من هم این مشکل رو چند روز قبل داشتم ولی امروز اتفاق نیفتادنقل قول:
چند روز قبل حدود 18-19 گیگ دانلود میشد و قطع میشد و باید مودم رو خاموش روشن میکردم تا دوباره وصل بشه اما امروز 60 گیگ دانلود کرد
Printable View
من هم این مشکل رو چند روز قبل داشتم ولی امروز اتفاق نیفتادنقل قول:
چند روز قبل حدود 18-19 گیگ دانلود میشد و قطع میشد و باید مودم رو خاموش روشن میکردم تا دوباره وصل بشه اما امروز 60 گیگ دانلود کرد
سلام دوستان برای استفاده از طرح نامحدود باید ساعت سه شب اینترنت رو خاموش روشن کنیم تا از بسته کم نکنه یا این که نیازی نیست؟
سلامنقل قول:
نیازی نیست .خود به خود انجام میشه .
من سرعت نت همراه اولم واقعا خوبه
اما چند روزیه به شدت تایم اوت پیدا کرده یعنی یوهو وسط دانلود قطع میشه باید دیتا خاموش روشن کنم!
خیلی دیگه رو اعصاب شده
وگرنه اگه تایم اوت نداشت شبی حداقل 50 گیگ میتونستم دانلود کنم!
من موبایلمو هات اسپات میکنم! میخواست بدونم دوستانی که مودم هم دارن این مشکل واسشون پیش میاد یا این مشکل به خاطر هات اسپات موبایل منه؟؟؟؟؟؟؟
دوستان این تنظیمات بخش باند مودم منه
آیا با انتخاب کردن باند های توی این قسمت سرعت دانلود بهتری میتونم دریافت کنم
الان ب صورت تقریبی رو 20 مگابیت هستش سرعتم. ولی سرعت خیلی متغیره
اصلا راهی هست باند رو تغییر بدم سرعتم بالاتر بره ی کم و نواسان نداشته باشه؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینو همینجوری بزار بمونه و واسه تغییر باند از LTEWatch استفاده کن. بسته به منطقه ای که هستی ممکنه رو یه باند سرعت بیشتری بگیری. من خودم با همراه اول رو باند سه سرعتم خیلی بیشتر از باند هفته. واسه همین مودم رو روی باند سه لاک کردم.نقل قول:
ببخشید مدل مودم شما چیه؟نقل قول:
کدهای ussd رو از طریق مودم میگیرید؟
از کجا میتونم این نرم افزار رو برای pc ویندوز 10 دانلود کنم آخه ی سرچ زدم چیزی پیدا نکردم و آیا نمیشه توی تنظیمات مودم روی ی باند قفل بکنم؟نقل قول:
مدل مودم هواوی B310نقل قول:
از نوع رومیزی هست
ی بخش sms داره توی تنظیمات مودم من با اون کار میکنم ولی نمیشه کد ussd گرفت شاید با نصب نرم افزار مخصوص هواوی روی گوشی و ارتباط با مودم بتونی ussd هم بگیری
نقل قول:
شما یه بار فقط تیک 1800 رو بزار باشه یه بار هم 2600 با هر کدوم سرعت بهتر و اس ان آر بالاتری داشتی بزار بمونه
گزینه های دیگه فعال نیستن برای ایرانسل و همراه اول