دوستان این بحث ها برای چیه ؟ که کدوم دوربین انقلاب به پا کرده ؟! لطفا مراعات کنید .
دوست عزیز Damian :
لطفا سطح اطلاعات فعلیتون رو از عکاسی بفرمایید و همینطور لوازم و تجهیزاتی که در حال حاضر دارید .نقل قول:
با سلام خدمت دوستان
من قصد دارم تا در کلاسهای پیشرفته عکاسی شرکت کنم
قصد خرید دوربین و وسایل حرفه ای این حرفه را دارم
6 میلیون هم بودجه دارم
علاقه عجیبی هم به 5D MARK II کنون دارم
کلا دوستان برای لنز و وسایل دیگر راهنمایی میکنند و اینکه آیا با این وضع بازار بهتر نیست هر چه زودتر خریداری کرد ؟
تا شهریور وقت دارم
به نظر من برای ثبت نام کلاس عکاسی 6 میلیون یا حتی 2 میلیون هم نباید هزینه کنید ... کار شدیدا اشتباهی هستش .
یک دوربین Canon 40D کارکرده و تمیز رو میشه با حدود 600 هزار تومن تهیه کرد که برای مقاصد آموزشی فوق العاده ست و بسیار بیشتر از نیازتون . برای لنز هم همون 18-55 کافیه حالا اگر علاقه داشتید یک پرایم هم داشته باشید یک 50 اف 1.8 هم تهیه می کنید . اصلا کلاس عکاسی نیازی به بودجه و تجهیزاتی مثل 7 دی و دی 7000 و غیره نداره . بهرحال مختارید ولی اگر به فلسفه پست دادنتون توی این تاپیک هنوز هم معتقدید ، پیشنهاد می کنم توصیه های من رو هم یک جایی در ذهنتون قرار بدید .
اگر مثل بعضی دوستان دیگه هم که در ابتدای راه بیشتر از علاقه به عکاسی ، علاقه به تجهیزات عکاسی دارند هستید که من قصد فروش بعضی لنزهایم رو دارم که می تونم با 30 درصد آف به شما تقدیم کنم که قیمت لنزهای فوق کمی بیش از 10 میلیون تومان میشه . هرچند باز هم می گم این اشتباه هستش و اصلا اصلا اصلا به شما توصیه نمی کنم .
شاد باشید دوست من .