شما با طرح حرفه ای ها شبی 20 گیگ دانلود میکنی :n02:نقل قول:
خودشون میگند رو ده مگ میبیندیم ( در صورت عمل شدن به این شرط) نهایت از 2 تا 7 شبی زیر 15 گیگ میتونی بگیری
Printable View
شما با طرح حرفه ای ها شبی 20 گیگ دانلود میکنی :n02:نقل قول:
خودشون میگند رو ده مگ میبیندیم ( در صورت عمل شدن به این شرط) نهایت از 2 تا 7 شبی زیر 15 گیگ میتونی بگیری
10 مگابیت تقسیم بر 8 میشه 1.25 مگابایتنقل قول:
ما باز کمتر میگیرم 1.2 مگابایت
یعنی سرعت دانلود 1.2 مگابایت در هر ثانیه
1.2*60 = 72 مگ در دقیقه
ما باز کمتر میگیرم 70 مگ در دقیقه
70*60 = 4200 مگ در ساعت
ما باز کمتر میگیریم 4000 مگ (معادل 4 گیگ) در ساعت
2 شب تا 7 صبح میشه 5 ساعت
4*5 = 20 گیگ در هر شب
من خودم خطم نویز داره و این سرعت رو ندارم ولی از نظر اینکه بگم میشه محاسبه کردم براتون
:n16:نقل قول:
من طرح حرفه ای ها را فعال کنم شبی 20 گیگ دانلود میده؟ :n13:
کسی تا حالا شبی 20 گیگ دانلود داشته با این طرح
اگه خطت نویز نداشته باشه پشتیبانی راحت رو 10 مگ میبنده ؟ یا کلاً از اول رو 10 مگ میبندن ؟داستان ای پی های مزخرف مخابرات چی میشه ؟
20 گیگ که اصلا نمیشه ولی تقریبا میشه 18 گیگ دانلود کردنقل قول:
روی 10 مگ بستن هم اولش یکم اذیت میکنند ولی با یکم پیگیری روی 10 مگ میبندند
سلا..... من مدتی مشکلی دارم....سرعت دانلودم حدود 60 70 هست ..... اولش سرعت رو 300 هست چند ثانیه بعد میاد رو 60 70 ..شما هم این مشکلو دارین ؟؟؟؟
ip های مزخرف که داستانش سر جاش هست! طوری که خطت روی 10 مگ هم بسته شده باشه میبینی هیچ سایتی بالا نمیاد!نقل قول:
اگه خطت هم فیبر باشه که روی 2 مگ بسته میشه!
نویز هم داشته باشه روی 10 مگ بسته نمیشه بستگی به خطت داره متغیره
این مقایسه ای که داریم میکنیم با همون سرورهای fileniko منظورمون هست که حداکثر سرعت رو میدن
سلام
دوستان یادم هست چند وقت پیش گفتید تو اسفند خبرهای خوبی در وردِ وضعیت اینترنت می شنویم ، خواستم بپرسم اوضاع چجوریِ؟
خبری هست یا نه؟
من یادمه یکی از دوستان گفته بود که قراره سرعت سرویس حرفه ای رو از 10 مگ به 20 مگ تغییر بدند توی اسفند.نقل قول:
چند وقت پیش که رفته بودم مخابرات این رو از مسئولش پرسیدم و گفت قرار نیست اینطور بشه.
باید ببینیم مخابرات چه خوابی دیده برامون با این خبر های خوش!
من با 5مگ شبی 10گیگ را دانلود میکنم از سرور های خارجی...نقل قول:
بله خود من بودم گفتم البته بستگی داره از کدام مسولین مخابرات پرسیده باشید اگر هم چیزی باشه به کسی حرفی نمیزنند... اینجوری که بیان کردند اگر شرایط فراهم بود اسفند در غیر اینصورت اردیبهشت سال 94 البته اینم در نظر داشته باشید در مخابرات اسم زمان که میاد یعنی باید فقط صبر کرد ...نقل قول:
میدونم.همین آقا به من گفته بود که قراره تو پاییز وضع بهتر بشه.بهتر که نشد بد تر هم شد.نقل قول:
به هر حال امیدوارم که یک همچین طرحی اجرا بشه.
من فکر کنم خطم بکشه 20 مگ رو .نکشه هم حداقل تا 18 مگ رو میکشه دیگه اگر اینطوری بشه میشه شبی 37 گیگ دانلود کرد اگر حداکثر سرعت رو 16.7 مگ در نظر بگیریم
البته من که دیگه هاردم جا نداره.چیزی هم دیگه برای دانلود نیست و گرنه هنوزم طرح کمپین من سرعتش روی 10 مگه و میشه شبی 22 گیگ باهاش دانلود کرد
من امید وارم با این بالا بردن سرعت قیمت هارو هم یکم پایین بیارن! :n02: