مگر اینکه قیمت جهانیش کم شه وگرنه همین مودم تی پی لینک که گفتم تو انگلیس 100پوند قیمتشه.نقل قول:
Printable View
مگر اینکه قیمت جهانیش کم شه وگرنه همین مودم تی پی لینک که گفتم تو انگلیس 100پوند قیمتشه.نقل قول:
یه مودم هواوی 169$ تو آمازون رو ارزونترین قیمتی که بهم دادن بیارن 950 تومن بود.نقل قول:
واقعاً این مفته.
XPERIA Z3
سلام دوستان
آیا کسی میدونه میشه یکی از بسته های اینترنت ایرانسل و اینترنت شبانه ( 2 تا 8 صبح ) رو به صورت همزمان استفاده کرد؟
ایرانسل توی 3g مونده شما میخواین مودم 4g بگیرین؟!
فقط نصف شبا تا اوایل صبح سرعتش خوبه بقیهی روز اینقدر کنده که اصلا هیچ صفحهای باز نمیکنه حداکثر سرعتش ۱۵۰ کیلوبایت بر ثانیه و میانگینش ۵۰ کیلوبایت بر ثانیه هست. اونم با آنتن پر پر. خواستین عکس هم میذارم.
اینم از تست سررعت اینقدر سرعتش زیاده اصلا واسه تست نمیره!
با سیم کارت دیگه و گوشی دیگه هم تست کردم همینه.
آخه من اینترنت ساعت ۳ نصف شب به چه دردم میخوره؟! الان نیاز دارم که همیشه قطعه.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
می دونید 1نوع بسته رو 2بار فعال کنیدنقل قول:
برای اطلاعات بیشتر با 700تماس بگیرید
اون که بله، قیمت جهانی درست ولی یادمون نره ما نسبت به اروپایی ها به کشور دوستو برادر (چـیـن) نزدیکتریم !نقل قول:
فردا روز هم محض خاطر گل روی ما میان و یه برند چرند میسازن اونم با نازلترین کیفیت و میفروشن به ما با نازلترین قیمت !
الان چون این محصولات تو اروپا هم میره مجبورن با کیفیت متناسب و استاندارد بسازن وگرنه کافیه تو اینجا پوشش شبکه کامل بشه تا اونا شروع کنن به صادرات به بندر های ما ! (چیزی که زمان راه افتادن جی پی آر اس و مودم های یو اس بی راه افتاد)
ضمن اینکه در حال حاضر تب 4G یه جورایی جهانیه و تا جایی که میدونم فعلا آخرین تکنولوژی اینترنت همراه در دنیا همینه (البته تا وقتی که نسل بعدی راه نیافتاده باشه و همه گیر نشده باشه)
من فکر کنم الان برای 4G بهتره به فکر گوشی بود تا مودم
چون گوشی هم میشه با حداقل اختلاف قیمت نیست به این مودم ها پیدا کرد و در کنارش کلی مزایای دیگه هم داره که مودم هرگز نداره
یادمون هم نره پوشش 3G هنوز اونچنان کامل نیست که حالا بخوایم به فکر نسل چهارم باشیم...
خب معلومه دیگه اینترنت نصفه شب که سرعتشم خوب باشه خوراک دانلوده (البته با بسته شبانه)نقل قول:
حالا که بحث مودمه 4 جی هست به امضای من هم توجه کنید. به نظرم قیمت پایم معقوله.به زودی مزایده برقرار میشه
برند هواوی برای تجهیزات 4 جی در کل دنیا مطرحه مثلا برای اپراتورهای تلسترا - ودافون و ..
دلیل فروش هم اینه که دوستم برای من یک مودم دیگه با باتری قوی تر از خارج میاره
برای من هم جدیدا اینتطور شده قبل از ظهر همش قطع و وصل میشه. حتی LTE هم وصل می شم ولی انگار اینترنت قطع و صله میشهنقل قول:
البته درعوض ایج خیلی بهتره باهاش حتی میشه تماس صوتی وایبر برقرار کرد
من با نظر شما موافق نیستم خیلی وقتها که پینگ و سرعت 3جیم قابل قبول نبوده پینگ و سرعت 4 جیم خیلی بهتر بود( حتی با این سیگنال ضعیفم که گوشی موبایل روش نمی مونه و میره روی تری جی اما مودمم راحت روش فیکسه) سرعت لود صفحات با 4 جی خیلی بهتره و مشکلات latency و .. کمترهنقل قول:
خب مشکل اصلی همینه دیگهنقل قول:
هر وقت هر دوشبکه پایدار باشن اونوقت میشه گفت همه چی حله
شما این مشکل رو بصورت برعکس هم داری ؟
یعنی 3G همه چیزش اوکی باشه و در عوض 4G داستان داشته باشه و راه نده ؟