برای ما که رزمدار یکم زدن. البته من سرباز معلم هستم ولی حکم درجه ای که بعد از آموزشی برامون زدن رزمدار یکم بود.نقل قول:
Printable View
برای ما که رزمدار یکم زدن. البته من سرباز معلم هستم ولی حکم درجه ای که بعد از آموزشی برامون زدن رزمدار یکم بود.نقل قول:
دوستان عکس پایان خدمت مو بلند باشه مشکلی نداره یا ریش ؟ برای سپاه
عكس بايد پرسنلى باشد يعنى مو و ريش به اندازه اى كه مجاز است و حتما با لباس فرم خدمت باشد كه درجه هاى ان نيز ممشخص باشدنقل قول:
قالب ندارید برای سپاه فتوشاپ کنیمنقل قول:
Sent from my SM-G930F using Tapatalk
در اينترنت جستجو كتيد شايد بتوانيد پيدا كنيدنقل قول:
Gesendet von iPad mit Tapatalk
درود دوست عزیز، واسه مدارک فایل اینا رو لازم داری:نقل قول:
2 عدد کپی صفحه اول شناسنامه
2 عدد کپی کارت ملی
12 قطعه عکس 3*4
2 عدد کارت خون
2 عدد کپی آخرین مدرک تحصیلی (فقط واسه سربازان دیپلم به پایین)
2 عدد فرم ثبت و اصلاح مشخصات
3 عدد فرم احتیاط الف
3 عدد فرم احتیاط ح
(کپی ها همه باید برابر با اصل باشند)
بسته به پادگان آموزشیت داره . بین گروهبان دو تا استوار یک . بند پ و اینا هم داشته باشی ستوان 3.نقل قول:
باید بری +10 بگیری برگتو دیگه خیلی وقته پست نمیاره . احتمال قوی همون یزد هستی ولی ممکنه عوض بشه به کرمانشاه . ولی پذیرشت قطعی شده .نقل قول:
کدوم پادگان پذیرش گرفتی ؟
گروه 40 مهندسی سپاه صاحب الزماننقل قول:
اگه اصفهانی هستید بعد از سپاهانشهره
امیدوارم معرفت برشه بالایی داشته باشه اونجا.نقل قول:
دوستان بیمه سربازی رو بعد از پایان خدمت میشه خرید که سابقه بیمه رد بشه؟
Sent from my SM-G930F using Tapatalk
بله اما شرطش اينه كه براى شما دو سال حق بيمه از جايي پرداخت شود بعد از ان مى توانيد با پرداخت وجهى بيمه خدمت را به سابقه بيمه اضافه كنيدنقل قول:
سلام
دوستان امکان گرفتن پروژه برای کسر خدمت سربازی با مدرک لیسانس هم وجود داره؟ و اینکه ترتیب مراحلش چطور هست؟
نبود 6/22
:n33::n33: پایان خدمت
خیر وجود نداره.نقل قول:
سلام دوستان یه سوال داشتم
آموزشی دقیقا چند روزه؟
دقیقا 60 روز هست یا 56 روز؟
از روزى كه شما وارد اموزشى مى شويد تا روزى كه از ان ترخيص مى شويد ٢ ماه است، در اين. دو ماه ممكنه ابتداى دوره مرخصى داشته باشيد كه با مرخصى ميان دوره شايد حدود ١٠ روز مرخصى داشته باشيد و در مجموع ٥٠ روز مفيد اموزشي داريدنقل قول:
خیلی ممنوننقل قول:
یکی کسی که یکم شهریور میره سربازی تا دقیقا یکم آبان باید اونجا باشه؟
آخه سوالم این هست که چند روز زودتر ترخیص می کنند؟ چون شنیدم چهار پنج روز زودتر ترخیص میکنند مثلا 25 مهر این حدودا
آیا این صحت داره؟
همه چيز وابسته به برنامه اموزشي است معمولا يك هفته قبل از ترخيص برنامه اموزشى و كلاس ها تمام مى شود در يك هفته باقى مانده فقط تمرين مراسم پايان دوره يا همان تحليف است اما بهرحال شما حدود يك هفته تا ده روز مرخصى پايان دوره داريد تا بتوانيد به موقع خودتان را به يگان جديد معرفى كنيدنقل قول:
نقل قول:
.................................................. .
سلام عزیز
من خودم پدافند ارتش بودم، امیدوارم بعد از آموزشی، یگان تبریز (رادار) نیوفتی.
شیراز بهترین جاست برا پدافند.
8 روز کسری جور کردی ؟:n02:نقل قول:
نقل قول:
.................................................
شاید هم 4 روز اضافه خدمت :n02:
ما ۱۹ رفتیم برا نظام وظیفه،اونجا بلیط دادن که ۲۱ حرکت کنیم بریم کرمان ۲۲ رسیدیم چون اموزشیمون به عید میخورد ۹ روزم مرخصی داشتیم،ولی اخر سر مارو ۲۴ فروردین ترخیص کردنو گفتن که شما اموزش کامل ندیدید،و ۲۹ بایستی خودمونو به یگان که فرماندهی فلان استان بود معرفی میکردیم،همه چی بستگی فرمانده پادگان و زمانی که میری خدمت داره دقیقا ۶۰ روز نیستنقل قول:
لیسانسه اخه وزارت دفاعم هست :n02:نقل قول:
نقل قول:
.................................................
آهان پس اینجوری
یا احتمالا نظر شماست یا این که 8 روز تشویقی دارن :n02:
سلام
سامانه ای نیست که بشه استعلام کرد , یگان خدمتی بعد از آموزشی کجا افتادیم؟
چی شده؟ متظور نامفهوم پایان دوره امنقل قول:
نوشته شده توسط Greedy;؟8992999
اخر اموزشی مشخص میشه یگانتون کجاست همون موقع هم نامه اشو میدن بهتون .نقل قول:
فک نکنم زودتر مشخص بشه که جوری بتونید استعلام بگیرید ...
سلام
از دوستان اعزامی تیرماه ۹۶ وزارت دفاع کسی هست؟ تاریخ معرفی افسرها از جوادنیا به یگان خدمتی کی هست؟
با تشکر مهران...
مهم مهم لطفا پاسخ دهید توجه:
سلام، من میخوام در سپاه خدمت کنم، تاریخ اعزامم 7/19 هست و از الان رفتم سپاه و فرم هارو پر کردم و کارهای بهداشت و...... خلاصه تو سپاه پذیرش انجام دادم همه کارهای بسیجی اینارو کردم هر چیزی که ممکنه به فکرتون بیاد الان، مشکلم اینه که پلیس به علاوه ده وقتی برگه اعزامی رو بهم داد گفت معلوم نیست کجا بیوفتی
الان من یه ماه بیشتر مونده اعزام بشم کاری میشه کرد که فقط سپاه بیوفتم ؟؟؟؟
دوستان برای دریافت کد سخا از پلیس +10 فقط همراه داشتن کارت ملی و شناسنامه کافی هست؟
سلام عزیزان
من چن روز دیگه فارغ التحصیل میشم چه مدارک هایی باید ببرم پلیس +10 برای کارای اعزام و سربازی؟
شما بايد تمام كارهاى فارغ التحصيلى را انجام دهيد در پايان دانشگاه نامه اى به شما مى دهد براى نظام وظيفه كه در ان ناريخ اتمام تحصيل درج شده است.براى ثبت نام در سامانه پليس +١٠ شما بايد دفترچه خدمت را تهيه كنيد سپس فرم هاى ان را تكميل كنيد معاينه پزشك را انجام دهيد واكسن ها را بزنيد به همراه عكس و ان نامه دانشگاه به پليس +١٠ مراجعه مى كنيدنقل قول:
ارشد قبول شی بخوای ایست خدمت بزنی روند اداریش چجوریه؟ کسی اگه انجام داده لطفا توضیح بده چون اعلام نتایج نزدیکه
دانشگاهی که قبول شدی میری یه نامه برای معافیت تحصیلی میگیری اون نامه را میبری پلیس +10 اونجا خودشون برای درست میکنن کارتونقل قول:
فقط با پارتی میتونی جایی که میخوای بیوفتی . کاغذ بازی ها همشون الکیه و فقط میتونی 60% امیدوار بمونی یه چیز دیگه هم که هست اینه که زیاد رو حرف مسئول پلیس +10 حساب نکن . من خودم میخواستم تعجیل بزنم چند بار رفتم گفتم زود تر میخوام برم میگفت راه نداره زود بری و پادگان ها پره و .... . خودم رفتم تو سامانه درخواست تعجیل زدم هفته بعد قبول شد درخواستم رفتم پلیس +10 گفتم جواب تعجیل میخوام گفت قبول نمیکنن و بعیده قبول شده باشه تا بلاخره چک کرد دید قبول شده ... پس رو حرف اونا اصلا حساب نکننقل قول:
سلام.نقل قول:
اگه واقعا پذیرش گرفته باشی تو سپاه دیگه مشکلی نست و میوفتی سپاه.
علت اینکه پلیس +10 اینو گفته اینکه اون که نمیدونسته شما این کارا رو کردی.
اگرم میدونسته واسه اینکه بعدا اگه احیانا نشد نری طلبکار اون بشی.
یادش بخیر.وقتی میخواستم اعزام بشم کلی از توی این فروم تحقیق کردم راجع به خدمت و 04.
چه روزای بدی بود.
اعزامی 93/10/1 کسی هست هنوز اینجا؟
من 93/8/1 بودم چند بار تمدید زدم 10/1 نشد یادش بخیر عجب دوران بیخود و بی فایده ای بود! الان که تموم شده وقتی نگاه می کنم هیچ خاطره خوشی نه از آموزشی نه از یگان ندارم، اگه میشد اون قسمت خاطرات از شروع خدمت پاک بشه خیلی خوب بود!نقل قول:
...............................................نقل قول:
سلام
یادش به خیر نمیشه گفت، یادش به خیر زمونی میگن که آدم خاطره ی خوب و خوشی از یه دوارن زندگیش داشته باشه
ولی با این گفته ی شما که "عجب دوران بیخود و بی فایده ای بود!" کاملا موافقم.
بله اگه میشد من کلا خاطرات خدمت سربازی در ارتش رو از هارد زندگیم پاک میکردم
مرگ بر اون دوران