نقل قول:
کار منو هم راه بندازین [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
نقل قول:
کار منو هم راه بندازین [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
یه خورده سرچ کن!!
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=6362844&postcount=9909
بهترین گزینه اینه که برید به سایت رسمی کاسپرسکی و نسخه آزمایشی (trial) بسته امنیتی PURE (که جامع ترین بسته امنیتیشون هست) رو دانلود و بصورت آزمایشی (1 ماه) نصب کنید و برای کلید های فعال سازی و... هم میتونید از تاپیک " كرك و سريال محصولات Kaspersky" استفاده کنید.نقل قول:
سلام من د ر این حوزه ناواردم
میخوام یه کسپرسکای ورژن خوب دانلود کنم نمی دونم چه ورژنی باشه راحتتر و بهتره ، آخرین ورژنها و یا نسخه های 7و 8 و یا تریال ها کدوم بهترند؟ و در ضمن توی این انجمن بیشتر در موردش کمکم میکنند. لطفا یه پیشنهاد بم بدین
ممنون
خوشبختانه این انجمن بچه های فعالی داره و کمتر پیش میاد کسی بی جواب بمونه :10:
اینکارو که انجام دادیم آپدیتهای اون روز و بعد از اون در پوشه ریخته میشه یا نه . چون می خوام از این پوشه در یک سیستم دیگه برای آپدیت افلاین استفاده کنم .نقل قول:
در ضمن حجم آپدیت روزانه یا چند روز یکبار کاسپر مثل اینکه خیلی زیاده چون من هرروز یا دوروز یکبار آپدیت می کنم و هر بار چندین مگابایت دانلود میکنه در صورتی که نود 32 که داشتم اگه هفته ای یکبار آپدیت می زدم حدود یک مگابایت دانلود می کرد و آپدیت می شد . [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به شرطی که اون گزینه همچنان تیک خورده باشه بله با هر بار آپدیت، اون پوشه هم آپدیت میشه.نقل قول:
بله، کاسپر حجم آپدیتش نسبت به ناد زیاد تر هست.
کسی بلد نبود؟؟نقل قول:
الان KIS از Comodo Internet security و Norton Internet Security سبك تره يا نه؟؟؟؟تفاوت زياده؟؟
سلام بچه ها کسپر انتی ویروسی سنگینه؟سیستم خوب و سرعتی میخواد؟
خیر kis سنگین تره و کاملا محسوسهنقل قول:
kis سنگین هست ولی مثلا اگه شما applicaton control این آنتی ویروسو غیر فعال کنید تاثیر زیادی رو سرعت داره