شما همون کار من رو اگه انجام بدی اوکی میشه. احتمالا حالت f-lock روشنه.
ببین اگه باز هم کار نکرد, از قسمت Tools گزینه developer tools رو انتخاب کن. بعد Browser mode رو عوض کن بذار روی یه IE قدیمی.
Printable View
شما همون کار من رو اگه انجام بدی اوکی میشه. احتمالا حالت f-lock روشنه.
ببین اگه باز هم کار نکرد, از قسمت Tools گزینه developer tools رو انتخاب کن. بعد Browser mode رو عوض کن بذار روی یه IE قدیمی.
به گزارش پایگاه خبری دانشجویان پیام نور : آزمون فراگیر کارشناسی ارشد سال ۹۲ دانشگاه پیام نور در ۱۲۵ کد رشته امتحانی از صبح جمعه ۲۹ آذرماه کلید می خورد.
آزمون ساعت ۸:۳۰ روز جمعه ۲۹ آذرماه ۹۲ در ۸۵ شهرستان مختلف کشور برگزار خواهد شد و داوطلبان می توانند با مراجعه به سایت سازمان سنجش کارت شرکت در آزمون و برگه راهنمای آن را دریافت کنند.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
داوطلبان ثبت نام کننده تا ساعت ۲۴ پنجشنبه ۲۸ آذرماه می توانند با وارد کردن اطلاعات ثبت نامی و اطلاعات شناسنامه ای نسبت به پرینت کارت آزمون خود اقدام کنند.
این آزمون بدون در نظر گرفتن نمره منفی برگزار و نتایج نهایی، پیش از آغاز نیمسال تحصیلی دوم اعلام می شود.
تعداد سئوالات و زمان پاسخگویی برای هر گروه امتحانی، رشته و گرایش تحصیلی متفاوت بوده و برای هر داوطلب بر روی بسته اختصاصی که برایش درنظر گرفته شده، مشخص شده است.
به گزارش پایگاه خبری دانشجویان پیام نور: با توجه به برگزاری برخی از امتحانات دانشگاه پیام نور به صورت الکترونیکی (بدون کاغذ) ، برای نیمسال اول ۹۳-۹۲ نیز لیست اسامی دروسی که آزمون انها به صورت الکترونیکی (بدون کاغذ) برگزار می شود اعلام شد.
محتوای مخفی: راهنمای تصویری شرکت در آزمون های الکترونیکی (بدون کاغذ) دانشگاه پیام نور
لیست اعلام شده بر اساس اسم مراکز و همچنین بر اساس کد دروس مرتب شده اند و شما با داشتن نام مرکز و کد درس مورد نظر خود می توانید مشاهده کنید که آزمون پایان ترم درس مورد نظر برای نیمسال اول ۹۳-۹۲ به صورت الکترونیکی برگزار خواهد شد یا خیر.
در لیست مربوط به ترتیب نام مرکز – نام استان – کد درس – تاریخ امتحان و ساعت امتحان آن درس که به صورت الکترونیکی برگزار می شود ، اعلام شده است.
بعد از باز شدن فایل مورد نظر ، با زدن کلیدهای ترکیبی Ctrl+F در بروی صفحه کلی کامپیوتر خود صفحه ای باز می شود که با وارد کردن نام مرکز و کد درس مورد نظر می توانید از لیست مشاهده کنید که آزمون در مورد نظر شما به صورت الکترونیکی می باشد یا خیر.
دوستان گزارش 428 رو تا شهریه رو پرداخت نکنی قابل دریافت نیست؟!
سلام دوست عزیز ممنونم از راهنماییتون همین کارو کردم و مشکل حل شد.:n16::n16::n16::n16::n16:نقل قول:
سلام جنابنقل قول:
به نقل از پیام نورنا :
نقل قول:
دریافت کارت ورود به جلسه بدون تسویه حساب مالی و بدون پرداخت شهریه امکانپذیر شد
دریافت کارت ورود به جلسه امتحانات پایان ترم جاری بدون تسویه حساب بدهکاری امکانپذیر شد.
تمام دانشجویان دانشگاه پیام نور برای دریافت کارت ورود به جلسه امتحانات پایان ترم جاری و شرکت در امتحانات، نیازی به داشتن دغدغه پرداخت بدهی ندارن و می توانند بدون پرداخت شهریه نیمسال خود ، کارت ورود به جلسه امتحانات پایان ترم نیمسال اول ۹۳-۹۲ را از سایت گلستان دریافت نمایند.
دانشجویان می توانند تا آغاز انتخاب واحد نیمسال بعدی، بدهی خود به دانشگاه را پرداخت کنند. دانشجویان تمام مقاطع تحصیلی از این امکان برخوردار هستند.
دقت داشته باشید منوهای سایت برای دانشجویان بدهکار غیرفعال هستند ولی کارت ورود به جلسه (گزارش ۴۲۸) از آموزش زیر قابل دسترس می باشد.
محتوای مخفی: توضیحات تکمیلی و روش پرینت کارت ورود به جلسه ی افراد بدهکار
متاسفانه همینطوره باید حتما شهریه را پرداخت کنید.:n03:نقل قول:
سلام
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=643854
دوست عزیز من الان رفتم گرفتم گزارشو شهریه هم هنوز ندادم!!!!نقل قول:
فاصله بین مشکل و حل آن یک زانو زدن است ، اما نه در برابر مشکل بلکه در برابر خدا . . . نقل قول: