azmoon.orgنقل قول:
Printable View
azmoon.orgنقل قول:
مرسی . دستت درد نکنه. در ضمن مهدی جون من هیچ مرگم نیست :31: فقط میخواستم بدونم که میشه تو هر دوتا کنکور سراسری شرکت کرد یا نه ؟
یه چیزی در حدود 6500 فکر کنم.نقل قول:
سلام
من اطلاعاتم در رابطه با دانشگاه آزاد کمه برای همین یه سوال دیگه هم برام پیش اومد:
من رشته 1-2-3 رو رشته هایی انتخاب کردم که بهشون علاقه ای ندارم ولی از 3 بعد رشته های مورد علاقه ام رو انتخاب کردم میخواستم ببینم آیا در صورت پذیرفته شدن می تونم برم تو اونا؟!
آخه شنیدم میگن فقط انتخاب اول مهمه!
كسي نيست جوابمو بده؟نقل قول:
سلامنقل قول:
فکر نکنم اینج جاش باشه ولی:
من گسسته رمزینه رو پیشنهاد میکنم. خیلی خوب توضیح داده. به نظر من فقط باید کمی زمینه داشته باشی 0»هم:کمی). کاملا مفهومیه. حتما یاد میگیری حتما هم تو کنکور میزنی
اونایی که نزدن بیشتر وقت کم آوردن چون امسال خیلی وقت گیر بوده و هیچکی هم (لا اقل من!!) انتظار نداشته.
تحلیلی هم من گاج سبز و سفید رو کامل خوندم. خیلی خوب جواب داد
کانون تحلیلی رو زوج درس کرده.من ترم اول تحلیلی رو با گاج سبز تموم کردم و بعد نوروز هم توی 2هفته کل
گاج سفید رو زدم (روزی 2 - 3 ساعت).
شید گسسته سخت باشه (که نیست بلکه مفهومی باید بخونی و تمرینای کتاب درسی رو هم با مثالاش یادت نره) ولی تحلیلی آسونه اما فرار.
من خودم 2-3 باری گاج سبز رو زدم.
حداقل 6000نقل قول:
حتما بالاتر از 6000 هم می شید
---------- Post added at 02:57 PM ---------- Previous post was at 02:55 PM ----------
تو ریاضی زیر 2000نقل قول:
با توجه با این که منطقه 3 هستین بیشتر نزدیک به 1000
در مورد زبان من اطلاعی ندارم
:11:
زیره 1100 هستی!نقل قول:
مننقل قول:
ادب 62
عرب 90 یا 94
دینی صحیح نکردم
زبان 84
ریاضی 55 تا 65 حالا 60
فیزیک صحیح نکردم
شیمی 84
تراز کانونمم از 5100 (اخری) بوده تا 7600
کلا عمیمومیا رو حداکثر 6200 و اختصاصیا رو 7500 به بالا میشدم اگه سر جلسه خوب مینشستم
نقطه قوتمم ریاضیات بودش
الان همه چی بر عکس شده فکر کنم!!!!!
آخرین سنجش که نه یکی مونده به آخری هم شدم 1500 کشوری حدودا
که بازم عمومیا زدنم زمین
فقط OTN عاليه ! به همه سفارش ميكنم !مخصوصا گسسته - تحليلي - فيزيك ! OTN شاهكاره !نقل قول: