به نظر من الان آسیاتک (با توجه به تعریف بچه ها توی تاپیکش خیلی خوبهنقل قول:
شاتل هم قطعی نداره، سرعتش هم خوبه و روی 2 مگ بسته میشه
اما بازم آسیاتک بهتره. چون همه این ویژگیها رو داره + بدون محدودیت
Printable View
به نظر من الان آسیاتک (با توجه به تعریف بچه ها توی تاپیکش خیلی خوبهنقل قول:
شاتل هم قطعی نداره، سرعتش هم خوبه و روی 2 مگ بسته میشه
اما بازم آسیاتک بهتره. چون همه این ویژگیها رو داره + بدون محدودیت
بچه ها شما هم با فر.گ.ت و سوکس مشکل دارین؟واسه من سرعتشون صفره
نقل قول:
واسه من خیلی هم عالی داره کار میکنه :n02:
نقل قول:
چقدر سرعتت افتضاحه با اینکه به 512 تبدیل کردی :n04:
ببین رو خطت نویز نداره از قسمت SNR یه اسکرین بزار
سلام
منECO-256 شاتل دارم از دیروز سرعتم رسیده به این:
[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]
این دوسالی که شاتل دارم سرعتش همینطور تغییر کرده : اول 30 بعد 60 ------>256 ------>60---->و حالا30 شده ، نمی دونم برای بقیه هم همینطو ر هست؟!
نقل قول:
دو تا سوال
1-این SNR کجا هست؟
2- نقل قول چند تایی چطوری بود من هر چی سعی کردم نشد؟!!:n13:
نقل قول:
1- صفحه اول تنظیمات مودم ( static)
2- ئکمه سمت چپی جواب بصورت نقل قول رو که بزنی تیک میخوره هر چندتای که خواستی رو تیک میزنی
بعدش رو خود جواب بصورت نقل قول میزنی
نقل قول:
خوبه سرعت اونم نامحدود :n17:
من الان 128 محدود دارم سرعت دانلودم 250 و آپلودم 60 هست
کسی میدونه سرعت دانلود و آپلود سریس 128 نا محدود شاتل چقدر است؟ برای تهران
برای من آپلود مهمه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
الان ۲ روزه (از وقتی ۵۱۲ گرفتم) سرعت پایین اومده میگن مشکا از مخابراطه
دوست عزیز واسه منم هفته قبل به مدت 5روز سرعت وی پی ان و انواع سوسک و فری گیت و بقیه چیزا تقریبا صفر شده بود! مشکل از مخابرات بود! الان حل شد که هیچ،سرعتشون بیشتر هم شده:n02: یکم صبر کن خوب میشه!نقل قول:
دوست عزیز، نویز خط شما تقریبا رضایت بخشه : SNR up یکم پایینه ولی بازم رضایت بخشه، SNR Down شما خوبه!نقل قول:
Line Attenuation Up شما خوب نیستش و زیر 20 هستش و Line Attenuation Down شما قابل قبول هستش! :n01:
بازم به نظر من مشکلی نباید داشته باشین و احتمالا مشکل شما از مخابراته! که باید از طریق شاتل پیگیری کنی !
باز خداروشکر کن که مشکل منو نداری نیگا : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
وضعیت من قابل تحمل نیستش و من اینقدر پیگیری کردم تا بالاخره کارشناس شاتل همه چیو بررسی کرد و حتی رفتن مخابرات خطمو چک کردن و گفتن مشکلی نیستش! بعد طرف اومد خونه ما و سیم تلفن رو دنبال کرد تا به جعبه تقسیم اصلی تو خیابون برسه! مشکل اینجا بود که جعبه تقسیمو یه الاغ نفهمی کنده بود و همینجوری انداخته بود بالای دیوار یه خونه خرابه! باد و بارون آفتاب بهش میخورد :n08: هیچی دیگه، الان پنج روزه منتظرم از مخابرات کسی بیاد درستش کنه ،ولی هیچی به هیچی ! نیومدن!:n24:
فکر کنم مال من نسبت به شما ها رضایت بخش تر باشه :n02:
نقل قول:
همون طور که داش نیما فرمودن بهتره از طریق شاتل پیگیری کنی این قضیه نویز خطتو
و اون مشکل پایین بودن هم دیگع از مخابرات چاره ای نیس :n16:
نقل قول:
واقعا چقدر صبرو تحمل داری من جای تو بودم میرفتم یقه طرفو میگرفتم میوردم درست کنه :n25:
اوکی-مرسی:n06:نقل قول:
آره-:n04: سیگنالت خیلیییییییییییییییییییییی ییییییییی پایییییینهنقل قول:
درستش کن حتمی:n06:
فعلا که چند روزه به قوله خودشون پاکت لاسته:n23:نقل قول:
نقل قول:
ایشاله به زودی مشکل حل میشه و می تونی با قدرت دان کنی :n02:
سلام
دوستان این اطلاعات سرویس من هست (اکو 128 اهواز) میشه یه توضیحی درباره ش بدید؟
در ضمن در ساعات دانلود رایگان من از ساعت 1 تا 3 با سرعت 250 دانلود می کنم. اما رأس ساعت 3 سرعت صفر میشه و با یه دیسکانکت کردن به 10 کیلوبایت می رسه
کسی می دونه دلیلش چیه؟
نقل قول:
درود
آپ SNR خطتون پایینه ولی دان SNR قابل قبوله
آپ Attenuation خوبه ولی دان Attenuation افتضاحه :n02:
خیلی سرعت شبانتون خوبه بعد از 3 تا 8 یعنی سرعت پایینه؟ شاید شیوه محدود کردن شما
رو عکس بقیه دوستان اعمال کردن اتفاقا هفته قبل من از 1 تا 3 با 5 سرعت داشتم بعد از 3 خوب می شد
شاید محدود شده باشین بهتره با پشتیبانی صحبت کنین ببینین چی میگه :n12:
طبیعیه! ساعت رایگان داغونهنقل قول:
خدا از دهنت بشنوه:n16:نقل قول:
الان سرعت شبانه شاتل چنده حدودا ؟
چقدر تا صبج دانلود میکنید ؟
معلوم نمی کنه مثلا من اکو 512 دارم که این ماه چند روز اول از 1 تا 8 رو 60k بود بعد چند روز از 1 تا 3 رو 9k و 3 تا 8 رو 60k و حالا 2 روزه که رو 9k هستم کلا هم 17g دانلود کردم و محروم شدم :n21:
روزا هم که رو 300k اما اصل دانلود شبه چون روز اگه رو 100g هم باشی فرقی نداره چون محدودیت دانلود تا 3g رو داری :n21:
سلام من یه سوال کلی دارم کلا تو این شرکتا که سرویس محدود میدن مثل پارس و شاتل و...
همشونو بالا پایین کنی سرویسی هست بشه 6 روز هفت 9 گیگ و جمعه ها 15 گیگ دانلود کرد
ینی هفته ای 69 گیگ و ماهی 275 گیگ؟؟
من الان با سرویس نامحدود 512 ماهی 275 گیگ دان میکنم ماهی 60 تومن میدم فک میکنم خوبه
به نظر شما اگه بیام شاتل یا پارس میتونم با یه سرویس محدود و هزینه کمتر ماهی 275 گیگ دان کنم؟؟
سرعت شبانه ۶۰ هست ولی نمیتونی بزاری برا خودش تا صبح با این سرعت دان کنه... چون محدودت میکنننقل قول:
نقل قول:
درود
شما از مخابرات سرویس دارین؟
بهتره تو همون سرویستون بمونین چون شاتل و پارس بعد از مدتی محدود میکنه چه سرویس
حجمی خریده باشی و چه نامحدود بهترین کار موندن تو همون سرویس دهندس :n16:
بچه ها شاتل تو شهرهای دیگه هم پورت س ا ک س رو بسته؟
نقل قول:
نه من که دارم استفاده میکنم :n02:
نه مخابرات مگه به درد دان میخوره؟نقل قول:
من از اوراکل میگیرم تنها جایی که سرویساش هنوز نامحدود واقعی و قیمتشم مناسبه
اینم قیمتاش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هر چند وقت یه بار میگم اگه محدود بگیرم ممکنه با دانلود شبانه کارم را بیفته ولی بازم پشیمون میشم
اگه خاستی بگو ریز سرعت دانلودشو تو شبانه روز بزارم
ممنون
شب خوش
دوستان ، دانلود شبانه اون هم باسرعت بالا چه لذتی داره!!!
سرعت دانلود از 160 تا 200!!
اون هم با سرویس 128 اکو!
:n11:
شب خوش
دوستان من هماکنون دارم باسرعت بالای 160 دانلود میکنم! بین 160 تا 200 در نوسان است!:n10:
از اول ماه تا امروز 24 دیماه، و همین ساعت، 20 گیگ و 100 مگابایت دانلود شبانه داشتهام!
من سرویسم اکو 128 است.
ببینم کی محدود میشم؛ اینوهم بگم که من تا حالا یک بار محدود شدهام و اصلاً تجربه خوبی نبود.
امان امان از عشق دانلود!!
صبح، خبر مقدار دانلود امشب رو براتون مینویسم؛ تا میانگین سرعت دانلودم مشخص شود!
صبح تمامی دوستان شاتلی به خیر
دیشب تا صبح، از ساعت 1 شب تا 8 صبح رکورد زدم!:n10:
:n08:دقیقاً چهار گیگ و پانصد و پنجاه مگابایت دانلود رایگان از شاتل!!:n08:از ساعت یک شب دانلودم را شروع کردم ، که سرعتم از 160 تا 200 میرفت!
حدود ساعت 3 صبح سرعتم افت کرد و به 60 رسید!
پس از 20 دقیقهای تمامی فایلهای دانلودیم را قطع کردم و دانلود منیجرم را بستم!
مجدد دانلود منیجر را راهاندازی کره و شش فایل را همزمان برای دانلود گذاشتم! ساعت حدود سه و نیم بود و با کمال تعجب دیدم که سرعت دانلودم، خیلی بیشتر شده و سرعت دانلود تا 8 صبح؛ اکثراً بالای 200 بود و گاهاً تا 260 میرفت!!!:n19:
دوستان من، شما با یه حساب سرانگشتی میتوانید میانگین سرعت دانلود شبانه من را حساب کنید:
اگر 4 گیگ و نیمی را که دانلود کردهام به 7 ساعت تقسیم کنیم؛ میشود ساعتی 650 مگابات دانلود؛ و اگر 650 را هم بر 3600 ثانیه تقسیم کنیم، میشود:
میانگین سرعت دانلود من180 کیلو بیت بر ثانیه!!:n20:
من از اول ماه دی تا امروز، 23 گیگ و 600 مگابایت دانلود کردهام، و میدانم که به زودی محدود خواهم شد!
چرا که طعم محدویت را چشیدهام، و هماکنون از ساعت یک شب تا 3 صبح هم محدود هستم!
در پایان امیدوارم روزی برسد که بتوانم بدون هیچگونه محدودیتی در اینترنت بگردیم و راحت از دانلود
کردن نا محدود لذت ببریم.
موفق و پایدار باشید.
دوست عزیز،شاتل که پورت سوسک و وی پی ان رو نمیبنده! مسئول اینکارا خود مخابراته! :n01: اگر هم مشکلی برای شما در رابطه با سوکس و غیره پیش اومده باید بگم که برای منم پیش اومده بود و به مدت 5 روز سرعتشون صفر بود تقریبا ولی الان برگشت به حالت عادی! شما هم یکم صبر کنید درست میشه!:n01:نقل قول:
ماشالا ! با این اوصاف محدودیت شاتل، خوب دانلود میکنی که!:n02: خدا بده برکت!:n02: در مورد اون جمله یا بهتر بگم دعای آخری هم ،باید بگم محاله چنین روزی بیاد!اونم با این طرز فکری که مسوولین ردهء بالای مملکت نسبت به اینترنت دارن!:n08:نقل قول:
:n28:دست رو دلم نذار که خینه خینه!:n28: هنوز از مخابرات نیومدن واسه درست کردن جعبه تقسیم سر کوچه! همینطور روی دیوار افتاده!من فقط تونستم برم بالای دیوار ،درِ جعبه تقسیم رو ببندم تا بارون توش نره! که میره باز:n02::n28: بشدت قطعی دارم و وبگردیم که کاره اصلیمه رو دچار افت کرده!:n28:نقل قول:
والا امروز دارم میرم مخابرات، ولی بعید میدونم بیان!:n01: باز دم شاتل گرم که بررسی کرد!نقل قول:
نقل قول:
مگه دست خودشونه ، شل نیاییا شل بیایی عمرا تا 2 ماه دیگع بیان :n02: