تعاریف حد و پیوستگی بر اساس کتاب جدید هستن توش ؟ یعنی اگه تابعی فقط حد راست داشته باشه اونو پیوسته در نظر میگیره ؟نقل قول:
تعاریف حد و پیوستگی بر اساس کتاب جدید هستن توش ؟ یعنی اگه تابعی فقط حد راست داشته باشه اونو پیوسته در نظر میگیره ؟نقل قول:
حقیقتش من هنوز ریاضی 2 رو دارم می خونم و وارد مبحث حد نشدمنقل قول:
اما خب روی همه ی کتاباش نوشته مطابق با اخرین تغییرات کتاب درسی
با یه نگاه کوجیک میتونی ببینی دیگه.نقل قول:
والا روی انتگرال و دیفرانسیل هم همین رو نوشتن ولی من که رفتم خریدم دیدم حد و پیوستگی با تعاریف قدیمی هست
من گل واژه داشتم حوب بود.نقل قول:
عربیم تو دوم ۱۲ شده بودم سوم ۱۸ شدم.البته تفلب کردم سر نهایی ۱-۲ نمره،کلا عربیم گند بود.
البته اگه عربی خوب می خوای برو کلاس.
الان عربیم خوب شده.
سلامنقل قول:
رفیق ادبیاتو افراد خیلی محدودی می تونن تو این رنج بزنن.
۵ تا سوال زبان فارسی.
+۳-۴ تا سوال شمارشی ناجور کارو خیلی سخت می کنن
ولی کتاب خوبیه من دارم
از همینم تست می زنم.
مزیتش می دونی چیه؟
اونی که داره از سبز می خونه هیچوقت نمی تونه ارایه یاد بگیره ولی با این می شه!
تکنیکای خوبی یاد میده.
برای ادبیات کلا کتابای کلک معلم خیلی خوبه
البته من زبان فارسی رمزینه دارم اون هم کتاب خوبی هست
سلام به همگی
دوستان من سال پیش مبحث استوکیومتری رو خیلی کارکرده بودم تقریبا همه ی تیپ هاش رو بلد بودم ولی کنکور سال پیش تستاش رو نتونستن بزنم...:n03:
سال پیش فقط از یک جزوه خوندم که 100 تا تست بیشتر نداشت ولی امسال چی بخونم؟
به نظرتون مبتکران کفایت می می کنه؟
البته این رو هم بگم سال پیش یکسری سوال ها رو عمرا حل نمی کردم حتی یک ضربدر بزرگ کنارشون گذاشته بودم که یعنی کلا بیخیال بشم ولی جالبه که امسال حودم حلشون می کنم به نظرتون این نشون می ده که من به تکرار بیشتری نیاز دارم؟
یا بازم باید تستای تالیفی از کتاب های که معرفی می کنید رو بزنم؟
سلام. دوستان در درس عربی بهترین کتاب پیشنهادیتون چیه؟ متشکرم.
یک کتاب هست اسمش هست عربی برتر....خیلی مختصر و مفید گفته....سال پیش فقط اون رو خوندم 22 زدم امسال دارم عربی گاج طوسی رو هم می خونم...نقل قول:
ایاد فیلی فکر کنم کامل ترین هست :n16:نقل قول:
دوستانی که در تجزیه و ترکیب مشکل دارن میتونن از تجزیه و ترکیب ایاد فیلی انتشارات اندیشه فائق استفاده کنن.
خیلی برای تسلط عالیه.البته باید به قواعد مسلط باشید. این کتاب صرفا برای تمرین بیشتره!