دوستانی که اینترنت مخابرات نامحدود دارن بزارین خیالتون رو راحت کنم و من زنگ زدم طبق معمول نصف نت و ایندفه بر خلاف پیچوندنهای دفعات قبلی اپراتور گفت سرعتهای نامحدودها دیگه همینجوری شده و تغییری هم نمیکنه.
Printable View
دوستانی که اینترنت مخابرات نامحدود دارن بزارین خیالتون رو راحت کنم و من زنگ زدم طبق معمول نصف نت و ایندفه بر خلاف پیچوندنهای دفعات قبلی اپراتور گفت سرعتهای نامحدودها دیگه همینجوری شده و تغییری هم نمیکنه.
دوستانی که میخوان شکایت کنن از مخابرات از لینک زیر اقدام کنن:n24:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ربطی به شکایت نداره ، نمیشه کاریش کرد.نقل قول:
حداقل باید یکاری بکنیم یا نه و اینا باید مجبور بشن تو سایتشون سرعت واقعی سرویسهاشون رو بزنن تا این همه مشترک الکی جذب نشن تا پهنا و عرض و طول کم بیارن و من که شکایت کردم میخواد تاثیر داشته میخواد نداشته باشه و بقیه خود دانن و میتونن تا ابد اینجا اعتراض بکنن.نقل قول:
دوستان برای شکایت اول برید سایت زیر که مربوط به مخابرات است و بعد از شکایت یک کد پیگیری بهتون میده و کد رو یه جا کپی کنید.
اگه از طریق سایت بالا رسیدگی به شکایتمون نشد بعد دیگه باید به سایت زیر برید و کد پیگری که در سایت بالا بهتون داده هم باید در سایت زیر وارد کنید تا ببینیم چی میشه.
سایتهایی که روی سرور ایران هستند قاعدتا باز میشه!نقل قول:
اینترانت را امتحان نکردم!
کیا حجمی بیست نت دارند سرعتشون چه طوریه شبانه رایگان هم داره ؟ سرعتاشون نصف شده یا مثل قبل هست
اینم گرفته ما رو .. باز سرعت زیاد شد :|
من که کم کم دارم از مخابرات میرم.
من حدس میزنم نامحدود مخابرات هم یه جورایی بی سر و صدا داره تبدیل میشه به نامحدود آسیاتک. یعنی بعد از یه مقدار استفاده با سرعت واقعی در روز، سرعتت رو نصف می کنن !!
از صبح تا الان که نمیشد دانلود کنی
الانم سرعت نصفه
امروز دیگه چون پنجشنبه بوده اداره ها زود تعطیل میشه نخواستن به خودشون زحمت بدن از الان زحمتشو کشیدن!!