اگه میخوای 2 مگ بگیری بیشتر تحقیق کن :( با روزانه فرقی نداره اما شاید شما بگیری سرعتت کمتر بشه برای من ثابته همیشه :) محدودیتم نداره بزن رو دانلود نگران چیزی هم نباش ( البته داره ولی به اون مقدار نمیرسی )نقل قول:
Printable View
اگه میخوای 2 مگ بگیری بیشتر تحقیق کن :( با روزانه فرقی نداره اما شاید شما بگیری سرعتت کمتر بشه برای من ثابته همیشه :) محدودیتم نداره بزن رو دانلود نگران چیزی هم نباش ( البته داره ولی به اون مقدار نمیرسی )نقل قول:
از ساعت 1 رایگان میشهنقل قول:
مودمتو ریست فکتوری کن دوباره تنظیماتو انجام بدهنقل قول:
میبخشین یک سوال دیگه هم داشتم میخواستم بدونم اگه من مشخصات وایمکسمو مثلا واسه یه شهر دیگه مثلا اصفهان یا شیراز کنم بعد طرح های تشویقیشون واسه من هم فعال میشه یا نه؟ الان مثلا همین 128 1 به 1 که دوستمون گفت اختصاصی این استان ها هست اگه بشه با تغییر ادرس مثلا بزنم اون شهر ها طرح هاش برام بیاد خیلی خوب میشه
سلام
کدام یک از مودم های ایرانسل بهتره ؟
ممنون
به احتمال زیاد باید فعال شه اما به دو نکته باید توجه داشته باشیدنقل قول:
1-بعضی از طرح ها برای مشترکین جدید هست و باید طرح مورد نظر شما طرحی باشه که برای کاربران قدیمی هم قابل انتخاب باشه
2- برای تغییر ادرس باید یک سند معتبر مثل قبض اب یا برق محل سکونت جدید و همینطور کد پستی نشون بدین تا تغییر ادرس انجام بشه اون رو میخاید چکار کنید ؟
BM632wنقل قول:
WIXFMM-130
BM635
فامیل اونجا داریم حالا بر فرض قبضو گرفتم باید برم نمایندگی یا از کنترل حساب هم میشه ادرسو عوض کرد بعد یه چیز دیگه مثلا ادرس خونه فامیلمون رو بدم بعد یکی رو نمیفرستن بره ببینه که حالا ما اونجاییم یا نه؟ بعد چه اطلاعاتی رو میخواد مثلا فقط ادرس و کد پستی رو اگه میخواد که ازشون بپرسم, همین کافیه؟؟نقل قول:
بله از کنترل حساب هم میشه ولی زمان بیشتری طول میکشه تا تایید بشه .همین اطلاعات کافیه + شماره تلفن ثابت .فکر نمیکنم کسی رو بفرستن .نقل قول:
از دوستان کسی میدونه مودم FMM130 ساخت کدوم شرکته؟لینکش رو بزارین ممنون میشم