داداش مودمت 2730 هست؟؟؟نقل قول:
بر سروبرگ ADVANCED قسمت network tools بعد adsl و خطت رو رویadsl 2 بزار تا 10 برات میکشه
Printable View
داداش مودمت 2730 هست؟؟؟نقل قول:
بر سروبرگ ADVANCED قسمت network tools بعد adsl و خطت رو رویadsl 2 بزار تا 10 برات میکشه
خط تلفن منو ببینید عجیبه که دان استریمو هر چی بالاتر ببرن snr تغییری نمیکنه نمیدونم جریان چیه؟:n13:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مثلا رو 4مگ همینه رو 11مگ هم snr همینه اصلا تغییر نمیکنه!
لینک هم هیچوقت نمیپره
فقط هم snr دان استریم اینجوره ولی snr آپ استریم با بالا بردن آپ استریم تغییر میکنه
ایا راهی هست از شر شهراد نت خلاص شد؟
تست الان
11صبح امروز
مودمت خرابهنقل قول:
رو یه خط تلفن دیگه تست کردم عددو واقعی نشون میدهنقل قول:
با یه مودم دیگه رو خط خودت امتحان کننقل قول:
با یه مودم 2750 سفید تست کردم snr ثابت موند رو 18نقل قول:
مودم خودت چیه؟نقل قول:
2730مشکی(برودکام) واقعا عجیبه مودم خودم رو یه خط دیگه snr واقعی نشون میده ولی رو خط خودم عدد واقعی رو نشون نمیده از طرفی مودم 2750سفیدو(ریلتک) که روی خط تلفن خودم تست کردم snr واقعی رو نشون داد گیج شدم نمیدونم مشکل از چیه:n13:نقل قول:
داداش اخرین فریمو رو بزن ببین چی میشه؟؟؟؟؟؟ راستی چرا منومودم اینجوریه مگه منوش با 2730 سفید فرق میکنه؟نقل قول:
این جدیدترین آپدیتشهنقل قول:
آره فرق میکنه 2730 و 2750مشکی(برودکام)منوش خیلی بهتر و راحت تر از 2730و2750 سفید(ریلتک)هست
مثلا با 2750سفید (ریلتک)که کار کردم خوشم نیومد چند تا باگ ازش دیدم منوش خیلی سنگینه کلا یه جوریه ولی رنگ مشکی(برودکام)خیلی راحته
نه دیگه به نظر من سفیدش خوشکل تره:n02:
والا من خودم چند ساله مشکیشو دارم با سفیدش هم چند روز کار کردم اصلا خوشم نیومد از منوش چون خیلی باگ داشت و اصلا راحت نبود الان هم اگه بخوام دوباره یه مودم نو بگیرم بین سفید و مشکیش دوباره رنگ مشکی رو انتخاب میکنم(با اینکه مشکیش حدودا 15تومن گرونتر از سفیده)نقل قول:
فریمور 2014 رو ریختم عالی شده.ولی یه خوبی داره (سفید) که snr نمیزاره زیر 10 بیاد :n10:هم 2730 و هم 2750 سفید رو چک کردمنقل قول:
برا من که snr تا 4هم میاد ولی لینک نمیپره چون این snr عدد واقعی نیست حالا چرا عدد واقعی رو نشون نمیده نمیدونم علتش چیه فقط هم رو خط تلفن خودم اینجوریهنقل قول:
بابا شوخی کردم شما غیرتی نشو رو مودمت.ولی قبول دارم مشکیش بهتره چوم چیپش برودکامه ولی اینو جدی گفتم که اس ان ار زیر 10 نمیاد بجاش از ریت خط کم میشهنقل قول:
بنظرت چرا این مودم روی خط تلفن خودم عدد snrواقعی رو نشون نمیده؟نقل قول:
فیزیکی ریست کردی؟؟؟؟؟ در ضمن جای دیگه که مودمتو چک کردی اونجا هم از مخابرات سرویس داشت؟؟؟؟؟؟ شاید مخابرات باهاش هماهنگ نیست.نقل قول:
آره ریست کردمنقل قول:
نه از آسیاتک اینترنت داشتن
آخه مگه میشه؟یعنی قبلا هماهنگ بوده و الان هماهنگ نیست؟:n13:
قبلا عدد واقعی رو نشون میداد چند ساعت کلا تلفن قطع شد از اون روز دیگه عدد واقعی رو نشون نمیده
سرعت روزانه و تک لینکش اگه شانس باهات یار باشه و خطت مشکلی نداشته باشه تا یک مگ میرسه - نه همه خطها را روی 16 مگ نمی بندن بستگی به میزان نویز خطت داره - پینگ را نمیدونم - تایم اوت هم نداره. بله پارس آنلاین هم سرویس گیم داره.نقل قول:
(اگه جایی اشتباه گفتم دوستان درستش کنن:n26:)
من زیاد وارد نیستم تو این مسائل دقیقا باید چکار کنم؟نقل قول:
میشه دوباره جمله ـتون رو بگید نامفهوم نوشتید:n02:نقل قول:
نه 2750 هست بازم همین راه رو باید برم؟بعد من سرویسم 128 نامحدود هست این کار ور انجام بدم تاثیری هم داره؟نقل قول:
داداش تویه صفحه قبل گفتم که چه کار کنی.دومین جمله هم منظورش اینه که اگه توجه ای به snr نداشته باشی خطت نهایت 8 مگ میکشه ولی اگه بخای مشکل قعطی و پرش لینک نداشته باشی نهایت 6 مگ.نقل قول:
اگه سفیده اره اگه نه نمیدونم سرغت دانت چقدره؟؟؟؟؟؟نقل قول:
اره مودمم سفید هست سرعت دانلود متغیره بین 170 تا 230 اینا
توس سرعتت تاثیر ندار ولی کیفیت خط رو خیلی میبره بالانقل قول:
خوب من متوجه نمیشم کیفیت خط رو میبره بالا یعنی چی:n02:تو سرعت دان که تاثیر نداره حتما منظورتون اینه تو پینگ تاثیر داره اره؟
الان رو تیک all هست باید بذارم رو حالت Multimode بعد تک تک تیک ها رو بردارم و فقط بذارم رو adsl+؟
نه یعنی خطت بیشتر میکشه برای سرویس بالاتر:n02:نقل قول:
بله............نقل قول:
مشکل نویز در ADSL
شاید شما هم چندین بار با مشكلی كندی اینترنت پر سرعت خود رو به رو بوده اید و با شركت ارایه دهنده خدمات تماس گرفته اید و آنها گفته اند كه مشكلی نیست و خط شما مشكل دارد و نویز خط شما مشكل اصلی است. اما این نویز چیست و چكونه بفهمیم مشكل از خط ماست.
برای اینكه امكان اشكال یابی در خطوط پرسرعت وجود داشته باشد در همه مودمهای ADSL امكان تعیین شاخصهای نویز در خط تلفن ممكن است و می تواند به شما كمك شایانی در رفع اشكال نماید. مهمترین این معیارها SNR و همچنین Line Attenuation یا همان شاخص میرایش خط تلفن شماست.
SNR Margin چیست؟
نسبت قدرت سیگنال خط شما به نویز روی خط شماست.خب با این حساب هرچی مقدار SNR Margin بیشتر باشه کیفیت خط شما هم بالاتره.نکته ای که در این قسمت وجود داره اینه که هرچی پهنای باند شما بالاتر بره این نسبت کاهش پیدا می کنه.
در واقع شاخص SNR نشان می دهد كه به چه میزان سیگنال مفید در مقایسه با سیگنال مزاحم یا نویز در سیستم تلفن شما وجود دارد. SNR كه مخفف Signal to Noise Ratio است معیاری است كه میتواند خیلی به شما در تعیین ریشه كندی و قطعی كمك كند. این شاخص هم در دانلود و هم در اپلود اندازه گیری میشود كه با دو مقدار SNR Margin Downstream و SNR Margin Upstream نمایش داده میشود كه نشان دهنده وضعیت نویز در خطوط شماست.
مقایسه مقادیر SNR Margin
6dB و کمتر بسیار بد است و مشکلات جدی برای شما بوجود می اورد
7dB-10dB بد است اما طوری نیست که نتوان از سرویس ADSL استفاده کرد
11dB-20dB خوب است
20dB-28dB عالی است
29dB و بیشتر بهترین شرایط ممکن برای داشتن یک خط با کیفیت است
Line Attenuation چیست؟
شاخص دیگر میزان میرایش خط تلفن و یا Line Attenuation است که در واقع میزان تخریب سیگنال ورودی به مودم شما و ارسال شده از طرف مرکر مخابراتی را نشان می دهد. به عبارتی اختلاف توان ارسالی و دریافتی بر حسب db است که در اصطلاح به ان نویز می گویند.هرچه مقدار Line Attenuation کمتر باشد نویز خط شما کمتر است و به این معنی است که کیفیت دریافت دیتا بر روی خط شما بیشتر است.نکته ای که در این مورد وجود دارد این است که هرچه فاصله شما تا مرکز مخابراتی یا درواقع همان جایی که خط شما رانژه شده و دیتا برای شما ارسال می شود کمتر باشد نویز خط شما هم کمتر است.البته میزان نویز به عوامل دیگر هم بستگی دارد.مانند کیفیت سیم کشی تلفن منزل یا وجود تلفن بر روی خط در منزل و غیره.
مقایسه مقادیر Attenuation
20dB و کمتر بهترین شرایط ممکن برای داشتن یک خط با کیفیت است
20dB-30dB عالی است
30dB-40dB خیلی خوب است
40dB-50dB خوب است
50dB-60dB ضعیف است و ممکن است اشکالاتی در ارتباط شما ایجاد کند
60dB و بالاتر بسیار بد است و می تواند مشکلات جدی برای ارتباط شما ایجاد کند .
برای دیدن این مقادیر بسته به نوع مودم خود باید وارد پانل كنترلی آن شوید. ممكن است این پانل كاربری با آدرس 192.168.1.1 در مرورگر شما نمایش داده شود و یا مودم ADSL شما دارای یك برنامه جداگانه كه در حین نصب درایور آن نصب میشود باشد. در هر حال با ورود به كنترل پانل مودم و جستجو در آیتمهای مربوط به ADSL می توانید این مقادیر را پیدا كنید. در زیر چند نمونه را با هم می بینیم.
در شكل فوق شاخص SNR دانلود بسیار كم است و مشكل نویز دارد. مقدار این شاخص 5.8 است كه خیلی خیلی كم است و بخش عمده ای از ترافیك شامل نویز است.
در این شكل مقدار شاخصهای SNR بد نیست اما میزان میرایش خط Attenuation بالاست.
در این شكل میزان نویز در دانلود بیش از آپلود است و میزان میرایش خط هم در دانلود نسبتا” بالاست.
در این شكل میزان SNR بالاست اما به همان میزان میزان شاخص میرایش هم بالاست و خط مشكل خواهد داشت.
اگر مودم شما فقط با USB به كامپیوتر وصل میشود احتمالا” دارای یك برنامه جداگانه برای كنترل پانل است كه نمونه آن را برای یك نمونه می بینیم.
حالا اگر این مشكلات را دیدیم و مشكل قطعی هم داشتیم چه كنیم؟
1-ممكن است نویزگیر خط شما دچار مشكل باشد. در صورت امكان با یك نمونه دیگر چك كنید.
2-اگر در حین مكالمه با تلفن خود نیز صدای خر خر می شونید ممكن است سیمكشی تلفن خانه شما مشكل داشته باشد. اتصالان سیمها را چك كنید كه تمیز و فاقد الودگی باشد. مطمئن شوید كه برق فشار قوی از كنار خط تلفن عبور نكرده است. برق قوی اطراف خود میدان مغناطیسی پدید می آورد كه بر روی خط تلفن اثر منفی دارد.
3-اگر همه موارد را مطمئن هستید باید خط شما توسط مخابرات كنترل شود. شما باید با شركت مخابرات (1899) تماس بگیرید و با توضیح دادن مقادیر SNR و اینكه كنترل كافی را انجام داده اید درخواست كنید خط شما را چك كنند.
جالب است بدانید كه در سوی مخابرات نیز نویزگیر مشابهی وجود دارد و ممكن است آن نویزگیز مشكل داشته باشد و یا اینكه تداخل در بین خطوط پدید آمده باشد كه در هر صورت وظیفه مخابرات جهت پیگیری است.
پاک شود.....نقل قول:
این رکورد رو هر کی تونست بزنه جایزه داره :n02::n08::n30:
[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]
سَلـــــــــام
هـَـــــمــــیــــن الــــــانـــــ یِ هُــــــــو یــی !
پــینــگ 3922 ! :n05:
حـریــف مـی طـلـبیـم :n02:
الان تیک همه رو برداشتم فقط تیک ADSL2+ Enabled موند درسته دیگه؟:n02:نقل قول:
سلام دوستان
من شاتل دارم که خدا رو شکر دارم تخلیش میکنمو به زودی به جمع شما پارس آنلاینیا میپیوندم... :D: D
دیروز(جمعه) درخواست تخلیه رو به شاتل دادم،بعد یارو میگه 3 تا 7 روز طول میکشه!!!!!!!!:n04: میگه 2تا3 روز شرکت باید تخلیه رو بفرسته و 3 روز هم طول میکشه که مخابرات خطو رانژه کنه...
راست میگه؟!!!
چند روز بعد باید خطم تخلیه باشه؟!
کلن چند روز بعد میتونم به پارس آنلاین درخواست بدم؟!
یه عکس هم بذار که خیالت راحت شهنقل قول:
اگر سرعت بالاتری بگیرم، سرعت دانلود شبانه هم بیشتر میشه (مثل شاتل)، یا تاثیری نداره روی اون؟
مژده مژده
بلاخره پس مودم من پیدا شد :D
و دل رودش رویت شد
--- System Information ---
Vendor: Linksys
--- DSL Information ---
DSL Driver Version: 3.4.4.10.0.1
DSL VPI/VCI: 0/35
DSL Status: Up
DSL Mode: ADSL2+
DSL Channel: 0
DSL Upstream Rate: 508 kbps
DSL Downstream Rate: 14941 kbps
Down up
DSL Noise Margin: 315 dB 55 dB
DSL Attenuation: 77 dB 144 dB
DSL Transmit Power: -403 dBm -490 dBm
و یه چیز خیلی جالب
وقتی مودولاسیون و عوض کنی
--- DSL Information ---
DSL Driver Version: 3.4.4.10.0.1
DSL VPI/VCI: 0/35
DSL Status: Up
DSL Mode: g.dmt
DSL Channel: 0
DSL Upstream Rate: 508 kbps
DSL Downstream Rate: 7832 kbps
اینترنت من ۵۱۲ محدود سرعت ساعت ۲ شب حدود ۱۰۰ تا ۳ و نیم بالاتر هم میره. از اونجا به بعد هر صبح بیدارم میشم میبینم هیچی دانلود نکرده ! عجب ! جای اینکه سرعتش بالاتر بره ! به نظرتون مشکلش چیه ؟ دانلودام تورنته با هزار بدبختی و تنظیمات تا دانلود کرد تورنت نمیگرفت حالام ۴ به بعد عملا هیچی دانلود نمیکنه شما بگو ۱۰ مگ.
Sent from my Moto G