ساغت 4.46 صبح یه دونه time out نمیده پینگ 4.2.2.4 بالایه 150 نمیره :|
کاشکی همیشه اینطور بود
Printable View
ساغت 4.46 صبح یه دونه time out نمیده پینگ 4.2.2.4 بالایه 150 نمیره :|
کاشکی همیشه اینطور بود
نقل قول:
4 صبح گرفتی
بقیه ساعات بگیر ببین خوشحال میمونی :n02:
من که خیلی خوشحالم :n02:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه کسی ازبچه ها از مرکز نصرالهی گیشا سرویس نامحدود داره لطف کنه بگه سرعت دانلود 1024 متوسط چنده؟؟؟؟ ممنون
دوستان بنده میخوام از مخابرات بگیرم (مرکز اشرفی اصفهانی-بلوار ابوذر) وضعیت تورنت چطوره؟
11:38 AM GMT میشه 4 صبح به نظرت ؟ :n02: ما فکر کردیم 3:30 بهش اضاف میکنن نگو 7:30 ازش کم میکنن.نقل قول:
پ.ن : پست رو بعد از شونصد روز نقل کنی همین میشه دیگه :n02:
سرعت دانلود کلا خوبه چه از تورنت چه از لینک مستقیم ولی اگه برای کارهایی بغیر از دانلود میخوای فعلا مخابرات گزینه ی خوبی نیستنقل قول:
سر این قضیه یک چیزی یادم افتاد، پیشنهاد میکنم در اسپید تست ثبت نام کنید ، مزایای که داره : موندن هیستوری تستهاتون، مقایسه سرعت بین زمانهای مشخص، تنظیم سرور پیش فرض و...نقل قول:
اما یک حسن بزرگ داره که تصاویری که دوستان از تستهاشون رو شیر میکنند رو با تنظیمات خودتون میبینید.
یعنی الان من عکس مورد مناقشه:n02: رو با تنظیمات حساب خودم میبینم: واحد زمانی ایران ، سرعت برمبنای kB/s
یعنی به این شکل:
و بنظر از این قراره که سرورهای ذخیره سازیشون بعد از ذخیره سازی میلیاردها تست نترکیدن و تصاویر هربار بر مبنای اطلاعات ذخیره شده بازتولید میشن...
از ساعت دو شب دچار اینترنت ملی مخابرات شدم و هنوز هم درست نشده. فعلا هم که با آسیاتک آنلاینم با سرعت ۶ کیلوبایت !
من مشکل سرعت ندارم ولی هیچ چیز درست کار نمیکنه:n09: همه سرویسها(چنانکه افتد و دانی) از کار افتادن!نقل قول:
به ساعات طلایی مخابرات وارد میشیم:
ساعاتی که نویزهای که ساپورتر به این خط بینوا نسبت میدهند یکدفعه غیب میشن، ساعتی که دوشواری سرعتی نداریم.
مخابرات گرفتیم که ساعت 3 شب آنلاین نباشیم بخاطر حجم ، اینجا هم همون وضع حاکم شد...