزیز ممنونم که پاسخ دادید. آخه من شنیدم که اگه غیبت داشته باشی اضافه خدمت بخشیده میشه ولی اثراتش باقیه به همون خاطر میپرسم آیا ممکنه سپاه بیفتم؟نقل قول:
- - - Updated - - -
دوست عزیز ممنونم که پاسخ دادید. آخه من شنیدم که اگه غیبت داشته باشی اضافه خدمت بخشیده میشه ولی اثراتش باقیه به همون خاطر میپرسم آیا ممکنه سپاه بیفتم؟نقل قول:
سلام.نقل قول:
اینکه می تونید سپاه بیوفتید یا نه، اطلاع ندارم.
سعی کنید حتماً غیبتتون رو توجیه کنید. همونطور که خودتون هم اشاره کردید فقط «اضافه خدمت» بخشیده شده ولی اثرات غیبت (مثل عدم استفاده از کفالت و...) برای شما باقی است.
غیبت اثرات دیگه هم داره. بعضی ادارات دولتی که میخوان استخدام کنن، یکی از شروطشون اینه که غیبت نداشته باشید.
غیبت حتما باید از طرف دانشگاه باشد یا نظام وظیفه حتما سعی کنید تا حذف شود تا اضافه حدمت نکنید.برای سپاه یاید قبل از اعزام اقدام کنید البته نیاز به پارتی دارید جذب بچه های لیسانس و فوق در سپاه کار راحتی نیستنقل قول:
سلام.نقل قول:
احتمال اینکه بدون هیچ اقدامی و با همین تقسیمات نظام وظیفه سپاه بیفتی چقده؟
من لیسانس هستم و آبان ماه اعزامم هست.
تقريبا نزديك به صفرنقل قول:
سلام
دوستان من با فوق لیسانس حقوق افتادم گروه ۲۲ توپخانه شهرضا کسی اطلاعات داره بمن بده چجور جاییه ؟ اذیت میکنن یا نه ؟ مرخصی چجوریه ؟ گوشی یا ماشین میشه برد ؟
سلام
دوستان من با فوق لیسانس حقوق افتادم گروه ۲۲ توپخانه شهرضا کسی اطلاعات داره بمن بده چجور جاییه ؟ اذیت میکنن یا نه ؟ مرخصی چجوریه ؟ گوشی یا ماشین میشه برد ؟
میشی ستوان دو. گوشی کلا ممنوعه همه جا.قاچاقی ببر. مرخصی هم کل وظیفه ها معمولا سه ماه بیست روزننقل قول:
من خودم کادر ارتش ام [emoji41][emoji41][emoji41][emoji41]
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
مرسی از لطف و راهنماییتون ......ببخشید میشه بپرسم منو اداری میندازن یا همون یگانهای توپخانه؟
بستگی داره . ولی معمولا اداری میافتی . سخت نگیر بابا اسمون ارتش همش یه رنگه .نقل قول:
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
سلام بر همگان
الان که سنوات ها رو بخشیدن میشه از کسری استفاده کرد؟ یا چون سابقه غیبت داریم کسری هم میپره؟ متولد 70 ام
سلام
دوستان معافیت برای کفالت و سرپرستی خانواده هنوز میدن؟؟
بنده پدرم فوت نکرده ولی به دلیل اعتیاد و ... خونه کم میاد و خرجی نمیده, من خودم خرجی خونه رو میدم, از طرفی دانشجو هم هستم
آموزش دانشگاه از این موضوع اطلاع داره و به من گفت که بیفتم دنبال کار معافیتم, یک ماه میان تحقیق و بعد یه کارت معافیت 2ساله میدن بعد 2سال تمدیدش میکنیم به دایمی
اما مادرم زنگ زده بود به مرکز (نمیدونم کجارو گرفته بود) گفتن دیگه به کسی به خاطر سرپرستی معافیت نمیدن و الا همه این جور چیزارو بهونه میکنن
از دوستان اگه کسی اطلاعی داره ممنون میشم راهنمایی کنه
معافيت كفالت كار ساده اى نيستنقل قول:
شما كفيل چه كسى مى خواهيد بشويد؟مادر خواهر ؟ اين در صورتى عملى است كه ١- پدرتان فوت كرده باشند ٢- برادر بزرگترى هم نداشته باشيد
اگر بخواهيد كفالت براى نگهدارى از پدرتان بگيرد بايد در شوراى پزشكى حضور يابيد پزشكان ازمايش بگيرند و ميزان اعتياد مشخص شود ممكنه طول درمان تعيين كنند مثلا براى دوره شش ماه بعد مجدد تصميم بگيرند متاسفانه در اين موارد استشهاد محلى يا نامه اى از دانشگاه كمكى نمى كند نظام وظيفه قوانين سختى دارد
سلام دوستان.
من امروز یه جا خوندم از ارتش هم میشه پذیرش گرفت... تا الان فک میکردم فقط از سپاه میشه پذیرش گرفت.
حالا سوالی که دارم اینه که این حرف درسته؟ آیا میشه از ارتش هم پذیرش گرفت؟ بعد اگه بخوام بیفتم نیروی هوایی ارتش از کجا باید برم پذیرش بگیرم؟ ممنون میشم یکم راهنمایی کنید.
سلام. ببخشید چه شرایطی لازم هست که در شهر خودت خدمت کنی؟