چراغ اينترنت هم رو مودم روشنه ( سبز ) و مشكلي نداره
Printable View
چراغ اينترنت هم رو مودم روشنه ( سبز ) و مشكلي نداره
با سلامنقل قول:
دوست عزيزم شما به داخل تنظيمات مودم برو و به قسمت wan بعد ببينيد كانكشني كه درست كرديد گزينه ي continue on demand در چه وضعيتي هست؟! روشنه ؟ خاموشه؟ چه جوريه؟
اين گزينه واسه زماني هست كه شما از مودم استفاده نميكني و اتومات خودش قطع و وصل ميشه به صورت موقتي تا اينكه باز ازش استفاده كنيد
موفق باشيد.
با سلامنقل قول:
دوست عزيزم اگه به گفته خودتون قديمي باشه شايد نداشته باشه - نميتونم بهتون دقيق بگم داره يا نه
اما براي اينكه مدل هاي ديگه رو بهتون بگم - d-link 2520U به نظرم خوبه
موفق باشيد.
با سلامنقل قول:
دوست عزيز اگه فقط ميخواي وايرلس رو خاموش كني مراحل زير رو انجام بده:
قبل از اينكه مراحل كلي رو بگم اول اينكه مودم هاي وايرلس معمولا يه كليدي پشتشون دارن كه براي مواقع ضروري هست و زود ميتونيد اون رو بزنيد و خاموش كنيد
اما اگه اون رو نداريد ؛
توي مرورگرتون 192.168.1.1 رو بنويسيد و يوزر و پسورد هم admin رو تايپ كنيد و وارد تنظيمات شيد
بعد به قسمت wlan بريد و سپس گزينه ي wireless lan interface رو disable كنيد
و بعد apply كنيد و بيرون بيايد
موفق باشيد.
با سلامنقل قول:
پس احتمالا مشكلتون از سمت شركت باشه
توصيه ميشه قبلش از سالم بودن و ويروسي نبودن ويندوز هم اطمينان داشته باشيد.
موفق باشيد.
سلام دوستان
من یه مودم Tplink 2730 گرفتم ولی هر 20 دقیقه یه بار اتصالش با اینترنت قطع میشه و مجبوری مودم رو خاموش روشن کنی.
در ضمن FIrmware هم آپدیت نمیشه و ارور میده، روی چند تا کامپیوتر هم تستش کردم.
با سلامنقل قول:
يكي از دوستان ديگه هم همين مشكل رو داره
شما به پست قبلي كه زدم اولين توضيحات كه براي دوستمون amirbadi هست رو مطالعه و انجام بديد ببينيد مشكلتون حل ميشه يا خير
موفق باشيد.
سلام
توی مرورگر آدرس 192.168.1.1 رو مینویسم وارد کنسول مودم d-link 2520u نمیشم راهنمایی بفرمایید.
با سلامنقل قول:
اول اينكه از اتصال كامل مودم به كامپيوتر مطمئن باشيد
و دوم اينكه اگه اون وارد نميشه اين رو بزنيد
192.168.0.1
موفق باشيد.
سلام دوستان .
من یک مودم wirelessگرفتم مارک aztech و رفتم برای adsl پارس آنلاین ثبت نام کردم . حالا میگه ما مودمتو نصب نمیکنیم . خواهش میکنم اگه کسی بلد هست از اولش برام بگه هم راه اندازی اولیه هم وایرلسش . خواهش میکنم
ممنون دوست عزیز هستیم تو قسمتای دیگه انجمننقل قول:
پس مودم میتونه روت کنه؟
512 همون
با سلامنقل قول:
دوست عزيزم شما بعد از اينكه مودم رو به كامپيوتر وصل كردي و شناختش توي مرورگر بنويسيد: 192.168.1.1 و بعد به جاي يوزر و پسورد هم admin رو بنويسيد
حالا وارد تنظيمات مودم شديد - به قسمت wan بريد و از اونجا از قسمت كانكشن mode يه كانكشن از نوع pppoe انتخاب كنيد تا به صورت اتوماتيك با روشن كردن مودم به اينترنت وصل بشيد .
و بعد در قسمت يوزر و پسورد هم اونايي كه شركت بهتون ميده رو وارد كنيد و مقدار VCI رو هم 35 بذاريد اگه ازتون ميخواد - بعد apply كنيد
---
سپس به قسمت wlan بريد براي روشن كردم وايرلس
از اونجا wireless interface رو enable كنيد و بعد به قسمت secutiry بريد و واسش يه پسورد بذاريد
موفق باشيد.
با سلامنقل قول:
مخلصم؛ يعني شما اينترنت 512 ميخواي بگيري؟
جواب ميده
سلام
من LINKSYS WAG 120N دارم ولی 30 ساعت یا 1 ساعت روشن میکنم خیلی داغ میکنه این طبیعیه ؟؟ اخه نباید اتقدر داغ کنه !!!! ؟؟؟؟