بابا خوش به حال شما . مال ما که یرعت روزانه از 60-70 بالاتر نمیره شبانه هم که 30 یا 40 بیشتر نیست !!!نقل قول:
امروز میشه 4 روز که ما این وضعیت رو داریم!!!
Printable View
بابا خوش به حال شما . مال ما که یرعت روزانه از 60-70 بالاتر نمیره شبانه هم که 30 یا 40 بیشتر نیست !!!نقل قول:
امروز میشه 4 روز که ما این وضعیت رو داریم!!!
این ، پستی هست که در سایت "سیب دانلود" مخصوص مشکل پارس آنلاین قرار داده شده :نقل قول:
کد:http://www.sibdownload.com/%D8%A7%D8%B7%D9%84%D8%A7%D8%B9%DB%8C%D9%87-%D8%B4%D9%85%D8%A7%D8%B1%D9%87-4-%DA%A9%D8%A7%D8%B1%D8%A8%D8%B1%D8%A7%D9%86-%D9%BE%D8%A7%D8%B1%D8%B3-%D8%A2%D9%86%D9%84%D8%A7%DB%8C%D9%86-%D8%A8%D8%AE/
---------- Post added at 10:29 PM ---------- Previous post was at 10:27 PM ----------
مگه سرورهای خارجی هم لینک مستقیم میدن ؟نقل قول:
---------- Post added at 10:31 PM ---------- Previous post was at 10:29 PM ----------
من که نگفتم بنویسه و امضاء کنه !نقل قول:
یه جواب مثبت میداد. من که صداش رو ضبط نمی کردم ! :31:
اینا دیگه چه بی شرفایین زنگ زدم میگم سرعتم اومده روی 7 میگه خوب طبق قانون شما نمیتونید شکایت کنید چون که طبق قانون رگولاتور کل کشور هر پورت رو میشه بین 10 نفر تقسیم کرد یعنی برای مثال 256 رو یکبار تقسیم بر 8 کن و بعد تقسیم بر 10 کن میشه 3.2 اگر از 3.2 کمتر باشه اون موقع میتونید شکایت کنید!!!!!!!!!!!!!!!!!!:41:
من نمیدونم یا رگولاتور احمقه یا اینا دزدن!!!!!
این قانون صحت داره یا نه؟:2:
بعد یک چیز جالب تر من یکبار ظهر به پشتیبانی زنگ زدم میگه مشکل از مودمه یک باز عصر زنگ زدم میگه اره مشکل از خطه من ریست دادم درست میشه بعد میگم چه ربطی داره میگه شما با برنامه های ما اشنا نیستید!!! توضیحش زیاده!!؟؟:2:
مودم من هم مثل مودم شماستنقل قول:
روی خود سایت پارس نحوه ی تنظیمات این مودم هست
اینم لینک دانلودش :
کد:http://www.parsonline.com/files/upload/file/drivers/zyxel-ru-bridge.ppt
آره صحت دارهنقل قول:
من شاتل که بودم هر موقع سرعت کم بود زنگ میزدم میگفتن سرویستون بین 10 نفر شیر میشه و اگه سرعتتون از 6 کیلو بایت کمتر شد حق اعتراض دارین ( من 512 داشتم )
قانون فوق العاده مضخرفیه :2:
نقل قول:
اینم انجام دادم فایده ای نداشت.
ازدوستان پارس آنلاینی کسی هست مودم زایکسل داشته باشه و رو bridge تنظیم کرده باشه!؟؟!
من جات بودم 2 تا...بارش میکردم تا دیگه حرف از قانون نزنه.نقل قول:
مملکت چی چیش رو قانونه که این یکیش باشه.
باید بهش میگفتی شما خیلی بیجا میکنین بین 10 نفر شیر میکنین.
میگفتی مگه مرض دارم هر ماه این همه پول بدم خوب دایل اپ شرف داره حداقل سرعتش تا 8 میره و نامحدوده...!!!!
والا قسمت اول این قانونی که گفتی رو شنیده بودم ولی دیگه تقسیم بر 10 جدیده...!!!!:2:
اگه دست اینا بود .... معذرت میخوام اما میگفتن تو هر ساختمان 3 طبقه بیشتر از 1 دیستشویی نباید باشه! چون فاضیلاب زود پر میشه!نقل قول:
اینا جای حل مسله میخوان صورت مساله رو پاک کنن! دیگه مشنگ تر از این رگلاتوری جایی رو سراغ دارید/
؟
موبه مو شو انجام دادم کارنکرد.نقل قول:
دوست عزیز میشه بگی تیک قسمت NAT درحالت bridge از شما برداشتس؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یه خبر هست که مبتونید تو مهر نیوز پیداش کنید، ( مال امشبه) همین داستان تقسبم بر 10 رو توش نوشته و در ضمنت اینو هم نوشته که هیچ شرکتی حق نداره اینترنت با محدودیت حجمی ارایه بده و یک مگ نامحدود هدود 35 تومنه قیمتش
لینکش رو میزارینقل قول: