سلامنقل قول:
تااونجاکه من میدونم باید وارد این سایت بشی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بعد توش عضو بشی ، بعدم بزنی رو گزینه تست سرعت بعد پایین سمت چپ آی پی رو میزنه. همون عددی که میگی.
:n12:
Printable View
سلامنقل قول:
تااونجاکه من میدونم باید وارد این سایت بشی
بعد توش عضو بشی ، بعدم بزنی رو گزینه تست سرعت بعد پایین سمت چپ آی پی رو میزنه. همون عددی که میگی.
:n12:
مخابرات ای پی استاتیک می فروشه؟
بلخره بعد از چند ماه و پیگیری ای پی عوض شد اما گسترش ارتباطات زیاد جالب نیست...پینگ 8.8.8.8 الان 700ms
سرویس 5مگ
سلام
بنده یه مشکلی در این طرح بینهایت دارم گفتم اینجا عرض کنم شاید یه نفر ببینه بتونه به من کمک کنه
من 20 روز پیش با طرح بینهایت اشنا شدم اولش میخواستم طرح رو دائمی فعال کنم که در حین ثبت نام پیام :به علت بروز مشکل عملیات ثبت نام انجام نشد اگر میخواهید دوباره تلاش کنید!! رو نشون میداد برا همین طرح رو یک ماهه فعال کردم که البته اون هم اولش پولو از حسابم کم کرد و طرح فعال نشد اما با بخش پشتیبانی لایو چت در میون گزاشتم مشکل حل شد و طرح بینهایت برام فعال شد تا 20 روز هیچ مشکلی نبود اما از 3 ،4 روز پیش یهویی طرح برای من قطع شد به صورتی که دیگه قادر به دانلود نبودم با اینکه هنوز یه 9 روزی از زمان یک ماهه من باقی مونده بود،، گفتم شاید این قطعی موقتیه اما تا شبه همون روز باز هم قطع بود با بخش پشتیبانی فایل نیکو لایو چت در میون گزاشتم کاری نتونستند انجام بدن فقط گفتن مودمتو ریست کن و دوباره تنطیمش کن درست میشه!!من 10 بار مودمو ریست کردم دوباره تنظیم کردم پسووردمو عوض کردم اما هیچ فایده ایی نداشت، نشد که نشد یعنی از همون اولم ایراد از تنظیمات مودم نبود ایراد از خود طرح بینهایت و مخابراته تو خود فایل نیکو پیام گزاشتم تو بخش تماس با ما سایت vas.tce.ir پیام گزاشتم اما دریغ از یه جواب که بتونه تکلیفه منو مشخص کنه.. فقط این3، 4 روز با اعصابو روان ما بازی شد:n34:
چون من بیشتر گیمر هستم واقعا تو این 20 روزی که این طرح رو داشتم راضی بودم خب بازیهای روز رو قرا میدادن که همین واسه من کافی بود برا همین این طرح رو به همه دوستان و اقوام معرفی میکردم تا سرورای بخش بازیهای انلاینش هم شلوغ بشه اما انگار خودمو چشم زدم:n02:
گفتم خب شاید اگه دوباره ثبت نام کنم مشکل حل بشه تقریبا هر روز چند بار برای ثبت نام به صورت دائمی و پرداخت روی قبض تلاش کردم اما هر بار با جمله اعصاب خرد کنه
به علت بروز مشکل عملیات ثبت نام انجام نشد اگر میخواهید دوباره تلاش کنید!!رو به رو میشم
الان هم کلا نمیدونم چیکار کنم. نمیدونم شاید این طرح بینهایت مشکل داره و برای من فعال نمیشه اما خب پس چرا اون 20 روز مشکلی نبود چرا یک دفعه قطع شد که متاسفانه جوابی درستی من نگرفتم
ضمنا بنده تو خود شهر اصفهان خیابان اشرفی اصفهانی هستم
من بازم میگم این طرح بی نهایت هیچ نکته مثبتی نداره... مثلا دوست عزیزی که فرمودند من گیمر هستم باید بگم که شما برای تفریح بازی میکنید الان تمام بازی ها آنلاین شده کسی سراغ بازی به صورت single player نمیره یا علاقه ایی نداره بازی های چند سال قبل را به صورت مولتی پلیر بازی کنه... در ماه کاربر حرفه ایی هم مگر چقدر نرم افزار احتیاج داره برای دانلود... این طرح از نظر من در آینده شکست میخوره
شما گیمر هم باشی مگه چقدر بازی میخوای دانلود کنی؟
هفته ای فوقش یه بازی
که سه شب بزار با شبانه رایگان دانلود بشه به جای اینکه سه شبانه روز سیستم کلا روشن بمونه !
به نظر من این سرویس به این درد میخوره که یک ماه فعالش کنی هر چقدر خواستی بازی دانلود کنی و بعدش بری انصراف بدی.البته با این وضعیتش.
اینکه این یک سرویس جدیده ویک نوآوری به حساب میاد شکی نیست ولی با وضعیت فعلیش و محدودیت هاش به صرفه نیست متاسفانه.
مگر اینکه چیزای دیگه ای بهش اضافه کنند.مثل همین iptv که قبلا تبلیغش تو سایت مخابرات بود.تلوزیون آنلاین با کیفیت بالا!
اگر بتونن یک دستگاهی هم درست کنن که بشه وصلش کرد به تلوزیون و باهاش شبکه هارو دید و فیلم تماشا کرد بهتر هم میشه.مثل شبکه های کابلی تو خارج ایران
البته فکر نکنم مخابرات همچین سرمایه گذاری بکنه تازه مردم به نظر من اونچنان استقبالی نخواهند کرد از این سرویس متاسفانه
دقیقا درسته... ولی اگر حساب کنیم دیگه الان یک بازی را با کمترین هزینه میشه تهیه کرد بدون صبر کردن الان با طرح حرفه ایی ها شبی 20گیگ میشه دانلود کرد... متاسفانه اینقدر فیلتر و قوانین هست که هیچ اجازه ایی برای پیشرفت به این طرح نمیده... مخابرات هم هیچ وقت به فکر پیشرفت نبوده و نیست چون زیرساخت مناسبی نداره...نقل قول:
دوستان سوال مهم
همسایه ما طرح زرین داره که ده ماه پیش ثبت نام کرده الان بمن گفته که طرح حرفه ای میخاد و من باید انجامش بدم. یه یوزر با شماره تلفن بیشتر تو کاغذ ثبت نامشون نیست. حالا من میخام بدونم بعد از اینکه از طریق سایت طرح دلخواهمو ثبت نام کرم و پول و واریز کردم تکلیف این یوزر پسورد چی میشه؟ همون اطلاعات قبلیه یا باید رفت مرکز استقلال یوزر پس مخصوص خودشو گرفت؟ ممنون میشم جواب کامل و دقیق بدید:n16:
وقتی طرح جدید را از طریق پنل ثبت نام کردید باید با کپی کارت ملی به مرکز مخابراتی مراجعه کنید تا هم سرویس جدید را فعال کنند هم پسورد را دریافت کنید.نقل قول: